סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבועי ../images/Emo41.gif

עמריקו שלנו חזר (כן זה מצדיק נושא משל עצמו :p) עמרי אנחנו מתים עליך ואיתך תמיד אל תעזוב אותנו שוב
אז מה אתם חושבים יקרא הלאה ...פינת השארות וניחושים לצופי האנימה בלבד.
מפגש אנימה קון. מי בא , ומשלוחי מנות (תביאו יהיה כיף באחריות)
פינת הדיו השבועי והפעם האם הטיזר עם סאסקה היה מיותר או חיוני?
שאלות ותהיות. כל מה שרציתם לשאול ולא ידעתם איפה :p
פרק 343 במנגה יצא
פרק 3 בשיפודן יצא *_*
ימי הולדת חדשים והודעות ברוכה הבאה מית צאן תהני בפורום ברוכה הבאה נוי ( Nusy L I ) תהני בפורום. יומהולדת לעדן :p מזל טוב ממי. כמה חבל שלא היה לך זמן אליי אתמול ב1/3 יומהולדת לגלמון שלנו. המון מזל טוב וסורי שאני לא באה. אבל מי אמר לך להוולד בתאריך כלכך לא נוח צקצק סורי אם יש לעוד מישהו המחשב שלי כרגע בטיפול נמרץ ואני מחכה שיטפלו בו T_T
שאלון שבועי סרט השבוע: ספר השבוע: שיר השבוע: אנימת השבוע: מה ביאס אותך השבוע: מה עשה לך את השבוע: תמונת השבוע----> שיהיה לכולם שבת שלום ושבוע נפלא בלי תקלות במחשבים T_T

¥otamsh

New member
תודה!!

עמרי ברוך השב@! עדן, גל מזלטובים!
ליטל! תהיי חזקה! המחשב בסדר עכשיו הכל טוב! אנחנו איתך! סרט השבוע: הירוז אנשים!!! תראו הירוז!!!!! ספר השבוע: אלגברה ליניארית א' שווהו שיר השבוע: ליד בית השחי- הבילויים אנימת השבוע: נארוטו, כמובן *_* וגם התחלתי לראות דטנוט מזלטוב לי! מה ביאס אותך השבוע: ננסח את זה ככה - כושילאימא של כל הטכניון והמבחנים והמרצים האלה!!!!! מה עשה לך את השבוע: השבוע שלי לא היה טוב במיוחד TT תמונת השבוע ~>

lgmtk

New member
טוייב D:

סרט השבוע: מיליון דולר בייבי! סרט טוב :) ספר השבוע: הסילמריליון ~מסיים עוד פרק בדרך אל ה..אושר?~ שיר השבוע: בון ג'ובי Livin on a Prayer! ניייייס :> אנימת השבוע: הוסט קלאב ובליץ'? D: בליץ'! מה ביאס אותך השבוע: כשסטים לא מתחבר
:< מה עשה לך את השבוע: ממ... תמונת השבוע----> גיבורי סילקרוד מסתכלים אל העתיק (או לפחות על בנדיטים). גל, היכן אתה?
שבוע טוב 3>

SasuNaru

New member
סיכום שבועי

כי משעמם לי סרט השבוע: לא זוכרת איך קוראים לסרט שראיתי היום עם ליאת, אז פשוט נגיד הסידרה scrubs ספר השבוע: אלגברה חלק ג'- בני גורן [ספר חרא, לא ממליצה לאף אחד...העלילה לא משו והדמויות מתפתחות יותר מדי] שיר השבוע: I'm A Bitch I'm A Lover אנימת השבוע:נארוטו, כי אני לא צופה בשום אנימה אחרת מה ביאס אותך השבוע:מבחן במתמטיקה, מבחן בצרפתית ביום ראשון ובחן בלשון מה עשה לך את השבוע:להיות חולה יומיים תמונת השבוע---->

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifD=

סרט השבוע: =X ספר השבוע: ENDERS GAME!! סוף סוף אמא מצאה אותו D= שיר השבוע: Hero's Comeback אנימת השבוע: נארוטו דט' נוט ובליץ' D= מה ביאס אותך השבוע: שהמבחן במתמטיקה נגרר ונגרר... זה משגע!! (הוא היה אמור להיות ביום חמישי... ) מה עשה לך את השבוע: השביתות D= תמונת השבוע----> אני אתן לתמונות לדבר בשם עצמן... יש פה ספויילר גדול למי שלא ראה את הפרק!!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifבתמונה הזאת ובתמונה בהודעה

הקודמת יש ספויילר לפרק ה-3 של שייפודן!!

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifהאחרון... ../images/Emo58.gif

כ"כ אהבתי את הסצנה הזאת... כן... אני חושב שאני מבין למה שמו את סאקורה בסדרה P=

lgmtk

New member
סקסית :>

די זה היה אחד הקטעים הכי טובים בכל הסדרה (כן, גם העונה הקודמת). סאקורה לגמרי הפכה לשולטת ^_^

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifגם אני חושב ככה! ../images/Emo45.gif

ליאור לקומונת סילקרוד עכשיו >.>""

TheDucky

New member
אין בעד מה

http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=20493&smsMsg=

¥otamsh

New member
זה כזה שוט שוס!!

גם אני צילמתי אותו!!! סצנה מדהימה!! סאקורה!!

למעלה