נולד

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
../images/Emo41.gif נולד

מה זה הפורמט הדפוק הזה? העלק-שופטים ממליצים בסוף התכנית למי להצביע? מה זה הבולשיט הזה? בכל מקרה סשה ומיכל לפיינל 2
ולירון לב מהבנים

בוביץ

New member
איזה זיופים ואי ידיעת המילים

מיכל רשף לא ידעה חלק מהמילים בתחרות השירה והראו כאילו שהיא שרה נהנהנה, לדעתי חנה גור צריכה לעוף בינונית ושיבוצה ליד סשה רק הראה שהיא בינונית מינוס, לדעתי סשה תזכה יש לה קול טוב ויפה.

Juliann

New member
דהההה

פורמט אידיוטי לאללה והיום הרגשתי שכולם הפכו לפאולה עבדול. מצטערת בנים אבל אתם ממש לא רמה פה. הבנות אוכלות אותם בלי מלח.... מיכל רשף מקסימה ויש לה קול מיוחד, חגית נדרי שמה שם תו ממש לא רע וענת בן חמו היתה טובה גם. מהבנים... אם אתם מתעקשים אלון היה נסבל.

14מתן

New member
לא זוכר אבל...

את יכולה להכנס לכאן ולהצביע בחיננננם http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=stars/stars

n l m

New member
הנה דעתי

דעתי רביעייה ראשונה לירון-היה טוב אבל לא מרוכז בשיר אלה במשהו אחר, זה היה נראה כאילו באה חשפנית בזמן שהוא שר וגם לא היה לו קשר עיין עם מיכל מיכל-אותה ביקורת כמו צדי-לא שמה לב לתוכנו של השיר חגית-הייתה חסרת בטחון ולא הייתה לה הרבה מוטיחבציה לשיר, אבל אני מניח שזה בגלל שנתנו לה שוב את אותו שיר ולכן לא היה לה חידוש והיא לא הייתה נלהבת, נסלח לה יאיר-היה הכי מדוייק בשיר זה אבל הוא פישל במשהו לא מצליח כרגע לענות על מה שניים אלון-היה הכי גרוע הערב, היה מרוכז במראה שלו ולא בשיר וצעק יותר מדיי בסולו של ג'קי עד שכמעט לא שמעו אותו ג'קי-חוץ מזיופים קלים בפזמון הכל מצויין אוריאל-מבחינה ווקאלית היית הכי טוב מבין השלושה אבל צריך לעבוד על הופעה, כי אתה נראה דיי ביישן שלישיים חנה-דיי זייפה בכל מקום בשיר, יש לה קול רגיל מדיי לא אהבתי יעל-שירה נקייה 100% אבל אם לא תביאי משהו מיוחד מעצמך בקרוב תלכי הבייתה, ביינתיים למען האמת את דיי סתמית סאשה-הופעה טובה משתיי האחרות אבל חלשה יחסית לעצמה ההופעה שלה דמתה לזו של פרנריך וזה לא טוב והייתי מצפה מריקי גל לביקורת קצת יותר עניינית רביעיים ענת-כל הכבוד, הרשמת אותי הערב היית הכי טובה עדי-אגרסיבית מדיי בקולה ובשירתה יעל-כמו אוריאל, צריך לעבוד על הופעה ביקורת על השופטים צדי-אני מאוד מכבד אותך ויש לך ביקורת עניינית והיה נחמד עם גם חגית הייתה שומעת אותה לא מבין מה קשה להוציא את השם חגית מהפה אם זה היה אני הייתי נעלב בקורת על התכנית נמאס מנגיעה אחת רכה!!!!!!!!!!!!!!!

חנה גור ויעל שחר שרו מושלם!! לגבי:

מיכל - הרגע קלטתי.. הכל נשמע אצלה אותו דבר!! כל דבר טוב ביא חייבת להפוך לג'אז!! אני שונא ג'אז!! היא חייבת לעוף ומהר!!

בוביץ

New member
חנה גור בינונית

לדעתי היא אפילו פחות מבינונית, אין לה ממש קול סתם עשו סיפור ממנה אכזבה ממיכל רשף,

Juliann

New member
אני לא יודעת למה אתם מצפים...

ברור שזה לא איידול ובחיים לא יכול להיות.... זה חיקוי, די עלוב. שראיתי את האודישנים כבר אמרתי לעצמי שזה די חארטה ומאז היום היה הפרק היחידי שראיתי. אף אחד שם לא שר מיוחד. זאת האמת!!! אתם רוצים להשוות את קליי, קלי, לטויה, דיאנה, ג'סמין, פנטזיה לחבורת הלא כישרוניים שלנו? אני צופה בכוכב נולד בשביל הבידור ולא לוקחת את זה רציני כי אין שם אפילו מישהו שמתקרב לנינט ושירי.

בוביץ

New member
זה לא קשור להשוואות לאיידול

ואין לנו ציפיות אבל לי אישית נמאס מהחיקוים שםה גונבים מהאייודל ושהם עושים את זה בטעם רע, וברור שלא צריך להשוות בין כוכבי האיידול לכוכב נולד, יש כמה בכוכב נולד שיש להם כשרון לפחות לדעתי, כמו סשה, .

Woogyman

New member
חנה גור שרה מושלם?! ../images/Emo110.gif

היא שרה זוועה היום. לדעתי, לפחות. היא תמיד הייתה נחמדה (פלוס/מינוס) אבל היום היא הייתה ממש לא טובה. במיוחד לא כששמו אותה ליד סשה. מיכל רשף הייתה מצויינת (כמו תמיד), ויעל שחר אמנם שרה דיי טוב אבל היא דיי סתמית, רגילה כזאת. את הפורמט מאוד אהבתי דווקא. רק שיעיפו את המשחקים של לא נפסיק לשיר. זה היה נחמד בעונה הקודמת, עכשיו זה סתם תקוע.

מה?! תקשיב:

אתה כתבת שמיכל שרה מצוין כמו תמיד אז ככה: לגבי המצוין את טועה!! כל שיר נשמע אצלה אותו דבר היא חייבת להפוך הכל לג'אז...!! לגבי התמיד אתה צודק היא תמיד!! נשמעת אותו דבר!!

SailoR VenuS

New member
אבל זה שאתה שונא ג'אז

לא אומר שהיא לא שרה יפה או שזה לא טוב!!!!!!!!!! תודה.

ThE Fire GiRl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Woogyman

New member
לא נכון. ../images/Emo110.gif

היא שרה שבוע שעבר את דמעות של מלאכים, וגם השבוע את מה שהיא שרה - שני שירים שקטים שהיא לא ניסתה להפוך לג'אז ופשוט שרה יפה. וחוץ מזה, גם אם היא כן הופכת לג'אז, זה נותן לה ייחוד משאר המתמודדים. יש שם המון בחורות עם קול יפה, אבל מי שישארו לאורך זמן בתחרות הן אלה המיוחדות, עם האישיות. ולמיכל בהחלט יש אישיות שרואים גם בשירים שלה.

למעלה