ניצנים

chaaai

New member
המממ אם מישהו מוכן למכור לי כרטיס

אז שישלח מסר חסר לי רק עוד כרטיס אחד :( והיה ממש נחמד אצל אביב גפן :]

מפגש פורום בכפר המוזיקה ?../images/Emo168.gif

אחרי שמחקו לי את ההודעה אתמול אני אנסה לשחזר . אז כפר המוזיקה ממש ממש קרוב . ובגלל שרובנו נהיה שם חשבתי שנוכל לארגן מפגש פורום ( = http://activities.mymusic.co.il/meet.asp יש פה קישור ל'ניפגש בכפר ' שנקבע - אם בכלל איפה נפגש . אז איך נראה לכם ? מי בא ? אוווף ההודעה הייתה מנוסחת ונראת הרבה יותר טוב - חבל .

ב ר י ק

New member
נננשמע מעניין ../images/Emo9.gif

למרות שאני נפגשת כבר איתך =] באלי עם עוד חברים מהפורום.. נארגן איזה משהו.אם לכולם זה מתאים.

זה חשוב,אני בבעיות קשות ../images/Emo7.gif

גופיה סגולה או חולצה כתומה? כאילו מחר,לניצנים? שש אל צחקו, אני קצת (הרבה) מפגרת זה נכון אבל אני לא יודעת S:

כתוום ( =

זה לא רק את בדילמות לגבי מה ללבוש מחר . קצר , ארוך , כפכפים , נעלים , וצבעים ( :

TheLilo

New member
דחוווףףף

אנייודעת שזה קצת מאוחר מדי.. אבל למישו יש כרטיס לעברי לידר שהוא לא צריך ויכול להביא לי? בבקשההה צרו איתי קשר 277939163 אייסי :) תודה

../images/Emo214.gifמה דעתכם ש..../images/Emo214.gif

נבוא עם חולצות של "זה לא אותו דבר"?? ככה נוכל לזהות אחד את השני.. ולמצוא אחד את השני יותר מהר .. חוצמזה שהחולצה יפה.. ויהיה מגניב לבוא בתלבושת אחידה.. אז למי שיש חולצה.. וילבש אותה.. שיגיד..

Naych

New member
ב-רור ../images/Emo6.gif

למהההה נראה לך
לא הולכים עם החולצות של זלא"ד להופעות
כמה מושפלים אנחנו יכולים להיות ?
מסתובבים איתם ביומיום, הולכים איתם לעבודה, וכו' וכו'... במיוחד אם יש לך אחת יפה ומגניבה כמו שלי

מה משפיל בזה...??

חולצה שחורה עם דובי... ותאמין לי חוץ מאיתנו אף אחד לא ישים לב אליה.. ואממ אני לא חורשת עליה... עכשיו באסת אותי נחנח.. :(

Naych

New member
אני כן חורש עליה ../images/Emo6.gif

לי יש כחולה עם דובי
אבל לא נו... זה יוצר מדי מועדון מעריצים כזה... אני לא מת על זה
אבל נו אם את רוצה לבוא תרגישי חופשי וזה :-פP לא התכוונתי לבאס נו
ואוקיי, אני אוליי בדיליי אבל החתימה שלך ענקית

אתה בדיליי ענקי חח

גם ככה אני לא סגורה עדיין על הבגדים.. לא לשכוח חולצה ארוכה !! קפוא בלילה... אם הייתה תמונה של עברי על החולצה אז זה היה מועדון מעריצים.. אבל זה דובי ... טוב נו לא משנה.. חח תודה!! (על החתימה)

היה דווקא נחמד ..

היה איתה דווקא די נוח בהופעה בבית גוברין . אבל מחר אני באה עם גופיה וג'ינס שלוש ת'רבע . חוצמזה - האמנים האחרים ירגישו מקופחים .

למעלה