../images/Emo41.gif נולד - ללא ספק זוועת השנה ../images/Emo31.gif
פשוט בדיחה עצובה שהמשיכה לעיוד עונה. והפעם על הפרק - שוב חיקוי לאמריקן איידול כשהשופטים המלומדים מחווים את דעתם. חוץ מריקי גל שהיתה עניינית, שני הסנילים האחרים רק מלמלו כל מיני שטויות כמו "לא ריגשה אותי" "לא נגעה בי", מה המתחרים הם נערות ליווי שלהם?
חנינה לחנה נתחיל בחנה גור- האקספרימנט שיצא מכלל שליטה. לחנה גור באמת יש קול יפה, יש לה גם סיפור מרגש שמתלווה אליו, אבל חנה גור תהיה מאד קשה לשיווק על ידי מחלקת היחס"צ האגריסיבית של הליקון ובכלל, החברה של רוני בראון לא ממש מאמינה בזמרים שהם לא זמרי אינסטנט. אז נותנים לחנה גור לשיר שיר שלא מתאים לה ואז אומרים "השיר לא התאים לך". וואלה? אתם חושבים? אולי חשבתם לתת למועמדים לשיר
לבד וגם לשיר
מה שהם בוחרים ולא מחרוזות משעממות? אם כבר להעתיק מאיידול אז עד הסוף. אם יבחרו לגור את השירים הנכונים (מה ששמעתם, המתחרים ב
נופל לא בוחרים את השירים שלהם לבד) היא יכולה להיות סנסציה, כרגע כמו שזה נראה, מנסים לשלוח אותה הביתה שוב. עוד מה שלא עוזר לגור היא העובדה שכולנו חיים במדינה צינית להחריד. גור למעשה נשפטה ונגזר דינה רק בגלל הסיפור שלה. עיתונאים ציניקנים וילדים קטנים באינטרנט הפכו אותה למוקד לבדיחות ולעג ומתעלמים מהעובדה שבאמת יש לה כשרון גדול שחבל לבזבז אותו. אני בכלל בוחל בכל טענות ה"היא לא מתאימה לכל שיר", למה, מישהו מצפה מזמר שיחליף סגנון כל שני וחמישי?
איפה שופטי פיים אקדמי כשצריך אותם? בעונה הראשונה (והמופתית) של "פיים אקדמי" שופטי האקדמיה נכנסו באחת המשתתפות הכי מבטיחות בגלל טקטיקות במה לא הוגנות. בעת דואט עם משתתף אחר היא לא התייחסה אליו כמעט וחטפה על הראש. שבוע אחרי זה שלחו אותה כבר הביתה. את המושג הקרוי stage performance כנראה לא מכירים ב
, אחרת כבר היו מעירים לביצ'יות מעוררות הפלצות סשה&פנדריך. סשה עם המיני הגניקולוגי שלה ופנדריך, בלונדינית טבעית מבקבוק, הן שתי זמרות עם קול רגיל לחלוטין. הן לא מזייפות, יש להן שירה נקייה, אבל אין ספק שהערך המוסף שלהן (מבחינת הקהל היושב בבית) הוא הלוק- כלומר "כוסיות" מהזן הדוגמגישי הכל כך אהוב בארץ. אבל יחס הבמה המגעיל לחנה גור היה כבר השיא של השניים - נכון, גור מעוררת אנטגוניזם בשימוש בסיפור הטרגי שלה, אבל על הבמה צריך להיות קלאס מסויים וחן, ולשתיים האלו לא היה אף אחד מהם. מי שהקליט מוזמן להריץ את המופע שוב לצפות בגועל נפש ולראות עד כמה השלישיות האחרות היו טובות יותר.
הרביעיה הראשונה מיכל רשף - איומה ונוראה, שתחזור לרובוטריקים. לא שיש סיכוי, שכן היא נציגת דור חובבי המיוחדג'ות שבוודאי התחבבו עליו השטיקים שלה. כל האחרים היו לא רעים, אבל ניווטו על אוטומטי - חגית היתה חסרת התלהבות, לירון ריחף בחלל אחר ודווקא יאיר היה בסדר אם כי נטה להשתלט על השיר יותר מדי. לא שמישהו יכול להאשים אותם, לדרוש ממישהו להתייחס לשיר שאין לו כל קשר רגשי אליו זה מגוחך כשהוא לא בוחר את השיר בעצמו, לא?
שלישיית הבנות האחרונה מעדי לא ממש הלהבתי, אבל יעל וענת היו ממש ממש טובות ולדעתי זו היתה השלישיה הטובה של הערב. איך לעזאזל שלחו את ענת הביתה? בעונה שרוב ההצבעות מתבססות על לוק, זה לא מפתיע אותי.
הכוסונים הנה עוד חברים ללהקת הצ'יפנדיילס של ריקי. אם מישהו חשב שהשנה החיקוי ל"אמריקן איידול" יאפשר למתמודדים להביא בגדים מהבית ולהפגין את טעמם (ע"ע ג'ניפר האדסון האלילה) - טעה. גברברי ה
מיד נולדו לתוך המטרוסקסואליות הכפויה של "כאוס". הלוק הפוסט פוסט הומואי של כאוס (בקטלוג הקלינסקופי החדש שלהם עם איתי אטיאס צפיתם? לא? טוב שכך) מייד יוסם על הכוסונים והגברים צויידו במחשופים רחבים יותר משל הבנות. חזהו המטופח של אלון כמעט התפוצץ החוצה כמו הנוסע השמיני מתוך סיגורני וויבר , אוריאל נחנט בחולצה צמודה עד מוות ומג'קי התעלמו - הזקן הצרפתי באמת לא עושה לו טוב. הא? איך הם היו מבחינת השירה? זה משנה בכלל? אוריאל טוב, לדעתי הלוק הביישני חינני ומתאים לו אני לא מבין מה השופטים רוצים ממנו, ג'קי היה די טוב ואילו אלון - איום ונורא, לא הבנתי מאיפה השבחים. בשבוע הבא - שוב מופע אימים. שישלחו לי את רשימת התלבושות שלהם, אני כבר אגיד לכם מי יעבור לשלב הבא.