סיכום שבועי

סיכוםם

סרט השבוע: הסרט של קטנטנות שיר השבוע:para vos פאדיחת השבוע: לשבת עם ההורים שלי במסעדה תוך כדי שאבא שלי עושה חיקוי של כלב ים ומנסה להרים מפיות עם מקלות אכילה... אני ואחותי עוד שנייה נכנסנו מתחת לשולחן התחדשות השבוע: מצלמה חדשה אחרי שהישנה נגנבה משפט השבוע:" אתה מכיר את יואל? איזה יואל? שדפק אותך באוהל" חחחח מפגר מפגר אבל זה מצחיק אותנו התכניות שלך לשבוע הבא:ללנוד למגן בתקשורת לסיכום,איך עבר השבוע: פסדרר...

../images/Emo55.gif סיכום שבוע טיול ../images/Emo55.gif

דוגמן השבוע: גבי המאבטחחחחחחח דוגמנית השבוע: כל המדהימות מהשכבה סרט השבוע: לא ראיתי. שיר השבוע: "נהנהנהנהנה מריחואנה,נהנהנה סמים קשיםםם..." " 100 תפוחים היו על העץ,אחד נפל והתפוצץ. אואואו איזה איזה באסה..." חחחחחחחחחח פאדיחת השבוע: ואי כל הנפילות במסלולים חחח התחדשות השבוע: חולצת מסע :p משפט השבוע: "בוקר טוב בוקר טוב בוקר טוב.." איתי החופרררררררררר התכניות שלך לשבוע הבא: להשלים שעות שינה חחח לסיכום,איך עבר השבוע: מ ו ש ל ם המסע הכי מדהים בעולם

alisosh

New member
ידעתי שתהני

אחד המסעות המדהימים,הר ארדון היה קשה?:)

הינו בהר מרון, ובנחל עמוד שזה היה הכי קשה

המסלול של ה10 שע' והשני קצר אבל עליה קשה ביותר

הר ארדון זה זוועההה

אולגה אמרתי לך שאסור לך להפסיד את זה, זה פעם בחיים בהר ארדון התעלפתי באמצע הירידה וכמעט נפלתי מצוק. אם ילדה מהשכבה שלי לא הייתה תופסת אותי לא הייתי פה היום

kimi d

New member
מסכמת=]

דוגמן השבוע: \ דוגמנית השבוע: \ סרט השבוע: לא יצאל י לראות שם סרט=\ שיר השבוע: של ג'ואל המדהימה, לא יודיעת א6יך קוראים לו חח זה עם הנביחות. בילוי השבוע: בסילברררררר, מסיבת סגירהה=\ היה הכי מושלם שישששש!!! עוד מישהו היה ?:) תוכניות לשבוע הבא: ממממ, טיאלוי (?) לסיכום, הסילבר היה כל כך כיף, עשה לי את השבועעע:)

tzury

New member
קים את רק הולכתת ומשביחה! נו יאללה לזוז כבר:-

כמה כבר אפשר להגיד לךךךך שאתה מדהימה - עד

שתלכככיי לסוכנות כבררררר ? D:

barrf

New member
השבוע שלי.

דוגמן השבוע: לאונרדו פייר (קארין מודלס) דוגמנית השבוע: בר רפאלי סרט השבוע: מחיר הבגידה שיר השבוע: בואי נעזוב פאדיחת השבוע: בגד ים קטן בכינרת.. ושנישרפתי ברגלים.:( התחדשות השבוע: צמידים לרגל... משפט השבוע: לא הרבתי במילים...השבוע התכניות שלך לשבוע הבא: לרדת לאילת... לסיכום,איך עבר השבוע: לא להיט...

למעלה