מתגעגעים?

Yaniv-DC

New member
../images/Emo41.gifמתגעגעים?../images/Emo41.gif

פעם, מזמן מזמן, כשהפורום עוד היה צעיר ויפה, היה לנו פה שירשור על "למה אתם הכי מתגעגעים". מכיוון שהפורום גדל מאז, אנשים באו/הלכו/חזרו/הצטרפו, ומכיוון שבשלושה שירשורים שונים ראיתי שצפו "געגועים" לגפן בלי מכנסיים (אבל עם אקונומיקה ירוקה), חשבתי להעלות את זה שוב... אז שרשרו לכאן את הדברים אליהם אתם הכייייי מתגעגעים.

Gefen

New member
יא נקניק פסטרמה

אני עוד אראה לך מה זה גפן בלי מכנסיים... ואתה מזה תבהל!!! ארדוף אחריך עם המגב ביד עד שתתגלגל מכל המדרגות והמים של הספונג´ה מהצינור של המרפסת ירדו לך ישר לראש.. או זה..או ש.. תשנה את נוסח ההודעה לאלתר

pachanga SF

New member
המממ....

טוב אז ככה: חודשים וחצי אני בחו"ל והכרתי רק חברות (ממין נקבה
) וזה נראה לי שנים שלא יצא לי לצאת עם מישהו או סתם ידיד
לדירה שלי אני מתגעגעת לאוסף נרות האדיר שיש לי
לכלי נגינה שחסרים לי כאן שאנחנו בפקניק על הדשא
אחח המכוניות שאין בארהב נסעתי בארץ
על רובר
שלא נדבר על אוכל אבל עם זה איך שהוא מסתדרת
יווו ובמיוחד לחתולה שלי
פאצנגה

MARMELAD

New member
אני עדיין לא הספקתי להתגעגע...

היום אני בחגיגות השבוע
אבל אני מתאר לי שאם כבר להתגעגע למשהו זה לאנשים שאומרים לך שלום סתם ככה... להליכה ברחוב (we don´t do that - אחי הקטן)... למסיבות טובות (ובלי היפ הופ / MTV / קאנטרי) ואנשים רזים.....

אני מתגעגעת...

לריח המנגלים ביום העצמאות לאוירה של פסח ברחוב בליל הסדר לאחי הקטן כשהוא חוזר מבית הספר לשמש המאירה מוקדם בבוקר לפלאפל לחומוס ושיפודים לחיבוקים עם חברים בעבודה (כי כאן אסור) לשפת הים של הרצליה והרעש של הגלים בלילה

sagsoset

New member
אני מתגעגעת ל...../images/Emo82.gif

גרה בניו-יורק כבר למעלה משנה. ואני מתגעגעת ל... ריח של בוקר- ציוץ ציפורים ורעש של צרצרים בלילה...(אין את זה פה, לפחות איפה שאני גרה) ריח של ים, ואפילו קרם שיזוף! לאווירה של יום שישי בצהריים(כולל סופ"ש רגוע בגלגל"צ) בכלל לאוירה שתמיד יש לפני החגים.. ערבי שישי אצל סבתא ולכל המשפחה. בתי קפה שאפשר להזמין טוסט וסלט(שהוא גם טעים וגם גדול) ובטח יש עוד כמה שפיספסתי.. וזהו.

נוסטלגיה נוסטלגיה...

פעם, מזמן מזמן, כשהפורום עוד היה צעיר ויפה, היה לנו פה שירשור על "למה אתם הכי מתגעגעים". המילים האלה ממש ממש עשו לי משהו, אני אישית חבר כבר למעלה משנה בפורום אחר שלא אומר את שמו, ואני יודע טוב מאוד מזה להתגעגע לתקופות העבר של הפורום, לכל החברים הנפלאים שהיו ועזבו, לכל השירשורים הארוכים של הצחוקים וכו´ שהיו ואינם... בכל אופן, מה דעתכם על פינות נוסטלגיה של פורום ישראלים בחו"ל??? מי שוותיק, שיכנס לארכיון, ימצא איזה משהו נוסטלגי ויפה (אני עוד זוכר את פרשיות השבוע המדהימות של פאנטום, או את הבדיחות על הפולניות), ויעלה את זה לפורום שכולנו נהנה... הישיבה:)

לוו

New member
עכשיו תורי !

מתגגע להנשיא קלינטון והסיבה אין היום חדשות ( חות אם יש באלגן בישראל) בזמנים של קלינטון היה יום טוב שחל בחול הדחת הנשיא- מוניקה לווינסקי-ווייטוטאר- ומה לא ?! מתגגע גם לראש העיר של ניו יורק לשעבר מר רודי ג´ואליאני בזמנו היה אקשן ובאלגן צריכין דוגמאות ? היה זמנים !!!

לוו צדיק...

וואס הייסט מתגגע? (מזה נקרא מתגגע?) מתגעגע שרייבט מען!!! מתגעגע!!! (מתגעגע כותבים, מתגעגע!!!) מיט א עי"ן (עם עי"ן). האסטו גהאט? (תפסת?) עכשיו תגיד לי ברצינות לוו צדיק.. ווי אזוי זאגט מען מתגעגע אין יודיש??? (איך אומרים מתגעגע ביידיש??) הישיבה:)))

לוו

New member
ישיבה תפסתי -הבנתי

אין יידיש מתגעגע " איך האב מיך געבענקט " הבנת ?

לוו

New member
יניב בתור שאתה עובד בעתונים

אני צודק במה שכתבתי שאין היום חדשות ? אגב למה אתה לא בכחול בתור מנהל הפורום ?

Yaniv-DC

New member
היום היה no news day

בוש בירבר על איזו רפורמה, אח"כ נסע לקמפ דיויד למנוחת השבת. חוצמזה, שום דבר לא קרה, וגם סיימתי לעבוד בעשר וחצי בבוקר, שעה אחרי שהתחלתי. אני לא כחול כי הניק שלי yaniv-dc ובשורת המנהל כתבתי משהו אחר. כדי להיות כחול אני צריך שתהייה התאמה מלאה בין הניק למה שכתבתי בשורת המנהל, או לחילופין לבקש ממנהלת הפורומים שתדגיש אותי בלי קשר. משום מה אני מרגיש חופשי יותר לכתוב מה שאני באמת חושב כשאני לא בכחול ה"רשמי"... זהו בערך..

הכי מתגעגע...

הכי מתגעגע לעברית של היום יום. לאפשרות לדבר עברית עם הקופאית הרוסיה בסופר, עם הברמן, עם הנהג-מונית. לקלות הביטוי בשפת האם. לדבר כל היום בשפה זרה - טוב ככל שזה יהיה - זה מעייף, מנטלית ופיזית. זה לא זה.

lilaNY

New member
ואני

כבר שבועיים חולמת על סביח. לא יודעת מאיפה זה בא לי. סביח הייתי אוכלת כשהייתי ילדה בת עשר ברמת גן מאיפה זה הגיע לי עכשיו אלוהים יודע, אבל בלוטות הרוק עובדות בעודי כותבת. בקיצור, לשבת הזאת אני קונה חצילים ואני מתנצלת מראש בפני שכניי בניו יורק על הריח.

למה להתנצל? זה הריח של יום ששי

זה הריח הכי הכי בעולם! ולמי שאין כיריים של גז או שלא בא לא הבלגן והלכלוך, אפשר לשרוף בתנור. לא מושלם אבל עובד. עדיף להפעיל על BROIL (טמפרטורת מקסימום), להניח את החצילים קרוב ל"אלמנט", להפוך אחרי 10-15 דקות לעוד כמה דקות... לחכות שיתקרר קצת, להוציא את ה"בשר" (המקפידים מפרידים את הזרעים הקטנים שמוסיפים קצת מרירות) להוסיף מיץ לימון, טחינה גולמית, פלפל, מלח, והרבה שום כתוש. אפשר לקשט בפטרוזיליה טריה טריה. למרוח על חלה או (למכורים כמוני) לאכול עם כף ענקית. שיהיה סוף שבוע שקט!

למעלה