משחקי שבוע 5

ESPN

New member
הגיוני

אני תהיתי אם פשוט מורידים אותו או משהו, כמו שבטוטו עושים כשמתבטל משחק מאיזשהי סיבה, אבל הדרך שלך יותר טובה לעניינו. אדומי הגרביים שלי? - מנסים להרוג אותי בגיל צעיר, כמו כל שנה. אולי עוד יהיה טוב בסוף.

רשף, כדאי לתקן את כותרות המשחקים

כי הקבוצה שרשומה שנייה היא המארחת. שבוע שעבר רשמת אינדי בטנסי למשל, כך שזה היה ברור. מכותרות השבוע ניתן להבין שמיאמי מארחים את בפאלו וכך הלאה (המשחק הוא בבפאלו). סתם כדי למנוע בלבול למהמרים ובטוח כדי למנוע בלבול לגדי.

gadotmi

New member
דווקא זו שיטת הכתיבה הנכונה !!!

לפי השיטה בארה"ב (ששונה מהאירופאית), אזי אם רושמים: בית"ר - מכבי חיפה הכוונה היא שבית"ר נוסעת צפונה לקרית אליעזר ולא ההיפך (אלא אם כן אוהדי חיפה דאגו שהם יקבלו עונש רדיוס ואז הצהובים שחורים משוק מחנה יהודה יצטרכו לשנות כיוון לכפר סבא, אשדוד או משהו כזה....). בקיצור - אין צורך להתבלבל, ובין כה וכה המשתתפים שלנו רציניים ומחושבים - וזה אומר שלפני שמישהו רושם ניחושים בפורום הוא בוודאי בודק את הפרטים הרלונוטייים על המשחק כמו תוצאות עבר, דרוג ההגנה/התקפה של כל קבוצה וכדומה, אז בוודאי שאין סיבה לטעות בעניין האורחת/מארחת....

tragula

New member
ניחושים לשבוע 5

1. Miami at Buffalo - כולם מחכים לרגע בעונה שמיאמי תקרוס (וזה אכן יקרה) אבל בינתיים מיאמי תנצח את באפלו. 2. New England at Atlanta - רשימת הפצועים של ניו אינגלנד יותר ארוכה מ- active roster של קבוצה. אפילו בליצ'ק צריך שחקנים כדי להפעיל את תכנית המשחק שלו. אם מייקל ויק לא יפצע אטלנטה תנצח. 3. Cincinnati at Jacksonville - יש סיבה טובה למה הנמרים הם ב- 4-0. למרות פציעות שעלולות להרחיק מהמשחק את Houshmandzadeh ו- Rudi Johnson, היאגוארים פשוט לא מספיק טובים (תשאלו את Leftwich שכבר ביקר באדמה 12 פעם העונה - מקום 6 בליגה ברשימה מפוקפקת זו). סינסינטי מנצחת. 4. Pittsburgh at San Diego - אוהדים אמיתיים יודעים את התשובה. סן דייגו מנצחת ב monday night. 5. בונוס - האם יצלית א.סמית למסור 166.5 יארד, (קצת יותר מהממוצע של סן פרנסיסקו) דווקא מול הגנה שמפעילה כל כך הרבה לחץ על - QB ? התשובה היא כן!. וזה רק בגלל שאינדיאנפוליס תייצר נקודות מול סן פרנסיסקו כך כף הרבה פעמיים שלסמית יהיה מספיק כדורים כדי לצבור נסיון של שלשה משחקים (וגם interceptions ו- sacks) 6 נספח - א. סמית עוד יפתיע אותכם, כלומר גם אחרי ה- sack ה- 8 הוא ירצה להמשיך לשחק ולמסור interceptions.

DRfeelgoo1

New member
הבחירות

דולפינס ניו אינגלנד פטריוטס ג'קסונוויל פיטסבורג סטילרס סמית' יעבור

videoman

New member
הנה:

1. מיאמי 2. NE 3. ג'קסונוויל 4. פיטסבורג בונוס: לא יעבור.

קשה, קשה

1. בפאלו 2. NE 3. ג'קסונוויל 4. SD בונוס- למרות שהכתובת על הקיר, לדעתי הוא כן יעבור. הפעם באמת שאין לי מושג למה החלטתי את מה שהחלטתי.

ofribecker

New member
שלי

1. בפאלו 2. אטלנטה 3. ג'קסונויל 4. סן דייגו בונוס: אלכס סמית יצליח לעבור 166.5 יארד במסירות. (בחירה מדהימה של מספר לליין, רשף)

CKYEN1

New member
יאללה!

מיאמי דולפינס - באפאלו בילס דווקא אני אלך על באפלו, הסיבה היא ההגנה שלה שבאמת מרשימה אותי והיא אחת מההגנות שאני הכי אוהב בליגה, לא רואה את מיאמי מנצחת את זה גם שתשחק עם ריקי וויליאמס ניו אינגלנד פטריוטס - אטלנטה פלקונס הפעם אני לא אלך עם תחושת לב, שני הקבוצות שאני הכי שונא בליגה!!!! ניו אינגלנד ינצחו ואמן! סינסנטי בנגלס - ג'קסונוויל ג'אגוארס קרב החתולים, אני לא אוהב את שתי הקבוצות האלה כי הכלבה שלי לא אוהבת אותם אבל נראה לי שגם את זה סינסינטי תיקח פיטסבורג סטילרס - סאן דייגו צ'רג'רס פיטסבורג לוקחת את זה, ברק לא פוגע פעמיים בונוס - (חיקוי מדהים של דני גלובר) ohhhh..... he's too old for this shit!
אין שום סיכוי שבעולם שהוא עובר את ה166.5!

gsufvi

New member
ההימורים שלי

מיאמי ניו אינגלנד סינסנטי פיטסבורג בונוס לא הוא לא יעבור 166.5

RoyBehar

New member
אוקיי

1. מיאמי 2.אטלנטה 3.סינסי 4. פיטסבורג קשה קשה השבוע. בכלל השנה קשה קשה. אה, והבונוס - לא יצליח (לא יעבור)

הניחוש שלי

מיאמי - כי ההגנה שלהם טובה מדי. לדעתי באפאלו לא עוברים את ה-17 נקודות. מיאמי תהיה באיזור 25-30. ניו אינגלנד - לא בגלל שהם יותר טובים. לא כי הם יצליחו לעצור את הריצה. לא בגלל שאטלנטה יעשו טעויות. לא בגלל פציעות של אטלנטה. פשוט בגלל שקבוצה עם כזה אופי וכזו ווינריות כמו הפאטס לא מפסידים פעמיים ברציפות. פשוט לא. ג'קסונוויל - אמנם אני חושב שסינסנטי הם for real השנה (אני לא מאמין שהמילים הללו יצאו מפי), ואני חושב שפאלמר מעולה, אני עדיין חושב שלקבוצה אין ניסיון בלהיות פייבוריטית, או ניסיון כקבוצה שמנצחת week in week out. לכן, היא בפיגור קטן בהתחלה והיא לא תוכל לחזור כתוצאה מהלחץ. פיטסבורג - ההגנה של הסטילרס פשוט טובה מדי. סן דייגו לא עוברים את ה-20. פיטסבורג כן. בונוס - יעבור גם יעבור. כשאתה בפיגור 21-3 אחרי רבע וחצי, אתה זורק, וזורק וזורק. המאמן לא יוציא את סמית' גם בפיגור גדול, כי הוא צריך את הניסיון. הערכה שלי היא 200 יארד באוויר, עם 2-3 אינטרספשנס וטאצ'דאון אחד (ולאוהדי ה-49נרס האופטימיים - אולי שניים). זהו... נכין את הבירה והנאצ'וס...

dbroncos

New member
ההימורים שלי

1. בפאלו. אני לא יודע אם זה תחילת עידן הולקומב, אני מקווה שזה סוף עידן לוסמן. בכל מקרה, אני הולך עליהם. 2. בהפוך על הפוך - ניו אינגלנד. לפלקונס אין משחק מסירה, ומול קבוצה של בליצ'ק, אפילו פצועה, הם ישלמו על זה ביוקר. 3. סינסינטי, בשיניים. אני מאמין שיהיה משחק נהדר לראות. 4. פיטסבורג. הגנת המסירה של סן דייגו היא גרועה, התקפת המסירה של פיטס לא משהו. התקפת הריצה של סן דייגו חלומית, אבל כנ"ל הגנת הריצה של הסטילרס. ובסוף הסטילרס שהיו להם שבועיים להתכונן ינצחו בונוס אנדר. לקולטס יש רביעייה קדמית תוקפנית מאד, לננירס יש קו התקפה מעורער. לסמית לא יהיה זמן למסור.

BigO4

New member
הימור שלי:

1) דולפינס 2) פלקונס 3) בנגלס 4) סטילרס בונוס: לא יעבור

lirandr

New member
ההימור שלי.

1. מיאמי דולפינס. 2. ניו אינגלנד פטריוטס. 3. סינסנטי בנגלס. 4. סאן דייגו צ'רג'רס בונוס. נלך עם הילד, הוא יצליח לעבור 166.5 יארד במסירות.

למעלה