סיכום שבוע

../images/Emo165.gif הסיכום שלי ../images/Emo165.gif

דוגמנ\ית השבוע: צליל המדהימה :) צלמ\ת השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: קשרים שהתחדשו עם כל מיני אנשים והבילויים של הסופ"ש :) דבר רע שקרה השבוע: ריבים עם ההורים =\ סרט השבוע: "מפתח הלב" שיר השבוע: lil mama- my lipgloss, התאהבתי בו מחדש.. חח בילוי השבוע: ג'י ספוט :) התחדשות השבוע: - פאדיחת השבוע: היו כמה.. חח אדם שעשה לך את השבוע: כנ"ל :) משפט השבוע: "סופסוף אני מרגיש שאני יכול ורוצה להגיד לך מיליון פעם- אני אוהב אותך". התכניות שלך לשבוע הבא: בסיס, ונראה מה הלאה... סופ"ש מדהים לכולם. (שמאלית בתמונה :) )

../images/Emo166.gifהרבה זמן לא סיכמתי, הגיע הזמן: )

דוגמנית השבוע:
|תמר לב,ליאור אבויה צלמ\ת השבוע:
(יש לי שלושה) עמירם בן ישי,דביר כחלון,קרן רובין דבר טוב שקרה השבוע:
ואו הרבההה... ידיד טוב שלי בן בא לביקור בארץ מארצות הברית:) ואממ הבוק החדש:]... דבר רע שקרה השבוע:
סתם חלמתי חלום אחד המוזרים עם משמעות מזה מפחידה ומלחיצה לחיים... וסתם אנשים עיצבנו אותי.. סרט השבוע:
שוב..הסוד..עוד ועוד ועוד ועוד פעמים ... שיר השבוע:
לפני שהכל נגמר-משחק החיים (שיר ישן רצח יצא לי לשמוע אותו והתאהבתי מחדש) בילוי השבוע:
בית,בית ודאדא כרגיל... התחדשות השבוע:
אממ בוק חדש,ואממ אני מופיעה ברכילות בעיתון ת"א ובכל העיתונים של המרכז:] פאדיחות השבוע:
חחח התקופפתי במקלחת ובדיוק שקמתי דפקתי תראש במדף חחחחח זה לא פאדיחה כי אף אחד לא ראה אבל זה היה פאידחה בשבילי חחחח.. אדם שעשה לך את השבוע:
פלג רודברג חח חמוד הוא. משפט השבוע:
"אם לא תעיז לא תצליח" התוכניות שלכם לשבוע הבא:
ברמנית באירוע של מרוסיה באהבה,אממ שנקר,בית צבי כרגיל ,ולהוציא דרכון:]. סוף שבוע מעולה ,מקוה שהחג היה שמח לכולם

kimi d

New member
סיכום =\

דוגמנית השבוע: צליל[= צלמת השבוע: דביר כחלון, שצילם את הבוק היפה של צליל. דבר טוב: חופששש[= דבכר רע: אני חולה ומקוררת =\ =\ סרט השבוע: \\\ שיר השבוע: מבול- קרן פלס. בילוי השבוע : אתמול היה כ"כ מצחיקקקקקקקקק התחדשות השבוע: כפיה, משקפי שמש, ג'ינס קצר.. משפט השבוע: " אתה יכול, אם רק תחשוב גדול.." התכוניות שלך לשבוע הבא: יום רביעייייייי הזהההההה יומולדת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (15)
סוף שבוע מקסים[=

kimi d

New member
תודה בנו לנה ונטלי ../images/Emo13.gif

למען האמת, אני הייתי רוצה להתחיל .. [=

brasiloca

New member
עונה=]

דוגמנ\ית השבוע:- צלמ\ת השבוע: עמירם דבר טוב שקרה השבוע: היה ממש כיף ברוק עצמאות=] דבר רע שקרה השבוע: פיפסתי ארוחת יום העצמאות עם חברות שלי:( סרט השבוע: לא ראיתי... שיר השבוע:"איזה רוח,איזה רוח,היא עושה לי מצב רוח" חחחחח בילוי השבוע: רוק עצמאות התחדשות השבוע: משקפי שמש,אייפוד,שמלה,2 גופיות ומכנס קצר=] ההורים חזרו מחו"ל פאדיחת השבוע: בידיוק אמרתי על מישהו שהוא מזה חתיך ומסתבר שהוא היה מאחוריי ושמע:) אדם שעשה לך את השבוע: החברה הכי טובה שלי תום משפט השבוע: "שחק,שחק,שחק,שחק" התכניות שלך לשבוע הבא: מסע ארצישראלי מבצפר וביום שישי מקבלת חגורה בקפוארה באירוע ענק:) בקיצור שבוע מעולה:) אני והמדהימה שלי בבומבמלה... אני ימנית

yuli17

New member
הסיכום שלי אחרי שנה שלא עשיתי חח :)

דוגמנ\ית השבוע: צליל אזולאי.. מהממת! צלמ\ת השבוע: - דבר טוב שקרה השבוע: יצאתי רבעושששש :) שיר השבוע:Kat Deluna - Run The Show ו- leona lewis-better in time בילוי השבוע: הופעה של אייל גולן ריטה ורן דנקר בערב יום העצמאות היה נחמדד :) אדם שעשה לך את השבוע: ידיד שלי... התכניות שלך לשבוע הבא: עוד שבוע רגיל בבסיס...

למעלה