מתגעגעים?

nirnir1

New member
אני מניח שכוונותיך היו טובות

ולכן תודה על העצות,(בית מרקחת תורן), בכל מיקרה ,בעיר שלי אין סופר-פארמים למינהם, ולכן אין שום דבר שפתןח בשבת, כן זה יותר דומה לעיירה נידחת מאשר לעיר מודרנית, מעולם לא גרתי בת"א, כך שאין לי נסיון עם עיר גדולה כאן, מה שכן יש לי נסיון רב עם מחלות בארה"ב, וכן, אני מתגעגע לקלילות שבה אתה יכול לרדת לדראג סטור ולקנות את כל התרופות שנמכרות מעבר לדלפק. ולא צריך בשבת ,או בערב ובלילה באמצע השבוע, לחפש בית מרקחת, לבדוק על הדלת את רשימת התורנות, למצוא מי תורן, להתקשר, אליו ולתאם, אופרציה שלמה של מבצע צבאי, וכן זאת היתה מטרת ההודעה, להמשיך את שירשור הגעגועים, רק כדי להרגיע את מי שדאג , ביקרתי את הרופאה היום, עשיתי מסע רכש בבית מרקחת וקיבלתי 3 ימי מחלה, הללויה !

שטיבלמן

New member
קודם כל, רווח לי שהבראת

דבר שני, תגיד שאתה משווה עיירה נידחת בישראל ל(כנראה) עיר בגודל בינוני ומעלה בארה"ב. אז היכן ההשוואה?? תאמין לי שאם היית גר בעיר בישראל (לא רק ת"א, גם הרצליה, ר"ג ראשל"צ וכו´ וכו´) היית מוצא בית מרקחת בשבת. ולו היית גר בארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות באיזה עיר נידחת, רוב הסיכויים שגם שם לא היה לך דבר!! אז בבקשה, אם מעבירים ביקורת על ישראל, לפחות שתהיה מוצדקת. יש מספיק בעיות בארץ כדי שלא יוסיפו סתם ביקורות המושתתות על השוואות לא רציונליות.

nirnir1

New member
למי שמתגעגע למוצרים מישראל

זהו אינדקס של אתרים שמוכרים מוצרים ישראלים ברשת, לדברי היזמים מסן דיאגן, "האתר נועד לתמוך בכלכלה הישראלית בימים אלו", מקווה שתמצאו דברים מעניינים.

למעלה