סיכום שבוע

../images/Emo202.gif סיכומי שלי:)

דוגמן השבוע:
אלירן ביטון דוגמנית השבוע:
אניטה אוס הכיעור שלי:) משהו טוב שקרה השבוע:
אממ.....אוטומוטור,בומבמלה,עבודה,נתקלתי ב4 אנשים השבוע שקראו לי בכף היד והם לימדו אותי איך לקרוא
משו רע שקרה השבוע:
עיצבנו אותי רצח יום רביעי בסגירה של גריפין...ומייקל ידידהכי טוב שלי עזב ללונדון
בילוי השבוע:
גריפין,דאדא,ווילה סוקולוב. התחדשות השבוע:
פוני:)..ובגדים חדשים.. שיר השבוע:
עופר ניסים החדש. אדם שעשה לך את השבוע:
סטס ידיד שלי עזר לי להתמודד בכל הימים הרעים והדכאוניים שהיו לי.3> פאדיחות השבוע:
קראתי היום למישהי מרחוק צעקתי לה בבומבמלה והיתי בטוחה שזו חברה שלי ואזש שהיא באה אלי אמרתי לה סורי התבלבלתי זו לא את חחחחחחחחחחחחחחחח
משפט השבוע:
תהיו יפים ותשתקו.הכי טוב~! (או) תנו חיוך הכל לטובה(כמו בתמונה:p) התוכניות שלך לשבוע הבא:
עבודה,בצפרבלאט:( ,לימודיםשלי
ופגישה עם ליאת ביין השחקנית

kimi d

New member
את פשוט משולמת צליללל

איזה פנים, איזה גוף. אין מיליםםם

Shoval27

New member
דיי סמויה.. אבל באלי=]

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: אלין מהפורום=] חח מגיע לה משהו טוב שקרה השבוע: הודיעו לי שאני לא צריכה ניתוחח ברגל:) משהו רע שקרה השבוע: כולם נסעו לבומבמלה, ורק אני לא יכולה כי שברתי את הרגל (יום לפניי שהייתי אמורה לטוס לארה"ב) בילוי השבוע: לחברה שלי הייתה יומולדת, עשתה מסיבה, רקדתי על רגל אחת.. היה מצחיקP: התחדשות השבוע: סבתא חזרה מארה"בב... הביאה 5 מכנסיים קצרים=] 4 חולצות 4 גופיות וסווצ'ר שיר השבוע:whatever it takes-Lifehouse אדם שעשה לך את השבוע: חבר שלי=] פאדיחת השבוע: חוצמזה שרקדתי על רגל אחת ?! משפט השבוע: לא הכל טוב, אבל הכל לטובה=] (זה כ"כ נכון.. במיוחד עכשיו) התכניות שלך לשבוע הבא: בעיקר לצלוע..D:

JOYE האחת

New member
הסיכום שלי../images/Emo26.gifג'ניה../images/Emo20.gif

דוגמן השבוע:חבר שלי...
דוגמנית השבוע:צלילוש ואלין..
משהו טוב שקרה השבוע:...ד-מ-מ-ה-! אין יותר טוב מזההה... משהו רע שקרה השבוע:החבר סוגררר=((((( בילוי השבוע:ים והרבה יםםםםם!!! התחדשות השבוע:כלמני שטויות... שיר השבוע:..מתה על השיר החדש של מדונה וג'סטין.."4 דקות" מומלץ ביותררר אדם שעשה לך את השבוע:חבר שלי ואמא...(אופסס...זה 2) משפט השבוע:אהבה היא טעם החיים
התכניות שלך לשבוע הבא...צבאא=( הנה תמונה מאתמול... חג שמח!

AmiT0123

New member
מסכמת.

דוגמן השבוע: ידיד שלי :) דומגנית השבוע: תמר מהפורום - פשוט מדהימה משהו טוב שקרה השבוע: כרגע בחופשה בפלורידה מחר חוזרת ליוסטון ושלושה ימים אחרי - חזרה לישראל :) משהו רע שקרה השבוע: מחזור.. לא כיף. בילוי השבוע: כל יום משהו אחר :) התחדשות השבוע: שופינג מטורף - 4 חולצות, 3 שמלות, 3 זוגות נעליים, מכנסיים, בגד ים, שני תיקים, משקפי שמש,חזיות, גרביים ועוד... אדם שעשה לי את השבוע: אחותי הקטנה.. פאדיחת השבוע: הייתי באקווטיקה החדש באורלנדו (פארק מים) ואיזו אישה אחת התחילה לחבק אותי כי היא חשבה שאני הבת שלה..... זה היה מביך. משפט השבוע: "טו- ווווב" תוכניות לשבוע הבא: חוזרת לארץ וארבעה ימים אחרי טיסה לחו"ל עם הלהקה לסיבוב הופעות!! תמונת השבוע - חיקוי של אחותי ברגע שהיא קולטת מצלמה P: שבוע מצויין וחג שמח =)

הסיכום שלי- דורין

דוגמן השבוע: זהר ליבה דוגמנית השבוע: מירי בוהאדנה משהו טוב שקרה השבוע: לא חושת שהיה לי.. משהו רע שקרה השבוע: הלכתי אתמול לעשות תיאוריה ובסוף גיליתי שהיה סגור.. :S בילוי השבוע: בתחנה המרכזית ב3 בבוקר מחכה לעשות תיאוריה שבסוף לא נפתחה?? התחדשות השבוע: גופיה ועיפרון לעיניים? שיר השבוע: Low אדם שעשה לך את השבוע: סבא וסבתא =] אני פשוט אוהבת אותם!! פאדיחת השבוע: כל השבוע שלי היה פאדיחה אחת גדולה משפט השבוע: "קושקוש!? אני מתגעגעת אלייך תחזר כבר!!" התכניות שלך לשבוע הבא: מחר אני עושה תיאוריה בע"ה!! ויש לי שתי מתכונות ומיני מתכונת אחת אני מקווה לעבור את השבוע בשלום

למעלה