סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
סרט השבוע:
שיר השבוע:
פאדיחת השבוע:
התחדשות השבוע:
משפט השבוע:
התכניות שלך לשבוע הבא:
לסיכום,איך עבר השבוע: העלו את תמונת השבוע שלכם
סוף שבוע מעולה לכולם

../images/Emo175.gif הסיכום שלי ../images/Emo175.gif

דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: גל גדות ורינת מהפורום :) סרט השבוע: "החיים יפים" שיר השבוע: HEARTBROKEN פאדיחת השבוע: חח לא ראיתי מדרגה וכמעט נפלתי :| התחדשות השבוע: 2 חולצות משפט השבוע: "פתאום אני נכנסת ורואה סרט פורנו בכיכוב שתי החברות שלי" D: התכניות שלך לשבוע הבא: משהו שאני מעדיפה לא לדבר עליו עכשיו חח, וגם-בסיס, טקס יום הזיכרון בביצפר, וחגיגות בעצמאותתת! חח לסיכום,איך עבר השבוע: ארוך, מתיש ועמוס בגעגועים! חח

../images/Emo176.gifסיכום השבוע שלי-אלין../images/Emo176.gif

דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: סרט השבוע: סטאפ אפ 2 שיר השבוע: החדש של מדונה וג'סטין פאדיחת השבוע: לא הייתה..נראה לי:) התחדשות השבוע: ואוו איזה שבוע מחודש זה היה חחח משפט השבוע: התכניות שלך לשבוע הבא:
לסיכום,איך עבר השבוע: עם המון מחשבות וגעגועים לבן אדם אחד!!! :]] תקשיבווווווווווו נשברה לי הציפרון.. והיו לי ציפורניים ממש יפות וטבעיות... והחמיאו לי עליהן יותר מדיי וזה מה שקרה.. הייתי חייבת לשתף

MaYa142

New member
../images/Emo23.gifהסיכום שלי :) ../images/Emo23.gif

דוגמן השבוע: החבר המדהים :) דוגמנית השבוע: סבתא שלי , סתם לא. סרט השבוע: מממ ג'ונו. שיר השבוע: no air של כריס בראשון וג'ורדין משהו. פאדיחת השבוע: לא שזכור לי התחדשות השבוע: שמלה, חולצה ..מממ..זהו נראלי,או שזה היה שבוע שעבר :| משפט השבוע: - התכניות שלך לשבוע הבא: סעמק, ביצפר. אה ויומולדת 17 :) לסיכום,איך עבר השבוע: אחלה, שבוע חופש :]

דנה!

New member
סיכוםם השבוע שליי

דוגמן השבוע: פיטררר דוגמנית השבוע: אאוחניה סוארץ סרט השבוע: אמריקן פאי שיר השבוע: salio el sol פאדיחת השבוע: מממ השבוע לא עשיתי פדיחות התחדשות השבוע: 2 ג'ינסיםםםם משפט השבוע: תמנונית קטנה חחחחחח התכניות שלך לשבוע הבא: לימודים ועבודה :/ ומסיבה לטיניתתתת לסיכום,איך עבר השבוע: נחמדד

AmiT0123

New member
מסכמת לפני הטיסה.. :)

דוגמנית השבוע: רינת מהפורום !! סרט השבוע: לא יצא לי לראות כלום השבוע.. שיר השבוע: When You Say Nothing At All פאדיחת השבוע: תמיד יש משהו התחדשות השבוע: קניתי מספיק בגדים לכל השנה משפט השבוע: "אני רוצה לראות את הלהט בעיניים!! תנו לי את זה!!" התכניות שלך לשבוע הבא: הופעות בקולומבוס, אוהיו :):) לסיכום,איך עבר השבוע: קשה, הרבה חזרות אבל סבבה. תמונת השבוע - מתגעגעת לשיער ארוך :(

Tamar Lev

New member
סיכום :)

דוגמנית השבוע: רינת :) סרט השבוע: יוקרה, סרט ענק! שיר השבוע: יוני בלוך - הרגלים רעים פאדיחת השבוע: אין משהו התחדשות השבוע: תספורת חדשה :) משפט השבוע: " גם כי אלך בגיא צלמות, לא אירע רע כי אתה עמדי " התכניות שלך לשבוע הבא: המון ללמוד למתכונת וללמוד לתאוריה ויום העצמאות!!! לסיכום,איך עבר השבוע: בסדר :)

מאמוש

New member
../images/Emo41.gif סיכום שבוע ../images/Emo41.gif

דוגמנית השבוע: רינת (ומזל טוב למאי שוב
|בלון)|!!! תמונת השבוע
יותר מזה כלום לא חשוב

L e n a K o n

New member
עונה

דוגמן השבוע:אנחל בונני דוגמנית השבוע:רינת,וואו את מדהימה! סרט השבוע:- שיר השבוע:WITH YOU פאדיחת השבוע:חח החלקתי בבצפר התחדשות השבוע:- משפט השבוע:"מדברים עליך?משמע שאתה חשוב.." התכניות שלך לשבוע הבא:ללמוד\= לסיכום,איך עבר השבוע:מעולה=]

kimi d

New member
הנה היפה שלייייי[=

התמונה פשוט מושלמתת, את ניראת כמו דוגמנית. 3>

למעלה