סיכום שבועי

Adar Azulay

New member
../images/Emo41.gifסיכום שבועי../images/Emo41.gif

דוגמן השבוע:
דוגמנית השבוע:
סרט השבוע:
ספר\כתבת השבוע:
פאדיחת השבוע:
המלצת השבוע:
אדם שעשה לך את השבוע:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
מסר לפורום: הוסיפו את תמונת השבוע שלכם
שבוע טוב לכולם

שלי ../images/Emo13.gif

דוגמן השבוע:טל אלון המושלם
דוגמנית השבוע: סרט השבוע:גלדיאטור (אחד הסרטים) פאדיחת השבוע:וואלה שום דבר אבל יש מצב שעשיתי אתמול כמה חחח המלצת השבוע:תתלבשו חם
חחח אדם שעשה לך את השבוע:חבר שלי
הפתעת יום הולדתתת דבר טוב שקרה השבוע: כל השבוע היה טוב
דבר רע שקרה השבוע:ריב קטן עם החבר .. לא נורא עברר מסר לפורום:תמיד תאמינו בעצמכם זה הכי חשוב... וסתם תמונה מהמומולדת

kimi d

New member
תמונה יפה שלך !!!! :)

את ממש גם לא דומה לעצמך, אבל את עדיין יפה פה . ממש ממש אהבתי את התמונה :) שבוע מקסים .

תודה../images/Emo13.gif

אממ אין לי איפור בעיינים בכלל אז הייתי חייבת להשים משהו.. חוץ מזה שממש ממש רציתי אודם אדום את לא מבינה אפילו כמה חחח.. וודקא אמרו לי שיפה לי אפילו אבא של חבר שלי אמר חחחחח

הסיכומון שלי:]

דוגמן השבוע: -- דוגמנית השבוע:-- סרט השבוע: האויב שבפנים - השמדה . סרט שחובה לראות ! ספר\כתבת השבוע: - פאדיחת השבוע: לאא .. עזבו... המלצת השבוע: ללכת לסרט האויב שבפנים -ההשמדה:] אדם שעשה לך את השבוע: ידיד טוב שלי:] דבר טוב שקרה השבוע: הכלל היה טוב דבר רע שקרה השבוע: ^ מסר לפורום: חייכו לעולם הוא יחייך אליכם בחזרה:] תבטיחו לא לבהל מהתמונה:] משום מה אני נראית דבה בתמונה.. אני דבה...אבל לא כ"כ :|

השבוע המושלם שלי

דוגמן השבוע: החבר שלי דוגמנית השבוע: אני סרט השבוע: -- ספר\כתבת השבוע:-- פאדיחת השבוע: החברה נפלה על הריצפה בשנקין :S המלצת השבוע: להתנחל אצל החבר אדם שעשה לך את השבוע: החבר דבר טוב שקרה השבוע: קיבלתי 100 במתכונת במתמטיקה :], ישנתי חמישי שישי שבת אצל החבר המושלם שלי דבר רע שקרה השבוע: קיבלתי מחזור אתמול :S חח ובכל זאת ישנתי אצל החבר זה היה מגעיל :S ואתמול יצאנו עם הזוג שלנו ביציאה אחרונ ה לפני שהחבר מתגייס מסר לפורום: אין כמו החבר שיגרום לך להרגיש טוב יותר תמונת השבוע : אני והחבר בבר מצווה של המשפחה :] איזה חתיך הוא האא??

kimi d

New member
איייייייייזה זוגגגגגגג יפפפפפפפפהה!!:)

ואווווו את יצאת מושלם פה והוא כזה יפה ! אתם נראים מעולה ביחד :] בהצלחה

וואי תודה מתוקות

היינו באגו בר יום חמישי ומלצרית אמרה לי שאנחנו הזוג הכי יפה יפה שהיא ראתה איזה כייף לשמוע את זה תודה מתוקות באמת תודה

למעלה