מעדכנת

מיכלי MP3

New member
../images/Emo41.gifמעדכנת

מאז השיחה האחרונה שהייתה שלשום עם המפקחת- ובה היא אמרה שביום שני יהיה בירור אצלה לא היו יותר טלפונים מהצוות או מהמפקחת. דבר ששכחתי לציין הוא שהמפקחת אמרה שהיא תעשה את הבירור ביום שני כי היא רוצה שהעורכת דין תהיה נוכחת - ורק אחרי יום שלם שחשבתי על זה נפל לי אסימון, שאולי העו"ד תהיה נוכחת לא כדי לייצג את הילד אלא כדי להגן/לייצג את המטפלות איכשהו, אני לא בטוחה אבל בכל מקרה זה הטריד את מנוחתי. ובמקום להגיע לראות את הילד או לשלוח מישהו מטעמה היא ביקשה שאני אתן למנהלת את התמונות שצילמתי כדי שהיא תעביר לה אותן. אתמול אחרי שיחה עם בולי המתוקה (שתומכת בלי גבולות תמיד
) וחיזקה אותי כדי שאני לא אוותר ואהיה חזקה פעלתי בעצתה של בולי שאמרה שהתשובות שקיבלתי לא מספקות וזה לא ילך לכיוון טוב כי גם ככה סוף שנה שבעוד שבוע וחייבים להגן על הילדים שיהיו שנה שם בשנה הבאה - ושאני חייבת להגיש תלונה במשטרה. אז הלכתי למשטרה והגשתי תלונה. והפלא ופלא השוטר שלקח ממני עדות אמר שיש במקרה שלנו חובת דיווח (כי זה חשד לפשע לפי חוק "תקיפת קטין חסר ישע") והתקשה להבין איך המנהלת/הרופאה/והעו"סית לא אמרו לי את זה. הוא הסביר שהם יערבו פקידת סעד, חוקר ילדים ויחקרו את העניין לעומק - ואמר שאני יכולה להיות רגועה ושאנחנו בידיים טובות (ישבתי איתו משהו כמו שעה וחצי). בעניין מה שאמרה המנהלת שהיא רוצה לטפל בנושא באופן אישי ושהיא תדע אם ישקרו לה - השוטר אמר שאין לה שום סמכות ושהיא לא חוקרת .... וזה התפקיד שלהם. הקטנצ'יק נראה שעובר עליו משהו, הוא נראה מוטרד. אתמול בזמן שהלכתי לעבודה הבאתי אותו לאמא שלי, ובפעם הראשונה בחיים הוא נראה חסר ביטחון כשהגענו ולא שמח כמו תמיד כשהוא מגיע אליה- היא סיפרה שהוא התנהג שונה מתמיד כאילו משהו מפריע לו, לא רצה לחלוץ נעליים , ולא הסכים לשכב לישון צהריים והוא ילד שמאוד אוהב את שנת הצהריים. אני אמשיך לעדכן, ותודה גם לדודה הטובה המקסימה על המסרים, התמיכה ועל העיצה החכמה שלה - אני בהחלט אשתמש בה אם אני אראה שיש צורך בכך.
שתהיה לכולן שבת מקסימה ונעימה

ניקולי

New member
לפני הכל

מחזיקה לך אצבעות שבנך הפעוט והמקסים , יתאושש מהחרדות שיש בו כמה שיותר מהר ויחזור להיות עם ביטחון ונינוח
. דבר שני שאאחל לך שתהיה ותשארי כמו שאת , את אמא מדהימה, חזקה ויודעת בדיוק מהם הצעדים הנכונים
יקרתי, ליבי איתך...מחבקת אותך שוב ושוב
ושהכל כבר יהיה מאחוריכם...

טוב מאוד שהלכת למשטרה

ברור שעורכת הדין תהיה נוכחת בשיחה בשביל להגן על הגן/מנהלת/מטפלת ולא על הילד. היא עורכת דין שלהם ולא שלך. עושה רושם שהמנהלת מנסה להמנע מהחקירה רצינית, שמן הסתם עלולה לפגוע בשם של הגן וכו', לכן לא פנתה למשטרה למרות חובת הדיווח. סחתיין שלא נתת שימרחו אותך, הלוואי וכולן היו כל כך עירניות...
ו-
חזרה, מקווה שהקטנצ'יק יתאושש.

יקרה, ../images/Emo24.gif ענק ותודה שעידכנת

אני חושבת עליכם הרבה בימים האחרונים. הראתי גם לחצי את התמונות והוא היה ממש בשוק. טוב שהלכת למשטרה כי זה באמת נשמע שהן מנסות לטייח. והקטנצ'יק שלך, יקירתי, אני הייתי יושבת ובודקת איתו אם לא איימו עליו שלא יפר או משו. מנסה להבין ממנו מה בדיוק הולך שם. לא מריח טוב בכלל שהילד חסר ביטחון כ"כ פתאום. שולחת לך מלא מלא חיבוקים. ותמשיכי להיות חכמה וחזקה כמו שאת.

עשית צעד מצוין../images/Emo45.gif

במקרה כזה חייבים לערב מפקח חיצוני שיבדוק את המערכת ולא רק יחפש כיצד להגן עליה. באמת מפליא בעיני שהמפקחת שעורכת את הבירור המדובר לא ביקשה לראות את הילד. נשיקות לקטן המתוק שלך
וחיבוק גדול בשבילך

בוליפלג

New member
כל כך שמחה על הצעד המשמעותי שעשית../images/Emo70.gif

אני יודעת שזה היה לא פשוט וכרוך במיני מאמצים, אבל עשית את הדבר הנכון.
על האומץ והנכונות לראות את המציאות כפי שהיא, גם שהיא קשה מנשוא.
אני עדיין פה.

polegra

New member
כל כך הרבה אומץ ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

תהיי חזקה וסבלנית והכי חשוב שתזכרי שזה לא היה תלוי בך ואת מבחינתך את המקסימום עושה עכשיו מרגע שהבנת שמשהו לא תקין. זה שכרגע הוא מנתהג אחרת יכול להיות גם ממה שאת משדרת לו או כי אולי הגננות תשאלו אותו , בכל מקרה מאחלת לכם הרבה חום ואהבה ושתעברו את זה מהר ובקלות אוהבת טלי

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חושבת על הסיפור שלך המון וממש חיכיתי לשמוע מה קורה.. אני מקווה שהכל יסתיים על הצד הטוב ביותר.. אולי זה יעודד אותך אבל יכול להיות שהילד לא במיטבו כי הוא מרגיש שיש קצת לחץ מסביב.. לפחות כך הייתי מקווה.. רציתי לשאול - את שולחת אותו עוד לגן? בעבר ראיתי איזו המלצה בעניין מפסיכולוגית קלינית, אם תרצי אשלח לך מסר בנושא.

../images/Emo24.gif שולחת חיזוקים

זה מסוג הדברים שרק מחשבה עליהם מצמררת . פעלת נכון . הכי חשוב לטפל בקטנצ'יק עכשיו . הוא בטוח מרגיש את כל הסערה סביבו. זה מעצים את כל מה שהוא מרגיש.

ליהיא 5

New member
צעד נכון ואמיץ

והייתי גם מייעצת לך שכל תקשורת בנושא שתהיה לך עם הגננת/'מפקחת/'עו"ד של הגן, יוקלט על ידך. את לא יכולה לדעת איך דברים יתגלגלו ואילו טענות הן עלולות להפנות כלפייך, מה עוד שלפי הבנתי מדובר בגן פרטי, לכן כדאי שהכל יהיה מתועד מצידך.

memko

New member
כל הכבוד מיכלי, אני בטוחה שזה לא היה קל

ללכת למישטרה, עשית את הדבר הנכון. בהצלחה, ותעדכני. אנחנו איתך

לוליLuli

New member
שולחת לך חיבוק של עידוד ואהבה../images/Emo24.gifו...

מקווה שהכול יסתיים על הצד הטוב ביותר שהסיוט ייגמר מהר לכם ולפיצי ושיטפלו על הצד הטוב ביותר עבורכם ובמלוא חומרת הדין במי שצריך!!! היי חזקה...

ayala26

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תודה על העדכון תהיי חזקה ואל תוותרי והכי חשוב להחזיר לילד את הבטחון, כל הזמן להזכיר לו שהוא הכי חשוב ושלאף אחד אסור להכאיב לו ושאף אחד לא יכאיב לו יותר כי אמא ואבא לא מרשים!

../images/Emo24.gif זה לא קל,בטוחה,אבל הכרחי

טוב שהלכת למשטרה,טוב שהגשת תלונה בטוחה שזה לא פשוט אבל חשוב תהיו חזקים !!!

קראתי והתעדכנתי ואני חושבת שעשית באומץ

רב ובחוכמה את הצעד שכנראה ייטיב בהמשך לא רק עם בנך, אלא גם איתך (מבחינת הרגשה) ועם הילדים האחרים באזור... מחזיקה אצבעות לסוף מהיר, קל וטוב. שהבן שלך יתאושש במהרה ותחזור אליכם השלווה.

gallish

New member
יקירתי../images/Emo24.gif

כל הכבוד על האומץ ועל הצעד הלא פשוט שעשית! אני מקווה שמי שצריך לתת את הדין יעשה זאת ובעיקר שהקטנצ'יק יחזור לעצמו ולשמחת החיים
חיבוק גדול!!!
גלי.

למעלה