סיכום שבועי

Adi Chan

New member
אוי כמה נחמד...אינטרנט*_*

אחרי שבוע וחצי ללא חיים! היא חוזרת! התימניה הבלתי מנוצחת~ *כפיים* טוב אז פירסט, עמרי ברוך השב~התגעגעתי~D: לעדן היה יומולדת? נחמד לדעתO: אמממ..ואני באה לאנימה קון גם!!>__< סרט השבוע: אממ....ראיתי כל מיני עקב חוסר האינטרנט הנוראיT_T ראיתי אראגון, מר וגברת סמית', פרסים של סרטי האימה\פנטזיה\מד"ב, אל סיד, האלמנט החמישי....בעע נו הרבה סרטים היו יפים. אין לי כוח. >__< ספר השבוע: מחברת אזרחות. זה בהחלט ספר-.- רומאן לכל דבר-.- שיר השבוע: our lady peace - made of steel אנימת השבוע: שום אנימה>>' מה ביאס אותך השבוע: חוסר אינטרנט!! החליפו לי מודם פעמים ביומיים האחרונים, דיברתי עם נטוויז'ן והוט במשך כל השבווווועעע...ורק ביום שבת נזכר מישהו להגיד לי שכן, יש לי בעיה באינטרנט. וגם המבחן באזרחות המסריח הזה...>>' המבחן עצמו לא היה רע..הלמיידה עצמה הייתה נוראית-.- בייחוד כשמנסים ללמוד כששתי ילדות קטנות מסתכלות עליי-.- פירמטנו את המחשב ואין אף שיר לרפואה!! בתאל!!@#$@ תביאי לי את הדיסקים עם השירים שהבאתי לךT_T היו עוד הרבה דבריןם מבאסים..אבל די נו>>' מה עשה לך את השבוע: שהאינטרנט חזר...*_*_*_*_*_* ושאני סוף סוף קרובה לסיום ההכנה של התחפושת. אני מקווה שאחותי תחזיר לי את הגולף השחור
תמונת השבוע---->אין תמונה>__<

למעלה