סיכום שבועי

כמה זמן לא הייתי פה.. :| חח

הסיכום שלייי :) דוגמן השבוע: אורן תורג'מן ! 3> הבנאדם הזה מושלם. דוגמנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר\כתבת השבוע: - פאדיחת השבוע: חח שאיזה מישהו שהייתי מדברת איתו המון ניגש אליי היום ואמר לי שלום, ולא זיהיתי אותו בכלל. :| המלצת השבוע: וודקה עם קצת פסיפלורה מעל. D: אדם שעשה לך את השבוע: בנתיים אין אף אחד כזה.. חח דבר טוב שקרה השבוע: לא זכור לי.. דבר רע שקרה השבוע: שהיום סתם נסחבתי עד ת"א, לשווא ! חח מסר לפורום: תישנו הרבה D: תמונה מלפני איזה שבועיים+ ידיד שלי צילם אותי :)

מאמוש

New member
אמרתי את זה לפני שראיתי את האיש ואת החולצה

ואת המצב של הסוס.

אם היית אומרת למה,

אז אולי הייתי לוקחת את התגובה לתשומת ליבי . כל עוד לא אמרת, היא לא שווה התייחסות מצידי. חח

SapirElias

New member
בגלל הסוס.

דבר ראשון לשים שמיכה נורמלית, דבר שני אתם ממש כבדים לו ובטח שבטח לא טוב לשבת לו על הגבנון\צאוור < איפה את יושבת =\> הסוס גם טיפה רזה.. ואת ממש יפה לדעתי

Vintage Queen

New member
האוכף הזה לא בנוי

לבנאדם הגדול שיושב עליו, ובטח שלא לשני אנשים, מכביד לסוס על הגב ויוצר לחצים ונזק (ואולי תמידי) לגב... עצוב שאנשים חושבים שהם יודעים מה זה לגדל חיות... וגם כן, סוסים זאת אמנם בהמה אבל הם ל-א בנויים לכל רוכב ולכל משקל... (מומלץ מתחת ל 90 קילו- זה בהחלט לא הסיפור פה) זה מעצבן לראות דברים כאלו, מעצבן שסוסים מגיעים למצבים כאלו ולידיים הלא נכונות וזה הורס תתמונה פשוט... מעבר לזה, הבחור שמאחורייך בכלל לא קשור לדעתי... שיחזיק לך את הסוס מלמטה ותצטלמי בלי ציוד, יותר טיבעי או משו... התמונה גם לדעתי מעבירה מסרים לא נכונים.. שונאת שהופכים חיות לנושא של תשוקה או סקס... לא אוהבת תלבוש...

אממ אוקיי

תקשיבי..חח אני ממש לא קשורה לבנאדם הזה, אני גם די התעצבנתי על הדרך שבה הוא מתנהג לסוסה, אבל מה אני כבר יכולה לעשות? הבנאדם בסה"כ עבר שם והציע לי להצטלם על הסוסה. ממש לא יכולתי לבוא אליו ביותר מדי טענות כי זה היה די חוצפה מצידי, ובטח ובטח שלא הייתי אומרת לו שלא ירכב על הסוסה כי היא רזה מדי והוא די כבד יחסית אליה. והוא ניסה להחזיק את הסוסה, אבל ברגע שהוא ירד ממנה היא התחילה להשתולל. אז העדפנו למנוע תקריות.. חח ולגבי מה שאמרתם על האוכף שיש עליה וכל זה, אני אומרת שוב-הבנאדם הזה בסה"כ עבר שם, הצילום עם הסוסה לא היה מתוכנן ככה שלא יכולתי לבוא אליו בדרישות !!!

Vintage Queen

New member
לא חושבת שאת צריכה לבוא בדרישות

אבל במידה מסויימת את גם לא צריכה לדעתי לשתף פעולה עם אנשים כאלו ולתת להם להתלהב מול מצלמה עם הסוסה המסכנה הזאתי (שנראית רע דרך אגב) פשוט להגיד "לא תודה", הסוסה נראית מוזנחת, או משהו שיעיר את תשומת ליבו.. אם אמרת בעצמך שלא אהבת איך שהוא התנהג עם הסוסה... לא צריך להתעלם ולעלות על הסוס בכל זאת כי זה יעשה תתמונה קצת יותר מעניינת

למעלה