סיכום שבוע

mid18

New member
אהובתי את הכי יפה בעולם......

חבל שלא היית איתנו בעצמאות :(

L e n a K o n

New member
עונה../images/Emo210.gif

דוגמנ\ית השבוע:צליל אזולאי,קים ונטלי
צלמ\ת השבוע:עמירם,קרן ודורון דבר טוב שקרה השבוע:יום העצמאות=] דבר רע שקרה השבוע:ריב עם ידיד סרט השבוע:12 במחיר 1 שיר השבוע:נקמה קטנה-שירלי לילו בילוי השבוע:ים העצמאות התחדשות השבוע:שימלה,טבעת ושרשרת פאדיחת השבוע:יום העצמאות,אמרתי שלום לידידה מהיוסדי והיא לא זיהתתה אותי חח אדם שעשה לך את השבוע:אופיר-החברה הכי טובה משפט השבוע:"תעשו מה שבראש שלכם ועל תשימו על אף אחד" התכניות שלך לשבוע הבא-ללמוד\=

רוח קלה בוא תבוא לעת ערב.

דבר טוב שקרה השבוע: תל אביב זה טוב. דבר רע שקרה השבוע: תל אביב, בקיץ, בבוקר, זה רע. סרט השבוע: הסרט המטופש עם מישל פייפר שרץ במוזמנים בתשלום של יס. זה, ואינדיאנה ג'ונס הראשון. אחח, נוסטלגיה. שיר השבוע: לילה קשה עבר על כוחותינו בסואץ. בילוי השבוע: תל אביב? התחדשות השבוע: נעליים! פאק, כבר אין לי מקום לכל הזוגות. פאדיחת השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד. כנראה שהדחקתי. אדם שעשה לך את השבוע: רע. זה שם פרטי, לא שם תואר. משפט השבוע: "בוּ". התכניות שלך לשבוע הבא: לישון.

הסיכום שלללייי - דורין

דוגמנ\ית השבוע: מורן אטיאס צלמ\ת השבוע: דורון שטיין דבר טוב שקרה השבוע:היומולדת של אהובי דבר רע שקרה השבוע: מלא מבחנים!!!! סרט השבוע: מצטערת לא היה לי זמן לראות שיר השבוע: כמה אהבה- משה פרץ בילוי השבוע:עם החבר בים הלכנו לדוג (7 דגים- מגיע כבוד) ושטנו בסירה פרטית התחדשות השבוע:לחבר יש התחדשות.. קניתי לו מערכת לאוטו. 1900 שקל פאדיחת השבוע: דווקא השבוע לא היה לי אדם שעשה לך את השבוע: החבר המושלם שלי משפט השבוע: "תזהר לא להחליק מאמי" התכניות שלך לשבוע הבא: להנות מהחבר כמה שיותר

SapirElias

New member
יואו תמיד יש לי הרגשה שראיתי אותך מיליון פעם

את גרה בראשון?

Riki991

New member
חחח

בת ים זה ראשי תיבות של בוא תרד יש מכות... חחח...

חח.....

טוב די אנחנו נסחפים. אם רוצים לכתוב דברים שלא קשורים לפורום יש לעשות זאת בשרשור המיועד לכך. בהצלחה ריקי בפורום החדש.

תודה רבה לכולם =]

קרדיטים: צילום:צחי וזאנה איפור:אורית ויזל עיצוב-שיער:MilA-hair desingn סטיילינג:יהונתן פרימרמן הפקה:"פאזל"-שיווק הפקות אופנה ופרסום דוגמנית:דורין איטח סוכנות:פרופשיונאל מתוך קמפיין יחסי-הציבור למראה אביב-קיץ/2008 לhair desingn-MilA

את ממש השתנית ולטובה

התבגרת ואת נראית מעולה. התמונה באיכות לא טובה ומפוקסלת וחבל אבל זו אחת התמונות היותר טובות שלך.

למעלה