סיכום שבועי

מית צאן

New member
אני:)../images/Emo119.gif

סרט השבוע: לזכות בדייט עם טד (לא ראיתי את הכל;; אבל נראה אחלה סרטO: ) ספר השבוע: "שלג על עצי הדובדבן" (מסדרת סיפורי האוטורי) של ליאן הרן. שיר השבוע: I hate everything about you של three day grace אנימת השבוע: נארוטו, לייק דהO: מה ביאס אותך השבוע: שלא קנו לי עדיין כבל USB לפלאפון;; מה עשה לך את השבוע: קנו לי כובע מגניב לעבוד בחווה של קאובויים כזה*__* אבל אני אקבל אותו רק עוד שבוע;; תמונת השבוע----> אני מתה על הזוג הזה*_* למרות שגם נארוטו/סאסקה זה טובP:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifהסיכום לפנים..תודה ליטי~

סרט השבוע: S.O.S בע"ח? XD ספר השבוע: אייין..... שיר השבוע: getting away with murder כי טחנתי אותו בDDR אנימת השבוע: N A R U T O מה ביאס אותך השבוע: החיים ! חח. הביוטופ...נשבר לי. מה עשה לך את השבוע: ימי הולדת: לי, לספיר בת דודה שלי, 2 ספיריות מהשכבה ובייסיקלי למי לא
תמונת השבוע----> בלעט!

EreWind

New member
אעעע!!~ יש לי מחשב שוב *_*

טוב אז ככה: עדן יפה שלי המון המון מזל טוב למרות שאיחלתי לך אישית =P אבל פה לא יצא לי (בעיות טכניות >.>)....ואמממ...תחשבי על מתנה ^^'... גל- מזל"ט לעוד שבוע XD ברוכיות לכל החדשים והזקנים (אההממ....עמרי P=). וזהו ^_^ ועכשיו לשאלון: סרט השבוע: אגרוף של נערה ספר השבוע: ..... שיר השבוע: השיר החדש של ג'סטין *_* "what goes around" אנימת השבוע: ....... מה ביאס אותך השבוע: שלא היה לי מחשב >__>" מה עשה לך את השבוע: אממ..יצאנו הרבה...שחרור מהלחץ הלימודי...אה! וגם המזג אויר (הקיץ מגיעעע!!~) תמונת השבוע---->MCR

Galmon

New member
שיהיה לכולם שבוע טוב~ D:

סרט השבוע: לא יודע אם ראיתי איזה סרט מיוחד השבוע~ XD ספר השבוע: הארי פוטר 6~~~~ שיר השבוע: הירוז קאמבאק! D: אנימת השבוע: נארוטו! D: ובלאק קאט~ XD מה ביאס אותך השבוע: מבחן באזרחות שהחזירו לנו.... מה עשה לך את השבוע: שביתה היום! D: שיהיה גם מחר אמן~ T_T תמונת השבוע: אומפג!!!! יוצא משחק חדש של Golden Axe לPS3!!!!!!!!!! שליטה!!!! *O*

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifGolden axe!?!?!? O___________O

אתה מתכוון למשחק הנוסטלגי הזה מלפני מליון שנה?!?!?!?!?!?!?!?! עם השלוש דמויות... גמד, וגבר ואישה (בלבוש דיי מינימלי....) ועם יכולות כאלה של AoE... בקיצור... המשחק הישן והמאגניב הזה?!?!?!?!

TheDucky

New member
אאאאההה גאוני!!!!

עכשיו רק צריך להוריד את המשחק, לצרוב אותו, לקנות PS3, ולעשות לו מוד..... קלי קלות T_T

Galmon

New member
אעלק~ XD

הוא םג עוד לא יצא עד כמה שהבנתי.... אבל ראיתי סרטון של הגיימפליי..... אתה קולט שהתמונה ששמתי זה הגרפיקה במשחק? O_O אחותי הולכת להשתגע~ היא מכורה למשחקים הישנים~ XDDD

lgmtk

New member
רואים בגלל הפיקסול ברקע אבל נראה לי

הדמות עצמה עשו פוטושופ כי אפילו בשביל PS3 זה נורא יפה...שיחקתי על PS3 והוא נורא יפה אבל עד כדי כך? P:

Galmon

New member
אי אפשר להיות בטוחים אני מניח...

אבל ראיתי את הגיימפליי של זה!!!! וזה היה פשוט נראה כמו סרט, ולא כמו סרט 3D אלא סרט באנשים~ XDDDD

ליסאן

New member
עונה T_T../images/Emo41.gif

סרט השבוע: בטוח ראיתי משהו אני פשוט לא זוכרת. שיר השבוע: נארוטו שיפודן הפתיחה. אנימת השבוע: נארוטו אבל גם ד'ט נוט ספר השבוע: לא היה לי זמן T_T מה ביאס אותך השבוע: המחשב שלי T_T אין לי שבוע מחשב עכשיו *כותבת ממחשב נידח באונ'* מה עשה לך את השבוע: שנגמרו המבחנים. אבל אני רוצה את המחשבT_T תמונת השבוע: שוב...אין לי מחשב

A K I R A

New member
=]]]]]]]]]]]]]]]]

סרט השבוע: אין XP ספר השבוע: -- שיר השבוע:TO THE END-MCR? אנימת השבוע:נארוטו ו..דת' נוט' *_* מה ביאס אותך השבוע: לא זוכרת XP מה עשה לך את השבוע: הסופ"ש D:D: תמונת השבוע----> >> עמרי, מזל טוב על הניק החדש!! מגה גרונפלקס! ומזל טוב, עדן וגל ליום הולדת ^__^

A K I R A

New member
-____-* תתעלמו מה"מגה גרונפלקס!"

אחי הוסיף את זה וושלח את ההודעה T.T

dsol

New member
תשובות השבוע (?)_../images/Emo189.gif

סרט השבוע: אממ הזה על המאפיה הסיציליאנית בערוץ 22 ספר השבוע: לא קראתי השבוע שיר השבוע: Vega4 - Life Is Beautiful אנימת השבוע: בליץ ? מה ביאס אותך השבוע: המבחן
מה עשה לך את השבוע: היומולדת של עדן
תמונת השבוע----> אין לי כח

Sakura Kinomoto

New member
אמ"ג אני עייפה=.=...מחשב טיפש...

פעם שניה שאני מגיבה...טוב..פעם שלישית גלידה><
סרט השבוע:...>> ספר השבוע:...>>; שיר השבוע:כל השירים בDDR של עדי שהיה אצל עדןXD אנימת השבוע:קטעים מנארוטו שיפודן. מה ביאס אותך השבוע:שמחר יש מבחן... מה עשה לך את השבוע:שבגלל השביתה התבטל המבחן^^ ובנים שיכורים וערומים ביםXXXXXDDDDD תמונת השבוע---->

למעלה