סיכום שבועי

ליסאן

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

קודם כל סליחה שלא הייתי בפורום בכלל השבוע...אבל שבוע ראשון ללימודים וזה T_T . אז מה היה השבוע?
שיחה מאוד משעשעת ולא קשורה של אנשים משועממים בבית ספר/עבודה
עוד רעיון שיזרק בסל הרעיונות שאף אחד לא התכוון לממש : הפגנה נגד הדיבוב מול האולפנים http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=87913659
תמונות מהמפגש האחרון וממפגשים נוספים שהיו ספונים במצלמתו של יונתן (עדן...אנחנו נתחשבן כבר על כל התמונות שלי עם המשקפיים שהעלת...>_< http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1241&msgid=87879160
כנס של אנימהוליק בחנוכה בעזראלי (והנקודה היא?:O)
עוד פרקים מרתקים ומצונזרים של נארוטו (למרבה הפלא האקו עדיין בן . הוא ככה השמועות אומרות) אני אומרת שבפרק היומי צריך להכניס גם את פינת "מצא את ההבדלים"
יצא הפרק במנגה 329 (לפחות משהו מעניין קורה)
שירשור היומהולדת לגיא והאקו עם המון המון ספויילרים גם לנארוטו אבל במיוחד להארי פוטר. אם לא קראתם מומלץ להתרחק בחום ^^
פינתו של יונתן... כל חודש ילידי החודש יכולים לזכות בבישי פרטי משלהם לבחירתם כל שעליהם לעשות זה להביא תמונה ולבקש יפה מיונתן שיכין (תודה יונתנוש^^)
חדשות מסעירות: לשיר...בין היחידים שראו ואף נהנו מהפילרים. נמאס מהם סופית...האם זה אומר משהו על הפילרים?(לדעתי כן)
הודעות/ימי הולדת/חדשים ברוכה הבאה פילי צ'אן (The Light Angel ) תהני בפורום. ב29/10 (מחר) יומהולדת לשי (Snak badage) ביום שני ה30/10 יומהולדת לבתאלי המקסימה (אוהבת אותך מלאן)
שאלון שבועי: סרט השבוע: שיר השבוע: ספר השבוע: מה ביאס אותכם השבוע: מה עשה לכם את השבוע: תמונת השבוע: זה הכול. שבת שלום לכולם והמשך שבוע מקסים

ליסאן

New member
עונה לי ../images/Emo41.gif

סרט השבוע: ראיתי הירוס אצל רגב ספר השבוע: שליחותו של ליצן (ולפי הזמן שלי גם ספר הסמסטר) שיר השבוע: איןT_T מה ביאס אותי השבוע: פיזיקה ומתמתיקה מה עשה לי את השבוע: התחלתי סוף כל סוף לימודים ...בעצם זה מה שביאס ושימח תמונת השבוע------------> שמתי את זה בברכה של סבתא שלי תמונה בישית

A K I R A

New member
אוי אני מכירה את צייר הזה :O

יש לי ציור שלו בתור פאזל => יש לו ציורים מגניבים =]]

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifזה ג'ים וורן נדמה לי.

או לפחות מישהו בעיקבות גים וורן *_*. ג'ים וורן מדהים ><;

shringunboy

New member
^()^

סרט השבוע: השער התשיעי- ג'וני דפ ( זה שודר פעמיים וזה חפר לי בשכל אבל סרט טוב ) שיר השבוע: blaze away-מתוך איישילד 21 ספר השבוע: חבל שאני לא קורא -_-..... מה שעה לכם את השבוע: 9.25 בריצת 2000, ( מתי משחקים שוב פוטבול ? ) תמונת השבוע:

פרר~~~מעו 3:

סרט השבוע: המהמ... לא יודעת, לא ממש ראיתי סרטים =ם שיר השבוע: כל המנגינות רקע של המשחק ראגנארוק~ *מתחבאת* ספר השבוע: ררר... שום ספר ._.' מה ביאס אותכם השבוע: המ. כל מיני דברים קטנטנים~ מה עשה לכם את השבוע: כל מיני דברים XD תמונת השבוע: ----------->~ [אני צילמתי D<]

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמתה..זה..כלכך..חמוד>W<

*מווווווווחחחחחחחצצצצצצצצת~~~~~~~~~~~~*

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifמגיב! D:~

אוי השיחה הזאת XD היה ממש משעמם בשיעור ביולוגיה בחדר המחשבים... עד שהצלחנו להכנס לפורום (אני וגל) וגם יותם דיבר איתנו... היה ממש משעשע 3:
_____
______
=>
סרט השבוע: לא ראיתי סרט :X שיר השבוע: כל השירים של לינקן פארק!!!!! ה-להקה! במיוחד Numb ו In The End ספר השבוע: Young Zaphod Plays it Safe מה ביאס אותכם השבוע: שהמורה שלי לפסנטר עוברת ללמדת במקום אחר T_T דווקא שהייתה לי מורה טובה היא עוברת T_T מה עשה לכם את השבוע: עכשיו ממש לפני חמש דקות מצאתי אתר של לינקן פארק עם קליפים 3: תמונת השבוע:

an none

New member
אכן לינקן פארק להקה מעולה ^^

Numb שיר מדהים ((הכנסתי אותו לפלאפון))

בוקר טוב!!!

לינקיו פארק הלהקה הכי טובה העולם כבר איזה מאה שנה!!! meteora אלבום ענק!!!! אבל למה אתה נזכר בהם רק עכשיו? שמעתי אותם פעם ראשונה אולי בכיתה ג'....

ARA SAMA

New member
../images/Emo218.gifגם אני מכיר אותם מלא זמן.....

פשוט שבאותו היום נפלתי על האתר שלהם עם קליפים... (לא יודע למה לא חיפסתי אותו קודם...P: )

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifלאב יו3>

סרט השבוע: נאמ.. שיר השבוע: נאמ.. ספר השבוע: יומני ערפדים היקיצה+המאבק..הלוואי שהיה לי את הזעם..או את מפגש אפל~ T_T מה ביאס אותכם השבוע: שאין לי את הזעם~ ושלמורה לאזרחות יש שפם מחריד. מה עשה לכם את השבוע: שליט חזרה הביתה~~~ תמונת השבוע: *מתה*

Adi Chan

New member
עכשיו גם אני מאגניבה~

גם אני עונה על השאלון!! סרט השבוע: אממ אממ נער המים...משהו כזה:O שיר השבוע: Dashboard Confessional- don't wait ספר השבוע: יומני ערפדים0_ם מה ביאס אותכם השבוע: אממ...מבחן בתנ"ך, חיבור וביולוגיה
מה עשה לכם את השבוע: הפלייסטיישן של רגב!!!!!!!!1 אוך אני חייבת פלייסטיישן>_< תמונת השבוע:

¥otamsh

New member
טוב שיש ליטל וסיכום שבוע כדי לשמוע

ממך!! וגם את עדן! חבל שזה לא עוזר לכן להתחבר למסנג'ר... ילדות נעלמות >>

¥otamsh

New member
אולי היום >>

אבל רק לזמן קצר בטח... וגם במהלך השבוע אני נמצא הרבה והן לא...

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifצודק לגמרי יותמש../images/Emo23.gif

לא הייתי במחשב כי הוא מת לי. עכשיו יש לי מסן והוא ריק ועובד יפה ! זה ממש כמו ויוה..להתאהב כל יום מחדש!

למעלה