סופ"ש פרוע

bitter end

New member
Me ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי>< |נסקלת| שיר השבוע לא של HIM: Avenged Sevenfold- seize the day ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אשכים מפנים נראים כמו שקית ניילון מלאה במקרוני ברוטב עגבניות" - כל הזכויות למאשה השקסית, המורה המושלמת שלי לביולוגיה. קליפ/הופעת השבוע: BFMV- Tears Don't Fall המלצת השבוע: אם יש לכם מורה למתמטיקה שהוא גם נגר, וקוראים לו אריק, אל תתווכחו איתו!
אתר השבוע: pandora חוויית השבוע: כל השיעורים שאני לומדת עם יקיר |פרצוףטיפשבמיוחד| תמונת השבוע: ריבופים מה אתם שומעים עכשיו: Lacuna Coil- Stars

little WhiSper

New member
גחלדכייחמבלדךלח

שיר השבוע של HIM:pretending שיר השבוע לא של HIM: אוונסנס-lithium. כריסטינה אגילרה-hurt ציטוט שעשה לכם את השבוע:"גם ככה ישלה בעיות." קליפ/הופעת השבוע:הקליפ של פריטנדינג! המלצת השבוע:תשנו טוב. אתר השבוע:ישרא ופורומים, וגם זה בקושי... חוויית השבוע:המשחק, החתונה, ועוד שטויות פנימיה... תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:פריטנדינג!! וקארין וענבלירון- מסר בדרך אלייכן...

Girl In The Box

New member
.........

שיר השבוע של HIM:בריד אלייב ביי לאב שיר השבוע לא של HIM: מאסטר אוף פופטססססס ציטוט שעשה לכם את השבוע:כל מיני של מטאליקה קליפ/הופעת השבוע:פייד טו בלאק סיאטל 89' המלצת השבוע:שמעו מטאליקההה אתר השבוע:מייספייס חוויית השבוע:ממ..אין לי מושג תמונת השבוע:לא יודעת מה אתם שומעים עכשיו:בוהמיין ראפסודי-קווין

Sakai Shana

New member
ווהו.

שיר השבוע של HIM: Join me שיר השבוע לא של HIM: Disturbed-Fear ציטוט שעשה לכם את השבוע: "אם נדב לא הולך לטכני...." [וותרו למה. ס: ] קליפ/הופעת השבוע: וא, לא יודעת. המלצת השבוע: תאכלו יוגורט עם צ'יריוס. כןכן. אתר השבוע: לאיודעת~ חוויית השבוע: הלן ישנה פה ~D: תמונת השבוע: ---> מה אתם שומעים עכשיו: כרגע סגרתי את המוסיקה ואני הולכת מהמחשב. >>

Elpar

New member
תקראו תקראו תקראו

אני פשוט שונא לרשום לחינם
שיר השבוע של HIM: אממ Join me כי לא שמעתי שום שיר מלא זמן... שיר השבוע לא של HIM: אממ The Extremist - Joe Satriani וגם Crushing Day של ג'ו סטריאני. ציטוט שעשה לכם את השבוע: זו רמאות רק אם אתה נתפס/ ביבי: אי אפשר להחליף ממשלה כמו גרביים! פרץ בתגובה: אתה מחליף גרביים? קליפ/הופעת השבוע: לא ידוע מה אבל הוא של מטאליקה בטוח המלצת השבוע: Crushing Day, The Extremist, Beethoven's 5th כל אלה של סטריאני (האחרון הוא חידוש לבטהובן חחח) אתר השבוע: www.giantitp.com קומיקס מטורף! חוויית השבוע: טקס רבין, הייתי לחוץ אש תמונת השבוע: וואלה אין לי... מה אתם שומעים עכשיו: Summer song - Joe Satriani שמים לב איך התמכרתי אליו??? פעם שנייה!

Elpar

New member
תודה ^_^

ובעקבות קריאתך המהנה... שמעת את השירים? נכנסת לאתר?

DanaValo

New member
הפסקה קטנה מההתכוננות למבחן ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: נדמה לי שומפאייר הארט. שיר השבוע לא של HIM: 1 2 ציטוט שעשה לכם את השבוע: אוהא, לפני כמה זמן ראיתי שלמות מהלכת בתחנת האוטובוס.
כזה, וואו. שיחה ביני לבין שחף[חברהשלי]: אני: וואו הוא היה כזה מדהים. שחף: חבל שלא ראיתי אותו. אני: מרוב שהוא היה יפה יכולתי לזרוק עליו איזה משהו כדי שהוא יעצור, למשל..אבן. לומשנה
קליפ/הופעת השבוע: =X המלצת השבוע: תשקיעו, זה משתלם D: אתר השבוע: ישרא ו
אני חייבת לעוף!!! P-: אווהבת. שבת שלום
140.gif>

milkshakit

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבוע של HIM: Heartyache Every Moment שיר השבוע לא של HIM: Marilyn Manson - Mobscence איך לעזאזל פספסתי את השיר הגדול הזה?! המלצה לכל מי שאוהב את מרילין... שיר ענק. Be obscence, be be obscence !!! Paramore - Emergency
!! Europe - Always The Pretenders שיר חדש ומעולה.
Trivium - Anthem (We Are The Fire) Kiss - A World Without Heroes Guns N' Roses - Civil War Pantera - This Love Avenged Sevenfold - Seize The Day Avenged Sevenfold - Walk (Pantera Cover) איזה קאבר ענק! ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Re! spect! hey!!! what do you say??...... are you talking to me?!" הציטוט בחתימה שלי.. השיר של פנתרה. ענק "I've seen love die, way too many times When it decides to be alive." קליפ/הופעת השבוע: Paramore - Emergency Pantera - This Love Avenged Sevenfold - Seize The Day המלצת השבוע: אמממ.. תמיד תגידו את מה שיש לכם בלב? אתר השבוע: תפוז ויוטיוב. אה ווויקיפדיה
חוויית השבוע: אין ממש תמונת השבוע: אין לי השבוע.
מה אתם שומעים עכשיו: כמובן... Marilyn Manson - Mobscence |חרישה-מאסיבית|

Aline In Chains

New member
להלהללה

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי ממש השבוע
שיר השבוע לא של HIM: יותר מידי, המון לד זפלין,נירוונה,אליס,ועוד.. ציטוט שעשה לכם את השבוע: אין. קליפ/הופעת השבוע: אין. המלצת השבוע: לישון. אתר השבוע: תפוז כמו תמיד. חוויית השבוע: סתם שומדבר מיוחד. תמונת השבוע: > סתם היה לי משעמם,אז ערכתי קצת בפוטושפ. מה אתם שומעים עכשיו: breed-nirvana.

Yellow Alien

New member
סוף שבוע פרוע בהחלט../images/Emo3.gif

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי HIM לאחרונה שיר השבוע לא של HIM: Bullet in your head-killing in the name of ציטוט שעשה לכם את השבוע: nope קליפ/הופעת השבוע:nope המלצת השבוע: לא ממש אתר השבוע:
חוויית השבוע: לחגוג תיומולדת עם אחי במועדון שבו הוא מנחה :))) תמונת השבוע:
האולסטאר החדשות שלי :) מה אתם שומעים עכשיו: את שיר השבוע לא של HIM..חח שבוע טוב

danduuu

New member
אוו תתחדשי עליהם! הן יפות! ../images/Emo23.gif

ומי זאת הלהקה ששרה את קילינג אין דה ניים אוף? הם עושים לזה קאבר או משהו? כי אני יודעת שזה של רייג' אגיינסט דה מאשין

HimXAndXHer

New member
>.>

שיר השבוע של HIM: ~שתיקה מביכה~ שיר השבוע לא של HIM: אוה~ Bullet For My Valentine- Just Another Star Funeral For A Friend- Novella Funeral For A Friend- History Funeral For A Friend- Bend Your Arms To Look Like Wings Funeral For A Friend- Drive Lostprophets- Last Train Home Lostprophets- Last Summer ציטוט שעשה לכם את השבוע: אני וקורל מדברות על הפאקים שלנו. אני: "...כן, ואת תמיד מוציאה את עצמך הקורבן!" קורל: ~מצמוץ מצמוץ~ "באמת?" אני: ~הנהון~ קורל: "נו, אבל זה בגלל שאת רעה ואני מסכנה!" קליפ/הופעת השבוע: אמ, פרוטס באקסט נקרא? ^^;;; המלצת השבוע: הארו/יוקי!!!!!!!!!!11111111111
!~#@!$ אתר השבוע: יוטיוב, אהוב לבי
. חווית השבוע: שאנה^^ תמונת השבוע: --> (אני כל כך, כל כך, כל כאאאך אוהבת אותו. *סניף*. ) מה אתם שומעים עכשיו: Towers of London- I Lose It (דרך אגב, התמונה של המושי ההוא ששמתי באוף הקודם, זה הגיטריסט שלהם
.)

למעלה