הנה דעתי
דעתי רביעייה ראשונה לירון-היה טוב אבל לא מרוכז בשיר אלה במשהו אחר, זה היה נראה כאילו באה חשפנית בזמן שהוא שר וגם לא היה לו קשר עיין עם מיכל מיכל-אותה ביקורת כמו צדי-לא שמה לב לתוכנו של השיר חגית-הייתה חסרת בטחון ולא הייתה לה הרבה מוטיחבציה לשיר, אבל אני מניח שזה בגלל שנתנו לה שוב את אותו שיר ולכן לא היה לה חידוש והיא לא הייתה נלהבת, נסלח לה יאיר-היה הכי מדוייק בשיר זה אבל הוא פישל במשהו לא מצליח כרגע לענות על מה שניים אלון-היה הכי גרוע הערב, היה מרוכז במראה שלו ולא בשיר וצעק יותר מדיי בסולו של ג'קי עד שכמעט לא שמעו אותו ג'קי-חוץ מזיופים קלים בפזמון הכל מצויין אוריאל-מבחינה ווקאלית היית הכי טוב מבין השלושה אבל צריך לעבוד על הופעה, כי אתה נראה דיי ביישן שלישיים חנה-דיי זייפה בכל מקום בשיר, יש לה קול רגיל מדיי לא אהבתי יעל-שירה נקייה 100% אבל אם לא תביאי משהו מיוחד מעצמך בקרוב תלכי הבייתה, ביינתיים למען האמת את דיי סתמית סאשה-הופעה טובה משתיי האחרות אבל חלשה יחסית לעצמה ההופעה שלה דמתה לזו של פרנריך וזה לא טוב והייתי מצפה מריקי גל לביקורת קצת יותר עניינית רביעיים ענת-כל הכבוד, הרשמת אותי הערב היית הכי טובה עדי-אגרסיבית מדיי בקולה ובשירתה יעל-כמו אוריאל, צריך לעבוד על הופעה ביקורת על השופטים צדי-אני מאוד מכבד אותך ויש לך ביקורת עניינית והיה נחמד עם גם חגית הייתה שומעת אותה לא מבין מה קשה להוציא את השם חגית מהפה אם זה היה אני הייתי נעלב בקורת על התכנית נמאס מנגיעה אחת רכה!!!!!!!!!!!!!!!