סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
בילוי השבוע:
התחדשות השבוע:
שיר השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
פאדיחת השבוע:
משפט השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה וחג שמח

הסיכום שלייייי ! :)

דוגמן השבוע: דני דין (הזמר..חח) יצא לי לראות אותו אתמול, הוא ממש יפה :) דוגמנית השבוע: - משהו טוב שקרה השבוע: יום הולדתתת ! :) משהו רע שקרה השבוע: איזה תוכנית שנדפקה.. בילוי השבוע: "וייב" התחדשות השבוע: טו מאצ' אחרי יום שופינג בת"א- 4 חולצות, 2 שמלות, 2 תיקים, נעליים ועוד ועוד..חח שיר השבוע: P. Square - Roll It אדם שעשה לך את השבוע: כמעט כל מי שאני מכירה.. חח פאדיחת השבוע: אתמול מישהי נכנסה לשירותים בת"מ, וחשבתי שזה גבר, אז אמרתי לחברה שלי- תראי איזה חצוף נכנס לפה.. פתאום היא הסתובבה וראיתי את החזה שלה :| חח משפט השבוע: "שתגיע לגיל 20 דבר איתי.." :) התכניות שלך לשבוע הבא: מימונה D:

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifהשבוע שללליי-אלין../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: נשמור לעצמי
משהו רע שקרה השבוע: האוטומוטור הזה הרג אותי בילוי השבוע: אתמול..במסעדה:]] התחדשות השבוע: בגד ים מעללללףףף של גלית לוי וכפכף לים של רוליני שיר השבוע: אדם שעשה לך את השבוע: ליאור:] פאדיחת השבוע: הוממ פשוט לא הייתי מסוגלת אחרי האוטומוטור להחזיק מעמד וכל פעם שתחנת רכבת הייתי מורידה ת'נעלי עקב והולכת יחפה:\\\ משפט השבוע: התכניות שלך לשבוע הבא: איככככככככככככ לחזור ללמוד

Tamar Lev

New member
שלי :)

דוגמן השבוע: החבר המדהים שלי!!!! דוגמנית השבוע: אלין וצליל 3> משהו טוב שקרה השבוע: היה לי שבוע מדהיםם עם החבר! משהו רע שקרה השבוע: שום דבר בילוי השבוע: ים המלח ועל האש התחדשות השבוע: טבעת ממגנוליה, טוניקה יפה מTNT, הספר "הסוד" ועוד ספר שיר השבוע: hello ו billy jean בביצוע של דיויד קוק מאמריקן איידול .. הוא פשוט זמר גדול! אדם שעשה לך את השבוע: החבר המדהים שלי.. פאדיחת השבוע: השבוע עבר בלי פאדיחות! שזה נדיר מאוד משפט השבוע: "המצפון אינו מונע מעשים רעים, הוא רק מונע הנאה מלאה מהם" התכניות שלך לשבוע הבא: בצפר:\ העלו את תמונת השבוע שלכם .. תמונה שלי ושל החבר היום בים המלח

Tamar Lev

New member
והייתי חייבת להעלות עוד אחת

כי ההתלבטות היתה יותר מדי קשה ..

../images/Emo155.gif הסיכום שלי - סינדי ../images/Emo155.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: קרן אחותי המהממת :) משהו טוב שקרה השבוע: סופסוף תיקנו את פלאפון :) משהו רע שקרה השבוע: קשה בלי חמץ חח =[ בילוי השבוע: יום שני בת"א :] התחדשות השבוע: נעליים של הלו קיטי שיר השבוע: low אדם שעשה לך את השבוע: שנינה המהממת 3> פאדיחת השבוע: הלכתי ברחוב ועברתי ליד ידיד שלי ולא היה לי כוח שיתחיל לחפור לי בקיצור עשיתי כאילו אני מדברת בפלאפון ופתאום הוא צלצל בדיוק שהוא עבר מולי זה היה כזה מצחיק :DD משפט השבוע: ' טובים השניים מהאחד ' . התכניות שלך לשבוע הבא: ללכת לים .. הימנית :)

למעלה