סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo41.gifסופ"ש פרוע../images/Emo41.gif

עם קצת יותר תקווה...
שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM:
ציטוט שעשה לכם את השבוע:
קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:
אתר השבוע:
חוויית השבוע:
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: להלה -אגב, חייבים לסדר את עניין הפינות. אני מבטיחה שאני אתמיד החל מהשבוע הזה ב"שיר בהרחבה". אבל כל הפינות האחרות לא יכולות להיעלם סתם ככה. לכן: שלחו לי מסר עם הפינה שיש/שהייתה לכם, ואני כבר אסתדר הלאה. מי שרוצה פינה - שישלח לי גם מסר.
שבת שלום

Rose131

New member
ראר?

שיר השבוע של HIM:אמ. for you נראלי שיר השבוע לא של HIM: בערך כל האלבוםהחדש של MCR ציטוט שעשה לכם את השבוע: but it's really quite alarming cuz i'm such an awuful fuck! קליפ/הופעת השבוע:WTTBP? המלצת השבוע:קולה. אתר השבוע:תפוז חוויית השבוע:אר תמונת השבוע:אר מה אתם שומעים עכשיו:feels like home- no use for a name שהתחלף ל out lady of sorrow- MCR

inbal287

New member
../images/Emo18.gifבקשר לפינות, שלחו לי מסר גם

זה ממש דחוף לי.

danduuu

New member
אני :]

שיר השבוע של HIM: KL DOS VH FY WLADE DFTR BR SOF COF שיר השבוע לא של HIM: כל The Human Equation של Ayreon
פשוט מדהים Bif Naked-Everyday Bif Naked-Baby Ladybug BassHunter-Boten Anna Duncan James-Amazed Christina Aguilera-Hurt Dream Evil-The End ציטוט שעשה לכם את השבוע: אממ לא זוכרת :X קליפ/הופעת השבוע: ההופעות של לורדי ומיוז בEMA! המלצת השבוע: איי דונט נואו אתר השבוע:
ומייספייס נראה לי חוויית השבוע: יום בעקבות לוחמים
אני כ"כ אתגעגע לשכבה שלי
וגם שאני דבילית וטיפשה וצריכים להשמיד אותי מהעולם הזה תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:כלום ושום דבר

דיייי נשברתייי

חחח אני לא מבינה את כל הקיצורים האלה..!! HELPP...!!! ענבלירון את יכולה לעשות משו אולי בשאלות נפוצות לעשות מילון או משו!? חח אני לא מבינה כלום חוץ מקילינג לונלינס
~קוברת את עצמי~

bitter end

New member
יווווווווווווו ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

את כזו מתוקה!
טנקס

Blade Of Fire

New member
האמת שזה תמיד מבדר

לקרוא קיצורים ואז לנסות במשך 5 דקות לפענח אותם

every me

New member
אמממ.

שיר השבוע של HIM:|Razorblade Kiss שיר השבוע לא של HIM:כל מיני שירי אביב גפן וכל החדש של MCR. ציטוט שעשה לכם את השבוע:?Have you heard the news that you're dead קליפ/הופעת השבוע:איי דונט נואו>< המלצת השבוע:אל תבכו כ"כ הרבה;; אתר השבוע:דויאנטארט
חוויית השבוע:לאיודעת. תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:Mama- MCR.

pureK

New member
מיאו

שיר השבוע של HIM: הגירסה של הים לrebel yell שיר השבוע לא של HIM: ORPHANED LAND - Norra El Norra ציטוט שעשה לכם את השבוע: האמת שזה מהיום.. בתרגום חופשי מרוסית: "אפילו הסנדלים שלו הקרינו חוכמה" קליפ/הופעת השבוע: היית אמורה להיות היום, של כנען וכל מי שאני רוצה להיות איתו שם עכשיו =( המלצת השבוע: אל תיהיו תלויים באף אחד אתר השבוע: ממ.. ויקיפדיה חוויית השבוע: לגזור הודו (העוף לא המדינה) >_< והצפרדע המיצית שמצאתי... שקפצה ממש גבוה תמונת השבוע: אוף, עשיתי כבר הוספת תגובה מהירה... מה אתם שומעים עכשיו: the 69 eyes - אחד האלבומים הראשונים

עונה...=]

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי גם השבוע..
מה עובר עלי?! שיר השבוע לא של HIM:אממ.. metallica-unforgiven 2 tool- StinkFist guns n roses - sweet child o mine guns n roses-welcome to the jungle metallica-s.t anger בזמן האחרון אני מתחברת ללהקות ישנות =\ ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: אממ... NON המלצת השבוע:...:X אתר השבוע:בלוג.. חוויית השבוע:אויש ללכת אחרי בצפר באחו שלוקי של גשם!! אוישש זה כ"כ כיף!!
תמונת השבוע:איזה חמודים!!!
אני רוצה גם .. מה אתם שומעים עכשיו:חח בדיוק נגמר משו של נירוונה עכשיו אממ.. Rolling Balls-AFI זהו..=[ טוב.. סופ"ש מעולה ושבת שלום

למעלה