סיכום שבועי

Adi Chan

New member
סליחהT_T

אני אשתדל להכנס יותר~ יש הרבה מבחנים שמוציאים את המיץ>_<

animaboy

New member
בקשר לשאלון השבועיייי

סרט השבוע : אפקט התאומים 2 שיר השבוע : what if של CREED ספר?? לא קורא ביעוס שבועי : אמממ.. כמה דברים דבר אחד לא יכול לבעס אותי עשה לי את השבוע חבר שלי שזמן האחרון אנחנו מסתובבים יותר ביחד

w i n g i

New member
שאלון שבועייי D<

סרט השבוע: הממ אין השבוע שיר השבוע: papa roach- alive ספר השבוע:אותו אחד כמו שבוע שעבר..XDD ודת' נוט כרך 4! מדהיםםםםםםם *()* מה ביאס אותכם השבוע: שני מבחנים שיצאו חראאאא מה עשה לכם את השבוע: הם..הסופש היה ממש כיף..פגשתי אישה שילדה תינוק כל כך חמודדדדד תמונת השבוע: אמרתי לאמא שלי שבא לי לעשות את זה>>

The Light Angel

New member
עונה../images/Emo9.gif

סרט השבוע:הולכת לראות סרט...שכחתי איך קוראים לו0.0 שיר השבוע:"Welcome To The Black Parade" של MCR ספר השבוע:Darren Shan-Lord Of The Shadows( הספר ה11 בסדרה...האי...האי... אני קוראת באנגלית [ושפת האם שלי היא לא אנגלית...היא ספרדית...]) מה ביאס אותכם השבוע:שאני צריכה לצאת לגיחה מחר אחרי הכולXP מה עשה לכם את השבוע:'נה-צ'ע שלי*~* תמונת השבוע: אולסטאר האנימה החדשות שלי מארגנטינה**

Riku FanBoy

New member
ובכן

סרט השבוע: RV עם רובין וויליאמס הגאון. שיר השבוע: Rihanna - Unfaithful ספר השבוע: ארמדין, אל ממלכת החושך מה ביאס אותכם השבוע: שהשבוע נגמר ושצריך לחזור מחר לבסיס T_T מה עשה לכם את השבוע: שקניתי סוף סוף ראוטר חדש ועכשי ואני לא מוגבל באינטרנט, שנותנים לי ביקורות של 10/10 על ציורים שלי, ושיש לי חברים שלא הייתי מחליף בשום סכום שבעולם. תמונת השבוע: קיודו שליטה!

¥otamsh

New member
תנקיו לאב 3>!

ושלא תחשבי שה"לימודים והאוניברסיטה בלה בלה" זה תירוץ טוב! בלי היעלמויות! תשובות! סרט השבוע: אממ... לא ראיתי כלום השבוע... כל היום בסידורים וריצות ^^ שיר השבוע: אמממ... אחרי ככלות הכל והתמונה ספר השבוע: ע"ע "סרט השבוע" מה ביאס אותכם השבוע: אממ...המווווווווווון ימי הולדת...שזה טוב כמובן...אבל להכין דברים לאנשים זה מתיש! כל היום סידורים1 מה עשה לכם את השבוע: כל מיני ביקורים של חברים שלא ראיתי מלאן זמן, וגם הלארגן את הדברים תמונת השבוע: סקקקאאאאארי *.* ~>

cRitiCaL KitTy

New member
^_^; אני עדיין אומרת../images/Emo113.gif

שזה בלתי אפשרי לקבל ספוילרים על דברים רציניים בהארי פוטר כלכך מאוחר אחרי שהספר יצא... אבל פעם הבאה אני אציין שזה ספוילר לזה... שאלון שבועי: סרט השבוע: נסיכת הקרח, שם קצת רע לסרט חמוד מאוד... שיר השבוע: איןO.O ספר השבוע: ארטמיס פאול(ועכשיו באנגליתO:) מה ביאס אותכם השבוע: קצת יותר מדי... התקף לב לסבתא וילד מהיישוב שלי נדרס... מה עשה לכם את השבוע: לא הרבה... זה היה חרא של שבוע. תמונת השבוע:

cRitiCaL KitTy

New member
תודה...../images/Emo113.gif

אבל אני בסדר... סבתא שלי מחלימה לה והילד.. טוב, הוא לא, אבל אני לא בדיוק הכרתי אותו... זה פשוט יישוב קטן וזה, גורם לתחושה כללית כזו של עצב.

¥otamsh

New member
טוב לשמוע...

וכן, אני לגמרי מבין...דברים כאלה תמיד גורמים לי גם לעצב....=[

למעלה