יש אנשים שתקופת המבחנים שלהם התחילה
לפני שבועיים!
היו לי טכנית 4 מבחנים עד עכשיו, ניגשתי לשניים. יש לי סה"כ 6, הבעיה היא שכולם באו בזוגות (יום אחרי יום) ולכן אני פשוט ניגשת למועדי ב'- אין ברירה- לא מסתדר לי אחרת. סה"כ הסמסטר היה בסדר גמור, קורסים מעניינים= קניין, תאגידים. קורסים שנראו מעניינים והתגלו כמחורבנים= משפחה מורחב. קורסים שלקחתי בבחירה- קורס בשם "סוף החיים- בין משפט לאתיקה", קורס מעניין עם מרצה מדהימה (!!!) שאני זוכה ללמוד איתה קורס חובה "שיטות משפט זרות" סמסטר הבא. לא יכולה לחכות.
קורס בחירה "מבוא לקרימינולוגיה" - כעקרון קורס מעניין ומרצה נחמד, הבעיה היא שזה המון המון חומר ב12 מפגשים (11 בעצם כי אחד בוטל), זה קורס שמלמדים בדר"כ לטווח יותר ארוך (שנתי) וזה פשוט מבוא של מבוא של מבוא.. על קצה המזלג. קורס בשם "זכויות חולים ומבוטחים במערכת הבריאות" - לא התרשמתי לכאן או לכאן, קורס בסדר-י כזה. סמסטר הבא אני מחכה למיסים ונזיקין גם, איזה חנונית! ראיונות להתמחות, היה לי ראיון אחד ולא התקבלתי
הייתי לחוצה ונרגשת מאוד... עכשיו אני עושה את החיפוש האמיתי, במשרדים קטנים פה בעיר. סה"כ סמסטר חביב לכל הדעות, לא מתחרטת אבל זה שנה ב', כבר ידוע לי שזה הייעוד... חפרתי!