נולד

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך
מממ העונה הולכת להיות עלובה ביותר..

הפורמט של התוכנית ממש גרוע!... אני אישית אראה את זה בגלל שיאיר היה המורה שלי לדרמה בלהקה שהייתי בה לפני כמה שנים.. ממ יש לו פוטנציאל.. וגם לירון חמוד.. מהבנות.. לסשה יש קול מדהים!...

yes REAL

New member
../images/Emo41.gif נולד - ללא ספק זוועת השנה ../images/Emo31.gif

פשוט בדיחה עצובה שהמשיכה לעיוד עונה. והפעם על הפרק - שוב חיקוי לאמריקן איידול כשהשופטים המלומדים מחווים את דעתם. חוץ מריקי גל שהיתה עניינית, שני הסנילים האחרים רק מלמלו כל מיני שטויות כמו "לא ריגשה אותי" "לא נגעה בי", מה המתחרים הם נערות ליווי שלהם? חנינה לחנה נתחיל בחנה גור- האקספרימנט שיצא מכלל שליטה. לחנה גור באמת יש קול יפה, יש לה גם סיפור מרגש שמתלווה אליו, אבל חנה גור תהיה מאד קשה לשיווק על ידי מחלקת היחס"צ האגריסיבית של הליקון ובכלל, החברה של רוני בראון לא ממש מאמינה בזמרים שהם לא זמרי אינסטנט. אז נותנים לחנה גור לשיר שיר שלא מתאים לה ואז אומרים "השיר לא התאים לך". וואלה? אתם חושבים? אולי חשבתם לתת למועמדים לשיר לבד וגם לשיר מה שהם בוחרים ולא מחרוזות משעממות? אם כבר להעתיק מאיידול אז עד הסוף. אם יבחרו לגור את השירים הנכונים (מה ששמעתם, המתחרים ב
נופל לא בוחרים את השירים שלהם לבד) היא יכולה להיות סנסציה, כרגע כמו שזה נראה, מנסים לשלוח אותה הביתה שוב. עוד מה שלא עוזר לגור היא העובדה שכולנו חיים במדינה צינית להחריד. גור למעשה נשפטה ונגזר דינה רק בגלל הסיפור שלה. עיתונאים ציניקנים וילדים קטנים באינטרנט הפכו אותה למוקד לבדיחות ולעג ומתעלמים מהעובדה שבאמת יש לה כשרון גדול שחבל לבזבז אותו. אני בכלל בוחל בכל טענות ה"היא לא מתאימה לכל שיר", למה, מישהו מצפה מזמר שיחליף סגנון כל שני וחמישי? איפה שופטי פיים אקדמי כשצריך אותם? בעונה הראשונה (והמופתית) של "פיים אקדמי" שופטי האקדמיה נכנסו באחת המשתתפות הכי מבטיחות בגלל טקטיקות במה לא הוגנות. בעת דואט עם משתתף אחר היא לא התייחסה אליו כמעט וחטפה על הראש. שבוע אחרי זה שלחו אותה כבר הביתה. את המושג הקרוי stage performance כנראה לא מכירים ב
, אחרת כבר היו מעירים לביצ'יות מעוררות הפלצות סשה&פנדריך. סשה עם המיני הגניקולוגי שלה ופנדריך, בלונדינית טבעית מבקבוק, הן שתי זמרות עם קול רגיל לחלוטין. הן לא מזייפות, יש להן שירה נקייה, אבל אין ספק שהערך המוסף שלהן (מבחינת הקהל היושב בבית) הוא הלוק- כלומר "כוסיות" מהזן הדוגמגישי הכל כך אהוב בארץ. אבל יחס הבמה המגעיל לחנה גור היה כבר השיא של השניים - נכון, גור מעוררת אנטגוניזם בשימוש בסיפור הטרגי שלה, אבל על הבמה צריך להיות קלאס מסויים וחן, ולשתיים האלו לא היה אף אחד מהם. מי שהקליט מוזמן להריץ את המופע שוב לצפות בגועל נפש ולראות עד כמה השלישיות האחרות היו טובות יותר. הרביעיה הראשונה מיכל רשף - איומה ונוראה, שתחזור לרובוטריקים. לא שיש סיכוי, שכן היא נציגת דור חובבי המיוחדג'ות שבוודאי התחבבו עליו השטיקים שלה. כל האחרים היו לא רעים, אבל ניווטו על אוטומטי - חגית היתה חסרת התלהבות, לירון ריחף בחלל אחר ודווקא יאיר היה בסדר אם כי נטה להשתלט על השיר יותר מדי. לא שמישהו יכול להאשים אותם, לדרוש ממישהו להתייחס לשיר שאין לו כל קשר רגשי אליו זה מגוחך כשהוא לא בוחר את השיר בעצמו, לא? שלישיית הבנות האחרונה מעדי לא ממש הלהבתי, אבל יעל וענת היו ממש ממש טובות ולדעתי זו היתה השלישיה הטובה של הערב. איך לעזאזל שלחו את ענת הביתה? בעונה שרוב ההצבעות מתבססות על לוק, זה לא מפתיע אותי. הכוסונים הנה עוד חברים ללהקת הצ'יפנדיילס של ריקי. אם מישהו חשב שהשנה החיקוי ל"אמריקן איידול" יאפשר למתמודדים להביא בגדים מהבית ולהפגין את טעמם (ע"ע ג'ניפר האדסון האלילה) - טעה. גברברי ה
מיד נולדו לתוך המטרוסקסואליות הכפויה של "כאוס". הלוק הפוסט פוסט הומואי של כאוס (בקטלוג הקלינסקופי החדש שלהם עם איתי אטיאס צפיתם? לא? טוב שכך) מייד יוסם על הכוסונים והגברים צויידו במחשופים רחבים יותר משל הבנות. חזהו המטופח של אלון כמעט התפוצץ החוצה כמו הנוסע השמיני מתוך סיגורני וויבר , אוריאל נחנט בחולצה צמודה עד מוות ומג'קי התעלמו - הזקן הצרפתי באמת לא עושה לו טוב. הא? איך הם היו מבחינת השירה? זה משנה בכלל? אוריאל טוב, לדעתי הלוק הביישני חינני ומתאים לו אני לא מבין מה השופטים רוצים ממנו, ג'קי היה די טוב ואילו אלון - איום ונורא, לא הבנתי מאיפה השבחים. בשבוע הבא - שוב מופע אימים. שישלחו לי את רשימת התלבושות שלהם, אני כבר אגיד לכם מי יעבור לשלב הבא.

בוביץ

New member
לא מסכים אתך בכמה דברים

קודם כל חנה גור-היא זמרת בינונית ואפילו פחות מיזה במיוחד כששמו אותה עם סשה ,ליד הקול היפה והטוב של סשה חנה גור נראתה כזמרת לא משהו, ובתכלס זהמראה על חנה גור כי זה תחרות ואם היא שרה פחות טוב ליד האחרים אז אין בה משהו, חנה גור עלתה רק בלגל הסיפור של השיניים לא מגיע לה להיות בשלב הזה. לגבי מיכל רשף-עוד פעם סיפור של שיר שלא מתאים לה, נותנים לה שיר עצוב שזה לא ממש מתאים למיכל רשף, היא צריכה לשיר שיר שמח כזה, אבל צריך להודות שהיא זמרת גם בינונית אני חושב שסשה יש לה קול יפה ואפילו טוב . אני אוהב אותה ובינתיים אני רוצה שהיא תזכה, ואני לא חושב שסשה יפה,

yoooni

New member
כולם נתקעו על סשה ומכריעים

את העונה לפני שהסתיימה, זה מרגיז. חנה גור באמת הייתה מרגשת השבוע, ופנדריך גם היא הייתה מרגשת ושרה יותר טוב מסשה.

Boran

New member
לא מסכים.

אני חושב שהיא ממש טובה. לא שמעתי שום כתבות או שום דבר עליה, רק ראיתי ושמעתי אותה שרה, ולדעתי היא ממש ממש טובה, הכי טובה שם יחד עם מיכל. כל השאר גרועות. מבחינת הבנים- אין שם הרבה טובים, חוץ מלירון לב.

maya567

New member
גם אני חושבת שלירון לב מצוין.

והבנות בכלל לא גרועות. אני פשוט לא זוכרת את השמות שלהן... יש את הבלונדה, ויש את זאת עם התלתלים, וההיא עם האף... וכאן מבחינתי הבעיה. אם את סשה אני מכירה בשם ואת השאר בתיאור חיצוני כלשהוא - זו בעיה. כי גם אני לא קראתי כתבות או הסתכלתי באתר באינטרנט.

gamegir

New member
כן, גם זאת עם העיניים לא רעה..

וזה עם הרגל. אה, גם ההוא עם האוזניים אחלה. דווקא את זאת עם הבטן לא כ"כ אהבתי, פשוט בגלל שנורא קל להשוות אותה להיא עם השיער שהרבה יותר טובה ממנה. (כרם נבות זה רע. עוד יומיים, תחזיק מעמד.)

Outlast

New member
יקי, אני לא מסכימה כמעט עם כלום,

אבל בלי קשר- אבקש ממך למתן את שפתך הלא-כל-כך-נקייה. אף אחד לא יקרא לסשה (שבמקרה גם יש לי קשר אליה) ביצ'ית מעוררת פלצות. תודה

yes REAL

New member
הופה קשרי משפחה! ../images/Emo6.gif תגידי לסשה

שתהיה נחמדה למתחרים שלידה, זה יוציא אותה קלאסית יותר.

Outlast

New member
דווקא לא משפחה, וגם לא איזה קשרים..

ומתי היא הייתה לא נחמדה? (אני מתרשמת מהתכנית בדיוק כמוך, ולא קלטתי ממנה משהו כזה. בעיניי היא קלאסית ומקסימה) מהחתימה שלי אני חושבת שאפשר להבין מי הפייבוריט שלי בעונה הזו, אני פשוט לא מעוניינת שיהיו פה כל מיני לכלוכים מיותרים. בפורום "כוכב נולד" יש מספיק מאלה.

Woogyman

New member
לא מסכים בכלום. ../images/Emo110.gif

העונה הזאת של כוכב נולד הרבה יותר מקצועית, כיפית, מעניינת ובנויה יותר טוב מהעונה הקודמת. כל החיקויים של אמריקן איידול הם רק לטובה. הרי אם היו עושים פורמט שונה לגמרי, כמו בשנה שעברה, הייתם אומרים שאיידול יותר טוב, לא? אז הנה, הם עשו את הפורמט יותר דומה לאיידול, אז צועקים עליהם שזה מועתק? נו באמת. גם בנוגע לשופטים הדעה שלנו בדיוק הפוכה. ריקי גל לא עניינית ולא נעליים. היא נחמדה מאוד לבנים, במיוחד לליטבק הסתמי, ורואים בבירור שהיא פשוט שונאת מתמודדים מסויימים (כמו מיכל רשף) ולא מסוגלת לראות בצורה מקצועית מעבר להעדפות האישיות שלה. וכוכב נולד היא אולי לא התוכנית העמוקה ביותר בטלוויזיה, אבל היא בהחלט אחת הכיפיות ביותר. היא לא הייתה זוועה בשנה שעברה ולא הפכה לזוועה גם השנה. בכל מקרה, אם אתה כל כך לא נהנה, פשוט תפסיק לצפות. אני בטוח שהסדרה תעמוד בזה.

maya567

New member
הבעיה היא שאם כבר מעתיקים, תעתיקו

טוב יותר, תעשו את התוכנית טובה יותר. בכל מקרה, אני עוד לא התחברתי לתוכנית. מעצבן אותי שאנשים כבר מסמנים להם כוכבים - כי זה רק מראה עד כמה העריכה מגמתית ומעצבנת. למה אני לא מכירה עוד שלושת-רבעי מהמתמודדים? למה לא שמעתי יותר מדי מחלק גדול מהם? ולמה את סשה גרישקוב, מיכל רשף והראל סקעת אני לא סתם מכירה, אלא אפילו יודעת שם משפחה ולשייך שם לפרצוף? הבעיה הגדולה ביותר של העונה הזאת היא שיש יותר מדי מתמודדים. יותר מדי. כשיש לך סה"כ 12 איש שמתחילים את העונה קשה לך - בתור העורך - לא לתת זמן מסך שווה, כי בסה"כ יש 12. כשיש 853 (כמה יש באמת? 30?) אז חייבים להתמקד בכמה, ואז האחרים לא מקבלים בכלל זמן מסך. וחבל. אני דווקא חיבבתי מאד את יאיר, ולדעתי הוא לא עבר אך ורק בגלל שהוא לא חתיך או צעיר במיוחד. חוץ מזה, אני מצטרפת לדעתו של יקי, שצריך לתת להם לבחור שירים בעצמם - ובכלל לתת להם לשיר לבד
למה המשחקים הדביליים האלה, תנו להם לשיר לבד.

בוביץ

New member
לא מסכים איתך.

דווקא השנה נתנו המון זמן לכל מתמודד ולהכיר אותם השם של סשה והראל סקעת עלו כי הם מצאו חן בעיני הרבה וכותבים עליהם הרבה בפורומים. אני מאמין כשיגיע השלב הבא שזה אחד מול השני יהיה לאנשים זכות להכיר את שאר המתמודדים אבל ככה זה גם קלי קלארקסון הוזכרה רארק כשהופיעה בקרבוצה השנייה, אםילו לא הראו את האודישן שלה. הקטע של שנותנים להם לשיר שיר מסויים ובקבוצות נעשה גם באיידול. בשלב שלםפני שמחלקים אותם לקבוצות. תמיד נתנו להם למוד ערב לםני שיר ולשיר בקבוצות. זה נותן להראות אם המתמודד יכול לשיר עם עוד אנשים.

yes REAL

New member
כמו כל חלטורה ישראלית, פה לא יודעים

ללכת עד הסוף עם ההעתקה. חלטוריזם ישראלי טיפוסי. בחירת הקהל לא עלתה יפה? נחזיר את מרציאנו סתם כי בא לנו. בחרנו 30 מיליון משתתפים? נעשה שלבי חצי גמר, רבע גמר, הגמר שלפני הגמר, הזדמנות שניה, הזדמנות שלישית, הזדמנות תשיעית - העיקר שישלחו לנו SMS והרבה! רצוי עד 250 מכל טלפון. ובשבוע הבא "כוכב נולד -ספר ההוראות", 850 עמודי הסבר על התוכנית ועל המבנה. ואם יתחשק לנו? נשנה שוב באמצע. אה, ועוד משהו קטן קטן קטן. משהו מפתיע, משהו שלא שמעו עליו בישראל, משהו שנשמע ממש דימיוני, משהו שממש ממש לא מקובל פה, משהו שאולי יוציא אותנו מהרשימה השחורה של המפיצים - יש דבר כזה שנקרא "קניין רוחני", כן, דמיוני, נכון? ובכן "קניין רוחני" אומר שאתה לא יכול להעתיק יצירה שלי בלי רשותי או בלי לשלם תמורתה. לא היה הורג את כוכב נולד לשלוף קצת ג'ובות ולשלם עבור הפורמט אותו הם העתיקו (סליחה, "פיתחו במשך שלוש שנים"). אם חסר כסף 0ולא חסר) יש לי הצעה מהפכנית - לאפשר לכל טלפון לשלוח 500 SMSים במקום 250. הנה הכפלנו את ההכנסות ב2! ההעתקה מאיידול לא צריכה להיות בכך שהם הושיבו 3 שופטים והביאו את ריקי על תקן סיימון. אם כבר היו צריכים להפטר מהמשחק זיהוי הטיפשי (או להעניק לו ערך כלשהו - המנצח מקבל חסינות מניפוי למשל), לתת למתחרים לבחור לבדם את השירים, לתת למתחרים לשיר לשם שינוי, להשקיע קצת בלוק (תפאורה של ערוץ הקניות), לתת זמן חשיפה שווה למתמודדים. ואגב, סתם טיפ לחיים בשבילך, ביקורת היא דבר מצויין. היא מאפשרת לנו לשמוע מגוון דיעות, להפיק לקחים (או לא, במקרה שלדעתנו היא לא רלוונטית) ובעיקר לשפר את עצמנו. מצד שני אי אפשר לצפות שלכולם תהיה אותה רמת טולרנטיות לביקורות של אחרים, לכן אקח דף מהספר שלך ואייעץ לך שאם אתה באמת לא רוצה לקרוא את הביקורת שלי אתה מוזמן לא לקרוא אותה, אני בטוח שאני אעמוד בזה.

Juliann

New member
למה הם לא יכולים...

לקנות את איידול ו-ז-ה-ו-??? למען השם! זה לא יכול להיות כזה יקר אם הערבים קנו את זה LOL ואז אם בא לכם לשפץ, תשפצו בכיף אבל יש לכם אחלה בסיס. השירה בקבוצות דבילית לאללה, זה לא נותן אפשרות לראות איך כל זמר מתמודד לבד עם שיר וחוץ מזה חלק מהקטע זה שכל אחד יבחר את הסגנון שלו, מה ששוב לא נותנים להם לעשות! תוכנית דפוקה בשכל, אבל כולם צופים אז גם אני. ממש לחץ חברתי

בוביץ

New member
גם באיידול יש שלב שהם שרים בקבוצה.

זה שלב אחרי האודישנים ולפני הקבוצות. יש שלב שהם שרים בשלשות אבל שם זה גם יותר ריאליטי בקטע של נותנים להם ללמוד שיר עד מחר ואז רואים את כולם מתאמנים ואת הריבים שיוצאים מיזה.

Boran

New member
מה הקשר?

השלב שהם שרים בקבוצה באיידול זה בטופ 120, לשלב אחד, שבו השופטים הם אלו שמסננים. שירה בקבוצות בשלב מתקדם כמו בכוכב נולד, ושבו הקהל מצביע, פשוט לא לעניין. והקטע של הריאליטי שציינת הוא לא המטרה, כי הרי איידול היא ריאליטי-כשרונות, ולא ריאליטי-חברתי

למעלה