סופ"ש פרוע

באיחור

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי >< שיר השבוע לא של HIM: הממ Hole - Violet ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין..היה שבוע משעמם. אוף, אני שונאת שגרה. קליפ/הופעת השבוע: אינלי מושג המלצת השבוע: אל תישארו ערים ב5 בבוקר אתר השבוע: בקושי הייתי באינטרנט. חוויית השבוע: ראיתי את bride of chucky
תמונת השבוע: הוא כ"כ חמוד ^^ מה אתם שומעים עכשיו: כלום...אח שלי יהרוג אותי אם אני אעיר אותו

HimXAndXHer

New member
כן, מזה חמוד.

כל כך חמוד שבא לי לקפוץ היישר אל תוך המלתעות שלו!

lintu1

New member
הייי,באיחור אך לא משנה../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM:נמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ pretending שיר השבוע לא של HIM:אביב גפן-מחר.... ציטוט שעשה לכם את השבוע:חברה שלי:"לעולם אל תפחד להגיד את מה שאתה חושב!" אני:"אה כן?,אז אני חושבת שאת זונה...."
ואז היא בעטה בי וזה מאוד' כאב.... קליפ/הופעת השבוע:אין המלצת השבוע:.... אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:שסבתא באה,אהה וגם שהיום אני וחברה שלי לא חגרנו חגורות בדרך לחווה והיינו אצל הרכז שכבה,זה היה כיף
הפסדנו רבע שעה מאנגלית. תמונת השבוע:אין מה אתם שומעים עכשיו:הימ....

אביב גפן-מחר=ל../images/Emo94.gif

למה אתם שואלים? שילוב של "מוזיקה",בעבר זה היה עוד בסדרר סביל,עכשיו זה הפך לשיר IN,למי?לערסים,פאקצות כל הסוג החרא. שיר שאביב לקח ועשה סטייל שונה,כמו האלבום האחרון של מטאליקה,ותזהרו לדבר עליהם!!!!חחחחח
. בקצרה המוזיקה הישראלית סובלת מחוסר טכניקה בניגון{תעשו השוואה בין להקות ישאליות ללהקות מחול}כן אני לא מדבר על כל החרא שב MTV{הרוב}חוץ מ FRIDAY NIGHT ROFL חחחח,טוג גם שם יש חרא לפעמים{סתום תפה כבר נסחפתה לא??}אוקיי אז בקצרה תפתחו 24 תראו מה הולך. ANY FUKING AWAY השיר הכי טוב של אביב זה סוף העולם טכנקיה האם יש שם?מממ לא ממש,אבל עדין השילוב נחמד ביותר=הדבר מכנה איזשהוא סליחה לגביו=אני נישמע כמו איזה איש חדשות=כן רק אני=לא סיימתי 12 שנות לימוד חחחחחחחחחחחחעחעחעח יאללה ביי

למעלה