אהלן, יש בידיי כרטיסים להופעות של נינט ביום א' ולעוד הופעה נוספת. אני מחפש 3 כרטיסים להופעה של עברי לידר וסינרגיה שמופיעים בניצנים ביום ה'. אם מישהו מעוניין - אפשר ליצור איתי קשר במסרים...תודה..!
אני מוכנה לתת בתמונה כרטיס להופעה של אריק ברמן וקרן פלס או מירי מסיקה והראל סקעת אני מוכנה גם לשלם על הכרטיס... אודה מאוד אם תעזרו לי זה חשוב נורא! תודה=]
אני זקוק לזוג כרטיסים ליום חמישי 9.8 - שוטי הנבואה, סינרגיה, עברי לידר. אם למישהו יש כרטיסים מיותרים והוא מוכן להביא/למכור אשמח אם יפנה אלי במסרים בהקדם האפשרי. תודה
דווקא לדעתי זה הכי נחמד בעולם!!! ההופעה מתחילה רק ב-4 מה תעשה עד אז? כמה אפשר להסתובב לשתות להשתולל וכזה..?! יהיה מגניב לשבת על החול כולם בכיף ואני בטוחה גם שמישהו יביא גיטרה זה הכי מתאים בעולם (להגר)
אפילו נוכל להקים מאהל קטן כזה לייד הבמה ככה עד שההופעה תתחיל שנהיה כולנו מקדימה כמו שעשו בהופעה של אביב גפן לפניי שנתיים. בקיצור תחשבו על זה גם יהיה נחמד להכיר אנשים שלא באים למפגשים ולא כל כך מכירים כי אני בטוחה ששם כולם יהיו!!!
דווקא היום הייתי שם ויצא לי לראות כמה חבר'ה סטלנים כאלה יושבים עם גיטרה אחד ה-דברים! אבל אם זה מה שמציק לך אני מוכנה להביא גיטרה. כי אני גרה 5 דק' מניצנים ואני באה עם אוטו אז לא נראה לי שזה מה שיפריע לי. אבל את תאלצי לנגן בה, כי לי אין מושג בשיט אין מחזיקים אותה בכלל!!!
חח אני בטוחה שגם הגר תסכים לזמר לנו אבל זה התנאי יושבים על החול לייד הבמה ושרים לעברי עד שהוא יצא חחחחח.... כי אז זה סתם מיותר שאני אסחב עם גיטרה, שאני לא יודעת להחזיק אפילו, בכל ניצנים.