ניצנים

האגוש

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

לנגן זה תמיד כיף. אבל לנגן לעברי עד שהוא יצא?
מסכן, מה הוא עשה לך?

reuttte

New member
../images/Emo6.gif

זה היה בצחוק מי יישב וינגן לו שם עד שהוא יצא כשאני יכולה להכנס אליו?! כרגע חזרתי מניצנים הייתה הופעה של משינה ולא היה משהו בכלל!!! בכל אופן, אני מחכה למחר! אבל ממש! והתכוונתי לזה שנשב לפניי ההופעה ככה בחוף עם הגיטרה וכבר דאגתי לאחת, כי כבר הזכרתי שאני לא יודעת להחזיק אותה אז לי אישית אין. והגר זה יהיה מממש נחמד מצידך... ונח למה אתה כזה שלילי?! או שהתכוונת לזה שעברי יצא
בכל אופן מחר כשתגיעו לכפר ותראו מישהי בכניסה בודקת לכם ת'צמידים ועושה הרבה הרבה רעש
(חח כזאת אני) תבואו להגיד שלום!

מיכמיך3

New member
גמאני הייתי אתמול בניצנים

ומשינה באמת נתנו אחלה הופעה. אני אישית אהבתי.

matanky

New member
כעיקרון נפגשים ../images/Emo2.gif

אחינועם, שרון, נחומי, הגר, ליאל ואני נהיה שם
[ שכחתי מישהו?! אם כן אני ממש מצטער ]

נו אז מה קורה בסוף??

*מצטערת עם לא שרשרתי נכון פשוט אפעם לא שרשרתי בתוך שרשור* שרוןןן אני רוצה לראות אותךךךך

NoAmOoOsH

New member
הא!D:

חזרתי עכשיו מהיום הראשון!P: ורק רציתי להגיד שאין כמו אביב בכל העולם הזהD: הוא דפק הופעה מטווווורפת של שעתיים!!!!!1 אני לא חושבת שאפשר להסביר במילים את רמות האושרXD הא, ונינט וביט שרו האור בחיי בעיבוד ביטניקי
וביום של עברי אני מאמינה שזה לא ככה, אבל היום נגמרו ההופעות ב-2. כל השאר מסיבה^^ אז רק תעשו לעצמכם טובה, ותבואו רק עם איזה פלאפון אומשו, יחפים או משו קרובP: ועם הבגדים הכי שאנטי שיש לכם בארון, ויהיה סבבה:] אז תהנו כל מי שבא בהמשך!
וסיימתי עם התלהבותיP: הייתי צריכה לשפוך

NoAmOoOsH

New member
הי!

וככה לא אומרים שבאים?!O: אם ראיתן אותי במקרה;[ אני מכחישה כל קשר!

NoAmOoOsH

New member
אז תכחישי../images/Emo6.gif

אלא אם כן זה היה לפני ההופעה של אביב

מיכמיך3

New member
ואני הייתי ביום השני

יענוו אתמול... והיה גם מאוד נחמד, משינה אריק ברמן וקרן פלס נתנו אחלה הופעה, אני אישית נהנתי. היה כיף למרות שבדרך לשם, לא יודעת למה, הייתה לי הרגשה שאני הולכת להתחרט שאני נוסעת לניצנים, אבל עכשיו אחרי האירוע הזה אני לא ממש מתחרטת, היה באמת כיף, גם ההופעות, גם האוכל, גם מהסרטים שהקרינו שם. היה באמת הכי אחלה בחלה שבעולם.

אז אתם עושים מפגש או לא?

אני אהיה עם חברה, ובטוח שנשתעמם מתישו אז נשמח להצטרף. נהיה בקשר. מי הולך ובא לו לתת לי ת'מסן שלו? אם בא לכם להוסיף: [email protected]

למעלה