ניצנים

NoAmOoOsH

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ישמצבXDDDDDDDD תשלחי לי!!!!111

NoAmOoOsH

New member
זה גם לא בזה../images/Emo6.gif

הראשון בשורה השנייהXDDDD עאעאעאעא, איזה צחוקים
ותודה

NoAmOoOsH

New member
לאלאP:

אפשר להעתיק רק את כל העמוד, שזה מראה את הסרטון הראשון><

randu

New member
בגלל שאני בקושי מכיר פה מישהו-

ואני אהיה בכפר המוסיקה, אז אם אני רואה קבוצה של אנשים ואני מבין שזה אתם- נכון שאני יכול להצטרף, אפילו רק כדיי להכיר אתכם?

bibi23

New member
מממשששששש דחוףף

תעזרו לי בבקשהה אני חייבת כרטיס למחר..לעברי פשוט הייתי ביום הראשון והיה מדהיםםם ואני רוצה ללכת עוד פעם.. לעברי נגמרו הכרטיסים אולי למישהו יש???? פליזזזזזזתנסו למצוא מישהו שיש לו או אם לכם יש עוד יותר טוב.. זה האיסי שלי..492251132 זה הפלא שלי 0508335049 תצרו אתי קשר אם למישו יש... תודה מראש...

טוף,

אז אני אהיה בניצנים ^_^ מי שרואה מישהי שמנמנה [שמנה] עם חולצה אפורה ועליה סמל של הרולינג סטונז וג'ינס, שיגיד שלום
מי שהולך, תהנו! מי שלא- לא נורא. שנה הבאה

עזרה!!! דחוף!!! ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

יש לי כרטיס להופעה היום. ה5 כרטיסים של חברים שלי היו על הפלאפון של אותו ידיד, והוא איבד את הפלאפון כשהיינו השבוע בכנרת. אז לאף אחד אין כרטיס, רק לי! *הרבה סמיילים בוכים* אמממ אז מישהו נחמד יכול אולי לארגן לי כרטיס נוסף, שחברה שלי לפחות תוכל לבוא איתי? אני מתה ללכת, ואני לא רוצה ללכת לבד )-:

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו שניה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מה אתם אומרים על 1 בלילה בבר מימין לבמה המרכזית? שרשרו
אם כן.. כל השרשור הזה ולא יצא כלום

למעלה