משחקי שבוע 5

Reshefgarcia

New member
../images/Emo41.gif משחקי שבוע 5 ../images/Emo50.gif

כמעט שליש עונה עברה לה,ויש כבר כמה דברים שמתחילים להסתמן כהפתעת העונה... ההגנה של אינדיאנאפוליס שהשתפרה פלאים? סינסנטי במאזן מושלם? הפאטס נראים,איך לאמר בעדינות...פחות מאלופים... לא משנה מה היא הפתעת העונה שלכם,דבר אחד בטוח...הכול מעניין מאוד... ולמשחק הקטן שיכבוש את העולם...משחק פורום פוטבול בתפוז... משחקי שבוע 5,קבלו אותם... מיאמי דולפינס - באפאלו בילס לא,לא גבירותי ורבותיי...אתם לא חולמים,מיאמי באמת מובילים את ה AFC EAST זה באמת קורה...הג'טס נראים כמו אסון שמחכה לקרות (או כבר קרה,תלוי בצד של מי אתם) והפאטס לא יציבים. משחקים בתוך הבית תמיד חשובים,בטח ובטח כמדובר בבית משוגע כמו זה,שכנראה,הכל יכול להיות בו...ולא לשכוח,הדולפינס מקבלים השבוע את ריקי וויליאמס,שלמרות חופשה מאורכת,עדיין יכול לשנות משחקים עם הרגליים שלו. ניו אינגלנד פטריוטס - אטלנטה פלקונס איזה כיף להיות ביל בליצ'ק...הקבוצה שלך מבולבלת,פגיעה וחוטפת נקודות בצורה שלא חטפה כבר 3 שנים,והנה,אלי הפוטבול סידרו לך משחק מול מפלצת עם 3 ראשים... ויק-דאן-דוקט הגנת הריצה של הפאטריוטס נראתה חדירה למדי במשחק ההפסד לסאן דייגו,והנה הם מקבלים את הקבוצה שנחשבת אולי לקבוצת הריצה הכי טובה בליגה...הכם יצליח בליצ'ק לאחות את הקרעים,או שמא ימשיכו האלופים בסיחרור כלפי מטה? סינסנטי בנגלס - ג'קסונוויל ג'אגוארס כן כן,זה לא חלום...הבנגלס מושלמים...דבר שלא קרה להם כבר 17 עונות בערך...האם ההגנה של ג'קסונויל תהיה זאת שתצליח לעצור את סינסי? והאם יש קבוצה עם חבורת שמות יותר מוזרה בליגה מסינסנטי? תשובות על כל אלו ביום ראשון ב ESPN... פיטסבורג סטילרס - סאן דייגו צ'רג'רס איזה כיף להיות הצ'ארג'רס...שבוע אחרי האלופים,אתה מקבלים את אחת הקבוצות שהפסידו להם בחצי הגמר,וקבוצת הגנה מצוינת,כזאת שמצטיינת נגד ריצות במיוחד...הגנה מול התקפה,מהירות מול כוח...מי ינצח? בונוס ביום ראשון יעלה אלכס סמית' כקווטרבק פותח בפעם הראשונה בקריירה הצעירה שלו...סמית',שמסומן כהבטחת העתיד של הניינרס (בעיקר כי אין להם הרבה הבטחות אחרות)יעלה מול הגנה שהשתפרה בצורה מדהימה השנה,ומוכיחה שבקולטס לא רק פייטון יכול לנצח משחקים...ולשאלתנו... האם,מול הגנת הקולטס יצליח אלכס סמית' לעבור 166.5 יארד במסירות? ושאלות נספח (הומוריסטיות) : האם,לאחר הסאק ה 8 שיאכל במשחק יקום סמית' ויכריז (תוך חיקוי מדהים של דני גלובר) I'M TOO OLD FOR THIS SHIT? האם יתחרטו הניינרס שבחרו השנה קווטרבק במקום הראשון,כשעם עוד מספר הפסדים יכלו להבטיח את הזכויות למאט ליינרט?

Reshefgarcia

New member
התשובות שלי...

מיאמי - כי באפאלו נראים פשוט מחריד אטלנטה - כי אני רוצה לראות אותם קוברים קבוצה שהיא באמת מהטופ של הליגה,ובצורה משכנעת סינסנטי - כי הם מתחילים להיראות כמו ה REAL DEAL פיטסבורג - כי ההגנה שלהם,יחד עם משחק הטחינה,עדיין עדיפים על הצ'ארג'רס בונוס - לא יצליח

Yo-man

New member
ההנהלה מציגה חזית (כמעט) אחידה

1. מיאמי (מאמין בחיים אחרי ריקי) 2. אטלנטה (פטריוטס נראים מבולבלים, אטלנטה נראים אחלה) 3. ג'קסונוויל (מישהו בטח כבר ראה את הקלטות ולמד מה צריך לעשות כדי לעצור את סינסי ברצף הנצחונות התמוהה ביותר בליגה מאז העונה בה ניצחו סנט-לואיס בסופרבול) 4. פיטסבורג (המשחק הכי צמוד מבחינת פוטנציאל) בונוס: סמית' יצליח למסור יותר מ-166.5 יארד. (נכון שההגנה של אינדי השתפרה תודות לטוני דאנג'י, ונכון שהוא רוקי במשחק ראשון ב-NFL, אבל הוא מגיע עם ביצים, עם חזון ועם יד חזקה וזרוע נטויה. כן הוא יאכל סאקים רבים ויזרוק איזה 2 INT, אבל את המארק של 166.5 הוא יעבור) שיהיה בהצלחה לכולם

shlomys

New member
שלי

1. מיאמי 2. פאטס (אני פשוט שונא את ויק) 3. גקסונוויל 4. פיטסבורג בונוס - סמית יעבור 166.5 יארד.(מאיפה ה 0.5?)

Reshefgarcia

New member
0.5

0.5 זה כדי לוודא שלא יקרה מצב שהוא ימסור בדיוק ל 166 או משהו כזה...ואז יהיה בלאגן

roei90210

New member
הימורים

לא שבשבוע שעבר הברקתי.. אבל הנה הימורי השבוע 1. דולפינס . פשוט כי לוסמן מגעיל. 2. פאלקונס 3. בנגלס 4. סטילרס בונוס: לא יעבור את ה-166.5 (מי לעזאזל חשב על המספר הזה?) יגיע לאיזור ה- 156.6

roniway1

New member
הניחוש שלי השבוע

משחקים מרתקים צפויים לנו השבוע הנה הניחוש שלי: 1. מיאמי דולפינס 2. ניו אינגלנד פטריוטס 3. סינסינטי 4. פיטסבורג הבונוס: אלכס סמית יצליח לעבור 166.5 יארד

cwoodson

New member
לא קל... בוא ננסה

1. מיאמי. 2. אטלנטה. 3. סינסינטי. 4. סן דיאגו 5. יעבור.

cwoodson

New member
שינוי

בעקבות השינוי בעמדת הQB בתשובה מס 1 משנה לבפאלו.

Amir BA

New member
My Picks

1. Dolphins 2. Patriots 3. Bengals 4. Steelers Bonus He won't pass 166.5 yards

קקקררן

New member
תשובות תשובות

אני מתחיל להשתפר עם המחזורים שעוברים אז הנה השבוע 1. מיאמי - 2. אטלנטה 3. סינסינטי 4. פיטסבורג. 5. יותר מ 166.5

alondinur

New member
פאדיחה

אני במחשב של ההורים שלי ונכנסתי בטעות תחת השם של אחותי אז לא לדאוג היא לגמרי לא מתעניינת בפוטבול והנה שוב התשובות - 1. מיאמי 2. אטלטנה. 3. סיסינטי 4. פיטסבורג 5. יותר מ166.5

Yo-man

New member
לא הכינוי הוא הפדיחה

אלא החתימה של אחותך.... שתהיה בריאה

zipfer

New member
שלי

וואו... זה מהשבועות האלה שאתה צריך להחליט אם להמר נגד הקבוצות שלך או לא וגם יש משחקים שאין לך מושג מה יקרה שם..... כמה מעצבן ומלחיץ........ אקיץ... 1.דולפינס-שום מושג מה הולך לקרות כאן 2.פטריוטס-הלוואי ואני טועה 3.בנגלס-פאלמר הגדול וזה הכל 4.סטילרס- כי ככה.. 5.מי זה?.. מאיפה הוא בא? מה הסגנון שלו?.. איך לעאזאזל הוא מרים קבוצה כזו?.. אקיצר.. אני קטן אמונה ולא.. הוא לא יצליח... הוא יעשה 150 ומשהוא לדעתי או טיפה פחות...

roydenver

New member
השבוע קשה במיוחד

1. מיאמי - כל עוד לוסמן פותח אין לבאפלו התקפה. 2. אטלנטה - הגנת הריצה של הפאטס עוד לא הוכיחה את עצמה. 3. סינסי - אם הם מנצחים אז הם for real 4. פיטסבורג - רק בגלל שהם רעננים יותר והאוטובוס חוזר. בונוס - לא עובר 166.5

cwoodson

New member
שאלה

האם מותר לשנות את ההימור בעקבות שינויים במערך אחת הקבוצות? אם כן מהמר אני שבאפלו יעברו את מיאמי בביתם.

Yo-man

New member
מותר לשנות עד יום ראשון ב-20:00

אבל נא לשרשר את השינוי להודעה המקורית שלך, כדי להקל על גדי במעקב ועדכון דוח האקסל.

royfr

New member
אז ככה

מיאמי אטלנטה סינסי סן דייגו הוא לא יעבור

ESPN

New member
קשה השבוע

1.באפלו 2.ניו אינגלנד 3.ג'קסנוויל (הבנגלס לא באמת יכולים להמשיך לנצח לעד, לא?) 4.פיטסבורג בונוס: לא יעבור 166.5 יארד ואגב, סתם משהו שחשבתי עליו פתאום, מה קורה אם באחד המשחקים שאתם נותנים יש תיקו? נכון שזה נדיר, אבל קורה.

Yo-man

New member
היתה התייחסות לזה בשנה שעברהעברה

והצעתי 75% למי שינחש שיוויון ויצדק. אף אחד בכל העונה לא לקח על עצמו את האתגר, ואף משחק שבחרתי לא הסתיים בשיוויון. אם יצא שאחד שמשחקים מסתיים בשוויון - אף אחד לא יקבל עליו נקודות. ומה קורה על אדומי-הגרביים שלך ?

למעלה