סיכום שבוע

shanina NY

New member
מוכרת לי התמונה הזאת ../images/Emo8.gif

אמרתי לך שהסתובבתי בקניון ופתאום אני רוצה פלייר עם התמונות שלך? ישר עצרתי ולקחתי כמה כאלה... חח איך התלהבתי אמרתי לכל החברות שלי שאני מכירה את הדוגמנית בפלייר

MaYa142

New member
מדהייימה ! 3>

גמאני גמאני ראיתי אותך בביוטיקר היה להם איזה חוברת כזאת, ואני מדפדפת וקולטת אותך והמוכרת כזה "מה את מכירה אותנ? באמת? בחורה יפהפייה!"

שבוע טוב

דוגמן השבוע שלכם: אנחל בונני
דוגמנית השבוע שלכם: בר רפאלי שיצאה מלכה במגזין "למה שלא תבואו לצלם בישראל, יש שם מלא מקומות יפים" רצתה- קבלה
אדם שעשה לכם את השבוע: דבר טוב שקרה השבוע: כיף לי בקורס ברמנים, אני מתקדמת יפה בשיעורי נהיגה אכזבת השבוע: הנסיעות לקורס ברמנים מייגעות ואני לא סובלת את חיפה..... שיר השבוע: קרן פלס - מבול - מומלץ בחום אחד השירים משפט השבוע: האדם צריך לשאול 4 שאלות שהן: מה קדוש? ממה הרוח עשויה? מה שווה לחיות בשבילו? ומה שווה למות בשבילו? התשובה להכל היא אחת - אהבה. המלצת השבוע: תעשו רק מה שעושה לכם טוב מסר לפורום: אל תצאו מהבית השבוע אם אתם לא חייבים
יהיה קר בררר

עמי1986

New member
אהמ.....

1.התנ"ך 2.אוויר 3.אהבה 4.בנאדם שאוהבים מספיק כדי לא להיצטער כשניראה אותו מלמעלה עושה חיים.....

צופטין

New member
שליי :)

דוגמן השבוע שלכם: יוון תומריקיןן דוגמנית השבוע שלכם: ממ בת דודה שלי אדם שעשה לכם את השבוע: אבא שלי עשה לי את הסופ"ש דבר טוב שקרה השבוע: יום האהבה אכזבת השבוע: אין שיר השבוע: משהו של ידיד שלי שעוד לא התפרסם סרט השבוע: דברים שלא נאמרו (ישן?) משפט השבוע: את סנובית בילוי השבוע: יום האבה :) המלצת השבוע: תהיו אתם עצמכם מסר לפורום: 3> העלו את תמונת השבוע שלכם שבוע מהנה לכולם!

Tamar Lev

New member
סיכום שלי שבוע מדהים!

דוגמן השבוע שלכם: החבר שלי המקסים שלי שאין יותר יפה מימנו! דוגמנית השבוע שלכם: - אדם שעשה לכם את השבוע: המדהים שלי.. עשה לי את החודש! דבר טוב שקרה השבוע: חמש"וש מושלם עם אהובי. אכזבת השבוע: שבוע מושלם! שיר השבוע: בן ארצי - קרוסלה סרט השבוע: 3 בפארק משפט השבוע: "הוזה אותך מולי.." בילוי השבוע: אצל הנסיך שלי.. המלצת השבוע: - מסר לפורום: -

shanina NY

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

שתיהי פנויה (רצוי כמה שיותר מהר בובה) ספרי לי איך היה אצלו הסופשבוע..

kimi d

New member
סיכום =]

דוגמן השבוע: נעם מהישרדות! דוגמנית: לנה היפה, שטיפה מזכירה לי את ורה המודחת של הישרדות
דבר טוב : \ דבר רע: פוצצו אותנו במבחנים! שיר השבוע: באה אליי בילוי השובע: יומולדת לידיד .. המלצת השבוע: אל תאמינו לאף אחד! מסר לפורום : תשארו אופטימים ... :) תמונת השבוע: תמונה חדשה :) צולם ע"י חברה שלי היפה אבל כיווצתי והיא נהרסה =\ שבוע טוב =]

למעלה