סיכום שבועי

dndboy

New member
../images/Emo103.gifטנקס לאב =]

סרט השבוע:לא ראיתי.. שיר השבוע:Living on video ספר השבוע:runaways 6 מה ביאס אותכם השבוע:פרוייקטים >< מה עשה לכם את השבוע:הסופ"ש *_* תמונת השבוע:אין^^" ליטל ממש בהצלחה באוני' אני בהחלט בעד ה"מצא את ההבדלים" XD בקשר לפילרים.. אכן מבאס.. אבל לראשונה באמת יש סימן מוחשי ורישמי לסופם..

sasuke girl

New member
טוב שתקו.

סרט השבוע: הקיסר נפל על הראש 2 שיר השבוע: wish-olivia ספר השבוע: רקוויאם גרמני מה ביאס אותכם השבוע: #43 (חה ככה פאקצות כותבות חסוי XDD) מה עשה לכם את השבוע: הייתי בבקעת הירדן אצל החברה הכי טובה.מקום מדהים. תמונת השבוע:

remundo

New member
יאי אחלה סיכום ^^

אני חושבת שבקרוב אהפוך להיות אחת מאלה שבונים על הסיכומים האלה (נו, אלה שלא נמצאים כאן כל השבוע) אבל שוב, סביר מאוד להניח שלא. שבוע טוב ^^

^^ אחלה סיכום~~!!!

אחחחחחח איזה כיף לקום מאוחר בלי דאגות על הראש... ולשאלון... סרט השבוע: סיילנט היל!!! סרט חמוד ביותר.. שיר השבוע: המילים הכי יפות- שייגעצ. ספר השבוע: צונזר מטעמי ילדים בפורום
מה ביאס אותכם השבוע: נתקע האוטו
מה עשה לכם את השבוע: לקבל רכב עם דלקן
תמונת השבוע: שוב צונזר מטעמים כאלו ואחרים
שיהיה לכם שבוע משו מהלמעלה ומזל"ט לכל מי שיש לו יומולדת!!!!

A K I R A

New member
סיילנט היל סרט חמוד?Oם WTF

אתה בטוח שראית סיילנט היל ולא סרט אחר?P:

A K I R A

New member
סיילנט היל סרט חמוד?Oם WTF

אתה בטוח שראית סיילנט היל ולא סרט אחר?P:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifזה שימי..

הוא רוצה לצאת גבר בכל מצב! בכל מקרה סרט מסריח במיוחד, ככה שמעתי. אל תראי~

Ihavenonick

New member
זה חנן ארגוב, יש לי הודעה בשבילך

סרט השבוע: הפרק החמישי של הירוס. פשוט ענק מה שהלך שמה! עדיין רואה סטארגייט עונה שנייה שיר השבוע:עדיין חורש את ?Therapy ספר השבוע:אין מה ביאס אותכם השבוע: חוסר שעות ביום בשביל לישון (אני בדעה שצריך להאריך כל יום באיזה 8 שעות רק בשביל לישון טוב) מה עשה לכם את השבוע: מאנצ'קין וסטלרס. תמונת השבוע: אין

EreWind

New member
^__^ לאב יו 2!~

*עונה* סרט השבוע: "הטינה"...דווקא דיי מותח..אבל לא כזה משהו שיר השבוע: sieze the day/avenged sevenfold ספר השבוע: אין >.> מה ביאס אותכם השבוע: אממ...כלום^_^ מה עשה לכם את השבוע: מחר יש לי יומולדת ואבא קונה לי פלאפון חדש ^O^

Shishi san

New member
~

סרט השבוע: ממ.. א ראיתי אחד. שיר השבוע: Something- Beatles ספר השבוע: התספן המחורבן בשדה השיפפון. מה ביאס אותכם השבוע: יותר מדיי דברים. מה עשה לכם את השבוע: ממ..הביקור ברחובות. תמונת השבוע: אין לי כוח לעלות אחת.

Envious

New member
אנביביבייביבי!

סרט השבוע: אההההההההההההה ... לא ראיתי סרטים לאחרונה משום מה ~ אהה! Dirty Dids זה היה ביום הולדת אחד.. דווקא סרט חביבון. שיר השבוע: שומקום-אביב גפן ,לבכות לך-אביב גפן. ספר השבוע: התחלתי לקרוא שוב תשישי של הארי פלוצר.. ואני רוצה את השלישי ! כי שכחתי מה הולך שם ~ והמ ! סיריוס רמוס~
אהה וגם את הספר אימה הזה "IT" הליצן המופרע חח התחלתי כלומר P: מה ביאס אותכם השבוע: כל מיני דברים ששכחתי... מה עשה לכם את השבוע: אהה חברים .. וקניתי בגדים חדשים!D: זה לא קרה כבר הרבההההה זמן חח תמונת השבוע: שבוע נחמד לכולם!

למעלה