ניצנים

DeVlan

New member
מחפש כרטיסים להופעה של עברי בניצנים יום ה'

אהלן, יש בידיי כרטיסים להופעות של נינט ביום א' ולעוד הופעה נוספת. אני מחפש 3 כרטיסים להופעה של עברי לידר וסינרגיה שמופיעים בניצנים ביום ה'. אם מישהו מעוניין - אפשר ליצור איתי קשר במסרים...תודה..!

almoga1

New member
מעוניינת בכרטיס להופעה בניצנים!

אני מוכנה לתת בתמונה כרטיס להופעה של אריק ברמן וקרן פלס או מירי מסיקה והראל סקעת אני מוכנה גם לשלם על הכרטיס... אודה מאוד אם תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה=]

OM260

New member
כרטיסים אחרונים להופעה בכפר המוזיקה!!

מי שמעוניין 0509966683

OM260

New member
מוכר כרטיס להופעה של עברי...

דברי איתי 0509966683

danielle22

New member
../images/Emo13.gifאני צריכה כרטיס אחד

אני אשמח אם תביאי לי את הכרטיס

matanky

New member
מחר שאת באה ../images/Emo11.gif

את יכולה להביא לי את שלושתם ואני אביא ביום חמישי ל- devlan

אור פרא

New member
../images/Emo32.gif כרטיסים לכפר המוזיקה

אני זקוק לזוג כרטיסים ליום חמישי 9.8 - שוטי הנבואה, סינרגיה, עברי לידר. אם למישהו יש כרטיסים מיותרים והוא מוכן להביא/למכור אשמח אם יפנה אלי במסרים בהקדם האפשרי. תודה :)

OM260

New member
יש לי כרטיסים...

0509966683 אביתר :) תתקשרי כי אני בקושי פה...

האגוש

New member
../images/Emo41.gifניצנים../images/Emo41.gif

החלפת/מכירת כרטיסים, דיבורים על ההופעות, שרשורי "מי בא?" וכו'..לכאן. הודעות שלא ישורשרו ימחקו בלי הודעה מוקדמת.

reuttte

New member
למההה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

דווקא לדעתי זה הכי נחמד בעולם!!! ההופעה מתחילה רק ב-4 מה תעשה עד אז? כמה אפשר להסתובב לשתות להשתולל וכזה..?! יהיה מגניב לשבת על החול כולם בכיף ואני בטוחה גם שמישהו יביא גיטרה זה הכי מתאים בעולם (להגר)
אפילו נוכל להקים מאהל קטן כזה לייד הבמה ככה עד שההופעה תתחיל שנהיה כולנו מקדימה כמו שעשו בהופעה של אביב גפן לפניי שנתיים. בקיצור תחשבו על זה גם יהיה נחמד להכיר אנשים שלא באים למפגשים ולא כל כך מכירים כי אני בטוחה ששם כולם יהיו!!!

האגוש

New member
אני מעדיפה שמשאית תדרוס אותי

מאשר שאני אביא גיטרה לניצנים
את יודעת איזה סיוט זה?!

reuttte

New member
חחחחח עד כדי כך?!

דווקא היום הייתי שם ויצא לי לראות כמה חבר'ה סטלנים כאלה יושבים עם גיטרה אחד ה-דברים! אבל אם זה מה שמציק לך אני מוכנה להביא גיטרה. כי אני גרה 5 דק' מניצנים ואני באה עם אוטו אז לא נראה לי שזה מה שיפריע לי. אבל את תאלצי לנגן בה, כי לי אין מושג בשיט אין מחזיקים אותה בכלל!!!

matanky

New member
אז תביאי ../images/Emo9.gif

אנחנו נשמח שהגר תנעים את זמנינו עם קולה המושלם
! באמת .. אם את יכולה תביאי

reuttte

New member
בכיף!!!!!

חח אני בטוחה שגם הגר תסכים לזמר לנו אבל זה התנאי יושבים על החול לייד הבמה ושרים לעברי עד שהוא יצא חחחחח.... כי אז זה סתם מיותר שאני אסחב עם גיטרה, שאני לא יודעת להחזיק אפילו, בכל ניצנים.

למעלה