סיכום שבוע

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבוע../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע שלכם:
דוגמנית השבוע שלכם:
אדם שעשה לכם את השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
אכזבת השבוע:
שיר השבוע:
סרט השבוע:
משפט השבוע:
בילוי השבוע:
המלצת השבוע:
מסר לפורום: העלו את תמונת השבוע שלכם
שבוע מהנה לכולם!

MaYa142

New member
../images/Emo211.gifהסיכום שלי !!! ../images/Emo211.gif

דוגמן השבוע שלכם: המושלם שלי ! דוגמנית השבוע שלכם: מממ,,אולה! שהיה לה יומולדת ברביעי דרך אגב אדם שעשה לכם את השבוע: החבר, החברות. דבר טוב שקרה השבוע: יום האהבה :] אכזבת השבוע: הבוחן במתמטיקה שיר השבוע: Maroon 5 - Secret סרט השבוע: אהמממ, אלפי משפט השבוע: "אני אוהב אותך" בילוי השבוע: אתמול עם החבר. המלצת השבוע: תהנו וצאו כל עוד אין גשם :| מסר לפורום: Love & Be Loved

../images/Emo77.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo77.gif

דוגמן השבוע שלכם: אוח אהובי 3> דוגמנית השבוע שלכם: אהמ אחותי הקטנה :p אדם שעשה לכם את השבוע: אוח מי לא. אהובי ההורים החברות כל מי שהיתקשר להגיד מזל טוב דבר טוב שקרה השבוע: יומולדדדתתת
יום האהבה. כל השבוע היה מדהים, החיוך של החבר אחרי הברכה המושקעת שלי.חח אכזבת השבוע: אהמ ריב קטן אבל תכלס היה מושלם ביותר שיר השבוע: brayn adams-heaven סרט השבוע: אהמ, "מפרקים את הבית" ניראה לי היחידי שראיתי השבוע משפט השבוע: ואי יש כולכך הרבה. "כל מה שנותר הוא בעינייך היפות להסתכל.." בילוי השבוע: מסעדה עם ההורים עם החבר וסופשבוע אצלו המלצת השבוע: רביולי שמנת פטריות חחחחחח וסופלה שוקולד :p מסר לפורום: תתלבשו חם הולך להיות קפוא השבוע :)

שלי ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע שלכם:אנחל בונני דוגמנית השבוע שלכם:קרולינה קורקובה אדם שעשה לכם את השבוע:המושלם שלי
דבר טוב שקרה השבוע:יום אהבה
היה מושלם
אכזבת השבוע:אמממ שום דבר .. שיר השבוע:שירי מימון-ורציתי שתדעי.. סרט השבוע:בוגימן 2 חחח משפט השבוע:"רק אני יודעת איך לתת לך אהבה " בילוי השבוע:עם החבר ביום אהבה
המלצת השבוע:אממממ מסר לפורום:תתלבשו חם הולך להיות סועררררר תמונת השנה חחח

השבוע הארוך שלי

דוגמן השבוע: אורן תורג'מן דוגמנית השבוע: אדם שעשה לכם את השבוע: לא היה דבר טוב שקרה השבוע: היו צילומים ממש כיפיים-בקרוב תמונות אכזבת השבוע:היה סופ"ש משעמם שיר השבוע- rihanna- cry משפט השבוע:שאלה טובה בילוי השבוע: צילומים-הכי כיף המלצת השבוע: תשתו שוקוצ'ינו זה פשוט טעים!!! וזאת תמונת השבוע שלי

prezik

New member
../images/Emo18.gifהשבוע שלי........

דוגמן השבוע שלכם: האמ...
דוגמנית השבוע שלכם: לאיודעת=\
אדם שעשה לכם את השבוע: לאיודעת
דבר טוב שקרה השבוע: לא זוכרת:)
אכזבת השבוע: עיזבו
שיר השבוע:האמ ברוסית....אז לאמשנה?
סרט השבוע: בליינד דייט...חמוד ממש
משפט השבוע: לא עולה לי שומדבר לראש...
בילוי השבוע: יום שישי בים:)