סיכום שבועי

../images/Emo90.gif סיכום שבוע מעולה|סיכום|

דבר שעשה לך את השבוע: החבר,כמה חברות,שיעורי נהיגה,תצוגה דבר רע שקרה השבוע: אהמ קצת עצבים ומצבי רוח משתנים שיר השבוע: אהמ של פינק החדש סרט\תכנית השבוע: איך פגשתי את אמא קניית השבוע: ג'ינס ליוויס מדהים!!! בילוי השבוע: נאפיס ונסיעות סתם חחחח המלצת השבוע:לסמוך על עצמכם ורק על עצמכם!@# פאדיחת השבוע: האמת לא שלי אבל היו כמה מצחיקות של חברות ציטוט השבוע: "והינה עולה הממתק" חחח איך עבר השבוע ב-3 מילים: מהיר מדהים מושלם מסר לפורום: אל תסעו לפאבים שאתם לא מכירים חחח

Rayu4ka

New member
ואאאייי מסכימה איתך לגיב המסר לפורום

חחחחחח יאללה מתי מתי רואים עוד סט מושלם שלך 333> כוסעעעעע תמונה יפה :]

JaNeTT1

New member
סיכום חרא שבוע

דבר שעשה לך את השבוע: אמממ דבר רע שקרה השבוע: פרידה מאיזה אחד=/, גנבו לי ת'תיק שכלל בתוכו ת''ז, פלאפון חדש, מפתחות... שיר השבוע:--- סרט\\תכנית השבוע: לא רואה סרטים בזמן האחרוןןן קניית השבוע:פלאפון שנגנב=/ בילוי השבוע: מעודנים וכאלה... המלצת השבוע: אל תסמכו על אף אחד ושמרו טוב על הדברים שלכם;) פאדיחת השבוע: הרבהה ציטוט השבוע: איך עבר השבוע ב-3 מילים: חרא חרא חרא מסר לפורום: כמה שהמצב חרא עדיין צריך להגיד תודה...תמיד יש מצבים יותר גרועים..

RaniRin

New member
פעם ראשונה שאני עונה פה...

דבר שעשה לך את השבוע:בילוי טוב עם החברות דבר רע שקרה השבוע:ידיד שלי נהרג בתאונת דרכים. ואנשים מהעבר שמעלים יותר מידי זכרונות שיר השבוע:sting- shape of my heart סרט\תכנית השבוע:נמלטים קניית השבוע:3 סריגים, 3 זוגות עגילים, נעליים ושמלה.. בילוי השבוע: יום חמישי, יום הולדת לידיד..היה נחמד המלצת השבוע: תשתדלו לא לחשוב יותר מידי על מה שהיה , זה סתם מעלה זכרונות כואבים פאדיחת השבוע:אין כזו ציטוט השבוע: תחשוב טוב יהיה טוב איך עבר השבוע ב-3 מילים:עבר נחמד מינוס מסר לפורום:אתם עשר הוסיפו את תמונת השבוע שבוע נפלא!!

יאללה גם אני, הרבה זמן שלא עשיתי ../images/Emo13.gif

דבר שעשה לך את השבוע:מאמי שלי...קנה לי ת'דיסק של שלמה ארצי (שפויים). דבר רע שקרה השבוע:הרבה ויכוחים עם החבר אבל בסוף הכל הסתדר :] שיר השבוע:כנסיית השכל-ואת מתפשטת סרט\תכנית השבוע:אחים חורגים, הטופ מודל הבאה, ועוד כל מיני תוכניות ריאליטי למינהן ... קניית השבוע:ג'ינס שקי קקי סקיני, מגף, טוניקה לבנה מהממת (קצרה) ושרשרת! בילוי השבוע:מסעדה-דיזל, ביפי, והיום מסיבת הפתעה לידיד בפאב
המלצת השבוע:להישאר בבית עם החבר לשתות שוקו חם ולישון כפיות חחח פאדיחת השבוע:אני אף פעם לא זוכרת פאדיחות וטוב שכך, אבל בטוח שהיו D: ציטוט השבוע:"מה זה אומר עליה? מה זה אומר עלינו?" חחח שבוע סוף המעלפים איך עבר השבוע ב-3 מילים:קשה, מהר, ולקראת הסוף הוא היה טוב :] מסר לפורום:אל תהיו צבועים עם אנשים אם אתם מצפים שלא יהיו צבועים אליכם (מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבריך) הוסיפו את תמונת השבוע - מיומולדת של דודה שלי במושבה הגרמנית (חיפה).
שבוע נפלא!!

prezik

New member
יפה שלי כמה התגעגעתי אליך!

מתי הולכים ללב המפרץ לאכול בורקס שוב?:)

וואלה איך שיש חופש עושים את זה :)

פשוט את יודעת בגרויות, עבודה ... אין זמן לנשימה ! אוהבת אותך המון והתגעגעתי לשיחות הנפש העמוקות שלנו :p

prezik

New member
חחחחח יפה שלי!../images/Emo23.gif

תשארי יותר בקשר, בחופש הולכים לבורקס:) יש מבין?

prezik

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif מסכמת ../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

דבר שעשה לך את השבוע: אתמול בבר..הצילומים...לראות את התינוקת של אחי ושראיתי את ז'אנושקה היום(=
דבר רע שקרה השבוע: משתדלת לא לחשוב על דברים רעים
שיר השבוע: nejnii umot..לרוסים שבניינו
סרט\תכנית השבוע: לא ראיתי..
קניית השבוע: מלא דברים שההורים מפנקים אותי לפני היומולדת
בילוי השבוע: אתמול בבר אני מניחה חחח,
המלצת השבוע: תהיו אופטימים
פאדיחת השבוע: זאת אני..יש יותר מידי חח..
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע ב-3 מילים: לא רע בכלל:)
מסר לפורום: מה יהיה עם המפגש?

Rayu4ka

New member
../images/Emo203.gif סיכום השבוע שלי ../images/Emo203.gif

ואאי מלא זמן לא הייתי פה ממלא מלא מלא סיבות :(
דבר שעשה לך את השבוע: אנשים טובים והמון מצב רוח טוב ^_^
דבר רע שקרה השבוע: התאכזבתי ממישהו שהכי לא ציפיתי ממנו
שיר השבוע: flipsyde - someday אחד השירים!!!
סרט\תכנית השבוע: Never back down סרטטטטטט טווווווווואוווווווווווווובבבבבבבב
קניית השבוע:סריגים מדהימים :]
בילוי השבוע: אמממ כול מיני :p אבל בעיקר לראות סרטים
המלצת השבוע:ואלללה אני מכינה אחלה אייס קפה ;) חח
פאדיחת השבוע: התחלתי לרקוד היום על השולחן בכיתה לפני מבחן ולא שמתי לב שהמדריך נכנס חחחח
ציטוט השבוע: "מי היה מאמין" חח XD
איך עבר השבוע ב-3 מילים: עבר בסדר מחר אני נוסעת לשבוע כנף (כמו גדנ"ע לבסיס חצור :] יהיו מלא תמונות
תמונה שאהבתי אותה :] ואאי צריך להצטלם דחוווווווווווווףףףףףףףףףף חחח

למעלה