משחקי שבוע 5

ranatz

New member
עוד ניסיון לשבור את מחסום ה50%

אחרי שהצ'יפס הלוזרים הפילו אותי בשבוע שעבר אנסה לשבור השבוע את מחסום ה50%: מיאמי יטחנו את בפאלו, עם הולקומב , לוסמן, בלדסו או ג'ים קלי. . יש לי תחושה עמומה שהפאטס לא יפסידו שני משחקים ברצף. אטלנטה גם לא כזו מדהימה, ויק מדדה ואני הולך עם ניו אינגלנד. קשה לנצח בג'קסונוויל אבל אני הולך עם סינסי שהולכת להיות הפתעת העונה. אני מת על הצמד פלמר-ג'ונסון והולך איתם למרות ההגנה של ג'קסונוויל. הצ'רג'רס ממשיכים במומנטום ומנצחים גם את פיטסבורג. LT RULES ! אלכס סמית יעשה אולי 100 יארד בטח לא 166 (וחצי!). בתור אוהד ניינרס אני חושב שזו היתה בחירת דראפט לא טובה. היו צריכים לקחת RB (בריילון או קדילק), להסריח עוד עונה עם רטאיי והשנה לקחת בדראפט את התותח הידוע בשם מאט ליינארט. סמית יאכל הרבה עשב וחול ביום ראשון.

ofribecker

New member
בריילון הוא WR

שזכה בבילטניקוף בעונה שעברה כשהיה במישיגן.

idosing

New member
השבוע זה כמו לזרוק מטבע

1. באפלו 2. ניו אינגלנד 3. ג'קסונוויל 4. סאן דייגו לא יעבור

puppi

New member
בקצרה

1. בילס 2. פטריוטס 3. גאגואראס 4. סטילרס בונוס - יעבור

משחקי שבוע החמישי

כמו סרט מצויין.. שרק החלק הראשון עבר.. אבל כבר חוששים שיסתיים.. רוצה להחזיק את עונת הNFL באויר . 1. מיאמי דולפינס - ההגנה של מיאמי יותר חזקה . 2. אטלנטה פלקונס - טו מאץ יארדים ושורט TD על הקרקע יתנו ניצחון דחוק לפלקונס . 3. ג'קסונוויל ג'אגוארס - יש גבול והשבוע ההגנה עוד בביתם . 4. פיטסבורג סטילרס - רציתי לכתוב SD בביתם.. מצד שני פיטסבורג והמבורגר חוזרים מBYE .. והם לא פרייארים . *** אגב- להעלות את רוס'המבורגר ודיוס הרץ ההפכפך שחוזר מפציעה בקבוצת הפאנטזי ? בונוס- יעבור .

dbroncos

New member
כמובן, זה תמיד תלוי במה עוד יש לך :

בינתיים ביג-בן מפתיע לטובה, ומול הגנת המסירה של הבולטס הוא לא אופציה כל-כך רעה. לגבי רץ שלהם, אי אפשר לדעת איך הם הולכים לחלק את הכדור בין 3 הרצים, ככה שאף אחד מהם, כולל פאסט וילי, הם לא אופציה מומלצת

Ilya T

New member
ניחושים

1. מיאמי 2. פאלקונס 3. בנגלס 4. סאן-דייגו בונוס: יעבור בקלות

ThEgReEnKiNg

New member
הימוריי

מיאמי-באפלו-מיאמי נראים לא רע בכלל ובאפלו נראים כמו הפועל מרמורק.מיאמי. ניו אינגלנד-אטלנטה- אומנם אני פשוט שונא את הפטריוטס , אבל אני עדיין לא יכול להאמין שהם יפסידו 2 ברצף מה גם שויק לא הכי בריא. ניו אינגלנג. סינסנטי-ג'קסונויל-סינסנטי פיטסבורג-סאן דייגו-סאן דייגו נראו טוב שבוע שעבר וגם לא יכול להיות שאני אהמר נגד כל הקבוצות הביתיות. סאן דייגו. בונוס-יצליח יותר מ 166.5

Evil Beast

New member
הממ

דולפינס פלקונס בנגלס ובגלל שאין שום קבוצה עם שם של חיה במשחק של סן דיגו ופיטסבורג, אני אבחר בצ'רג'רס, בגלל שקבוצת ההוקי של סן דייגו הם שארקס. וגם בגלל שאני צ'רג'ר. וכן הוא יצליח לעבור את מחסום ה166.5

geviaz

New member
הניחוש שלי...

1. מיאמי 2. אטלנטה 3. סינסי 4. סטילרס בונוס: לא יעבור. קשה קשה, אני רוצה שאלכס יצליח אבל אם זה תלוי בקבוצה שלו זה ממש קשה. מצד שני יתכן מצב שההפרש של אינדי יהיה כזה קטלני שההגנה שלהם תפסיק לשחק ברבע האחרון. תבלו...

שאייאן

New member
קטלני ביותר המשחק..

אבל למה אנחנו משחקים סטרייט אפ..למה לא עם ליין? קיצר... מיאמי. אטנלנטה. בסקור אחד לפחות. סינסי הולכת לשחוט את הגגוארס. ודייגו הולכים לבלוע לרוטליסברגר את התחת. בונוס. הנינרס אנדרדוגס ב14..לדעתי הם הולכים להפסיד ביותר מזה..אבל. אלקס יכול לזרוק ליותר מ200 יארד הבעיה עם הרסיברים של הניינרס היא שהם לא תופסים. אז תאכלס הוא ינסה לדעתי הוא גם יצליח.

Kings Crossing

New member
אם כבר אז כבר...

1. דולפינס. סתם שרירותי. 2. פלקונס. לא אוהב את הפטס. 3. אני עדיין חושב שסינסנטי חייבים להפסיד מתישהו, ונראו מבישים נגד יוסטון, אבל הג'קס גם לא מבריקים. בכלל. 4. סטילרס. אחרי שבוע חופש, ובתקווה למדו טוב את הצ'רג'רס (שהיו מצויינים בשני המשחקים האחרונים). בונוס- עם כל הסימפטיה לרוקי'ס, לא. למה? קולטס. אני לא רוצה להתפאר סתם, וגם ניו אינגלנד הפסידו שנה שעברה במאנדיי נייט למיאמי, אבל אני חושב ש"פריסקו" יאכלו אותה. חזק.

Reshefgarcia

New member
במשחק מספר 3....

לא ברור במי אתה בוחר...אי אפשר לדעת... אנא תקן את הבחירה,או שהיא תירשם בתור "אין ניחוש"

Kings Crossing

New member
טעות שלי

כמובן כמובן. תודה על הסבת תשומת ליבי. אני לא חושב שהג'גס ינצחו. למרות שאני עדיין דבק בכך שסינסנטי יתגלו כבלוף, או לפחות כאשליה חלקית. אני אפילו לא יכול להגיד שההימור הזה הולך לנמרים, כי גם זה לא ממש ברור. סינסנטי איט איז.

joseywales

New member
שלי....

1: באפלו 2: אטלנטה 3: ג'גוארס ( הבועה של סינסינטי חייבת להתפוצץ )! 4: פיטסבורג 5: יעבור !הוא qb מצוין שיעשה הכל בכדי להוכיח את עצמו.

uri gadot

New member
ההימורים שלי

1.מיאמי 2.אטלנטה 3.סינסנטי 4.פיטסבורג בונוס-יעבור את ה 165.5

gadotmi

New member
הניחושים שלי

1. אולי קשה להאמין שזו באמת מיאמי, אבל כאשר היריבה זו באפלו, אז נו באמת ....... נצחון לדולפינס. 2. כמה חבל על איך שהאלופים נראים, ועוד עם רשימת פצועים כאורך הגלות (כולל פולק). נצחון ביתי לפלקונס. 3. אני מבין לחלוטין את כל מי שכתב שמתי שהוא הבלון של סינסנטי צריך להתפוצץ. אולי זה נכון, אבל לא בג'קסונוויל. נצחון לבנגאלס. 4. כל הכבוד להצלחות של סאן דייגו בשבועות האחונים. נראה לי שעכשיו זה יעצר (לאחר שהצ'רג'רס עזרו לפיטסבורג בכך שעצרו יריבות של הצהובים-שחורים ליתרון ביתיות בפליאוף). נצחון לסטילרס. 5. זה משחר שמאנינג יפציץ ויקרע לפורטיניינרס את הצורה (לדאבוני הרב), כך שהיארדים הרבים שסמית יצבור לא יעזרו הרבה. להגנה של הקולטס לא אכפת שהוא יצבור יארדים, אבל הרבה נקודות על הלוח הוא לא יראה מזה.. בקיצור: הוא יעשה מעל 166.5 יארדים באויר.

JoeCool007

New member
הניחושים שלי

מיאמי מנצחת, ניו אינגלנד מנצחת, סינסנטי מנצחת, פיטסבורג מנצחת. בונוס: אין סיכוי.

תשובות

שבוע טוב לכולם, ראשית הרשו לי להכות על חטא, הימרתי בשבוע שעבר שהקאדילק יעבור 140 יארד ולכן (ובגלל שאנו לפני יום הכיפורים) אני מתנצל ואפילו מרשה למנהל התחרות להוריד לי נקודות כאוות נפשו בעקבות הטעות הגסה. ולענייננו: 1. באפלו בילס היא קבוצה שאני מחבב מאוד אבל בלי בלדסו שעבר לדאלאס לא נראה לי שיש להם מושג, מיאמי לעומת זאת מקרטעת אבל עם ריקי וההתלהבות שהוא יכניס בקבוצה (אלא אם הגנג'ה תעייף אותו) אין ספק בכלל לגבי זהות המנצחים. מיאמי מנצחת בפור גדול 2.אחד המוקשים הגדולים של המחזור, האם מייקל ויק ישחק? האם הפאטס יתאוששו? האם אפשר להמר נגד האלופים (והאם הם בכלל נראים כמו אלופים)? האם אני הולך עם הראש שאומר שאטלנטה יותר טובים השנה או עם האמונה בצוות מניו אינגלנד? שאלות רבות ופתרונות אין, החלטתי ללכת עם האמונה (חודש של חגים וסליחות בכל זאת) הפאטס מנצחים 3. שוב מוקש (לא יהיה אף באנקר השבוע?) ושוב אני מתלבט (למרות שהפעם ההתלבטות פחות גדולה מהמוקש הקודם), ומכוון שבענייני אמונה עסקינן, נראה לי תמוה להמר נגד נגד קבוצה שעדיין לא הפסידה ובעד קבוצה שעדיין לא הוכיחה את עצמה (למרות שלפטוויץ' משחק נחמד ומראה סימנים שהוא יהיה לא רע בעתידו). סינסי נשארת בלי הפסד 4. עד עכשיו הימרתי 3 פעמים נגד הקבוצות הביתיות ועכשיו אני הולך להמר גם בעד הקבוצה הביתית וגם נגד האמונה שלי בסטילרס. בשבועות האחרונים הצ'ארגרס הצליחו לשכנע אותי שהם באמת קבוצה ואיך שהם גרמו לפאטס להיראות בשבוע שעבר זעזע את עולמי (אוקי, טיפה הגזמתי) ולכן, למרות שאני חושב שהסטילרס קבוצה מעולה נראה לי שהצ'ארגרס מתחילים לפרוח וש-LT הוא מכונה שאי אפשר לעצור (וכנראה שגם השבוע הוא ימשיך את רצף הטאצ'דאונס שלו). לסיכום, ניצחון ביתי לצ'ארגרס 5. שאלת הבונוס מסריחה במיוחד השבוע, הקולטס השתפרו פלאים בהגנה וקשה לראות שחקן רוקי במשחקו הראשון מצליח לעבור את כמות היארדים הזו באוויר, מצד שני אולי הוא באמת הדבר האמיתי? מצד שלישי, מכוון שצפוי שפייטון יפרק אותם מהר ובהפרש גבוה אולי ההגנה של הקולטס קצת תרפה לפני הסוף ותתן לסמית להגיע למספר הזה? שאלות שאלות שאלות ואין תשובות, אני נשאר עם המוכר והמוכח ולא הוא עם הלא ידוע סמית לא עובר 166.5 יארד באוויר במשחק הזה. שבוע טוב, גמר חתימה טובה ובהצלחה לויני טסטורדי שחוזר???? לג'טס אהובתי (והחלמה מהירה לפנינגטון) אסף

למעלה