סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דבר שעשה לך את השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
סרט\תכנית השבוע:
קניית השבוע:
בילוי השבוע:
המלצת השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
איך עבר השבוע ב-3 מילים:
מסר לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע
שבוע נפלא!!

הסיכום שבוע שלי ../images/Emo13.gif

דבר שעשה לך את השבוע:להיות הרבה בת"א...לראות ידיד שלא ראיתי הרבה זמן.. שאמי נהייתה ספונטניתת.. לצאת עם אמי למסיבה !!! וואלה בכללי היה לי שבוע כיף! דבר רע שקרה השבוע:עייפות!! חחח שיר השבוע:השיר שאמי כתבה!!! וואווו את פשוט מוכשרתת ריגשת אותי עד לדמעות.. סרט\תכנית השבוע:האח הגדול! קניית השבוע:שום דבר.. בילוי השבוע:ואן גוך.. המלצת השבוע:תיהיו ספונטנים תצאו תבלו חיים פעם אחת! פאדיחת השבוע:יש מצב שהיו כמה... ציטוט השבוע:"בנים מוכנים לתת אהבה בשביל מין ובנות מוכנות לתת מין בשביל אהבה " חחחח איך עבר השבוע ב-3 מילים:וואלה היה מושלם!!! מסר לפורום:תחייכו החיים יפיםםם

prezik

New member
איזה מבט!!!

כובש חח! נראה לי כאילו שאת מסתכלת עליי:p

הילדה עם הכי הרבה תמונות יפות בפורום

לא מפסיקה להפציץ אה? ותודה רבה, שמחה שיש לי לפחות מעריצה אחת לשירים שלי חחחחחח

Tamar Lev

New member
- מסכמת -

דבר שעשה לך את השבוע: טיול שנתי אחד הקטלניים! דבר רע שקרה השבוע: ריב עם החבר שיר השבוע: ירמי קפלן - אני אשתנה סרט\תכנית השבוע: גלאדיאטור קניית השבוע: נעליים ליום יום :) בילוי השבוע: בטיול שנתי המלצת השבוע: - פאדיחת השבוע: - ציטוט השבוע:"ואיפה איפה איפה את גלית עגלגלית" איך עבר השבוע ב-3 מילים: כיף כיף כיף מסר לפורום: -

kimi d

New member
מסכממת=]]]

דבר שעשה לי את השבוע: לא רוצה לדבר על זה כדי למנוע עין הרע:) דבר רע שקרה לי השבוע: לא נראה לי היה כזה! שיר השבוע : 7 things סרט השבוע: חחחחח משחק מלוכלך (לא מומלץ) קניית השבוע: חולצה מכופתרת ארוכה מלוצ'י וחגורה בילוי השבוע: לא מדברים על זה איך עבר עליי השבוע: וואלה, סה בבה . שבוע נפלאא=] תמונת השבוע: אני מודה שיצאתי זוווווועה אבל רק כי התמונה עם קרן המושלמת!! אין מילים כמה הילדה הזו יפה חח ויצאנו באותו גובה;]

kimi d

New member
תודה רבה בנותתת ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אוהבת אתכןןןןן

keren LC

New member
אני לא מאמינה שהעלת אותה

חחחח אוי איך יצאתי... אוהבת אותך בובה! ובנות תודה:]

למעלה