מעדכנת

מיכלי כל הכבוד לך../images/Emo24.gif

מאיפה יש לך את הכוחות תגידי? ממש ממש גאה בך
ותמשיכי לעדכן..אומנם אני לא תמיד מוצאת זמן להגיב,אבל קוראת תמיד

Morane Chocolat

New member
כל הכבוד, זה צעד אמיץ והכרחי! ../images/Emo24.gif

ומאחלת שקטנצ'יק יחזור לשלו... במהרה! תמשיכי לעדכן אותנו. אנחנו פה.

מיכלי MP3

New member
שוב תודה יקרות שלי ../images/Emo23.gif

על כל המילים החמות , החכמות והמחזקות שלכן. נתתן לי המון כוח
אני מקווה שהעידכון הבא שלי יהיה שהאחראי נמצא ולא ימשיך בעבודה עם ילדים. אנחנו עוטפים את הקטן בהרבה חום ואהבה ונזהרים שלו לדבר לידו על המקרה ולא לדובב אותו (כך המליצה העו"סית), ומקווים שהסימנים שבנפש שלו ידהו עם הזמן כמו אלו שעל היד שלו.

dididushi

New member
לא מוצאת את המלים

אני כבר כמה ימים רוצה להגיב אבל אני לא מוצאת את המילים אני לא יכולה להתחיל להבין מה עובר עליך כאמא זה, אם עדי שלי חוזר מהגן עם שריטה קטנה אני כולי בחרדות רציתי להגיד לך שאת נשמעת לי אמא ואישה מאוד חזקה עם אינסטינקטים מצויינים ונראה לי שפעלת נכון אני מקווה שבקרוב מאוד הסיפור הזה יהיה מאחוריכם הקטנצ'יק שלך יחזור לעצמו וישכח שיש אנשים רכים בעולם והאחראי למעשה הזה יקבל את המגיע לו. שולחת לך המון חיבוקים

b o t t e n

New member
מחזקת אותך באשר את. אין לי את הרקע...

אפשר קישורית לסאגה
אולי אוכל לתרום מניסיוני...

../images/Emo7.gif וואו... מסכן ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

לא יודעת מה לומר... שמחה שאתם עושים עם זה משהו...

אילתית 2

New member
מיכלי שולחת שפע של ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנחנו איתך, מעולה שהלכת למשטרה! חשוב מאוד! תמשיכי לעדכן

מיכלי MP3

New member
אני צריכה הרבה כוחות

מאז שהגשתי את התלונה והשוטר אמר שאני אהיה רגועה ושהם יטפלו בזה הרגשתי קצת יותר טוב , אבל היום הרגשתי ממש חר# בגלל משהו אמרו לי. אם יהיה לי מאוחר יותר כוח אני אפרט.
תודה על הכל!

d i v e l

New member
ממי שלי ../images/Emo24.gif

איך פיספסתי את השירשור הקודם ולא הייתי כאן בשבילך???
אני מקוה שהרשעית תצא לאור. ואם לא דרך המשטרה, לא הייתי מהססת לפנות לתקשורת...
אוהבת.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifאני מאחלת לכם שהסיפור הזה יהיה

כבר מאחוריכם. שתסיימו איתו ותשכחו ממנו.. לבינתיים עוד 1000 חיבוקים.
חושבים עלייך כל יום.

מיכלי MP3

New member
תודה מתוקות שלי../images/Emo24.gif

אתמול גיליתי צד של המטפלת של הקטן שלא הייתי מודעת לקיומו. כמובן שאם זה תלוי בי היא לא תזכה לראות אותו יותר ובטח שלא להתקרב אליו
קשה לי אפילו להעלות את הדברים בכתב - כי אני פשוט המומה מכמה שהייתי תמימה ועיווורת לאמת הפשוטה שיצאה לבן שלי מהפה פעם אחר פעם. כמה מניפולטיבי בנאדם יכול להיות אפילו כשזה בא על חשבון הגב של פעוט קטן
. אבל עם כל הקושי שהיה טמון בסיטואציה לפחות זה הראה לי מה התמונה האמיתית בגן.

buba300

New member
גם לי היה טראומה בגן הקודם

תפסתי את אחת המטפלות מעקמת לבת שלי את היד (היתה בת שנה וחצי) וכל זה למה? כי היא ביקשה חיבוק. באותו יום כבר הוצאתי את הילדה מהגן (באותו רגע). היה שימוע עם מפקחת והוחלט להוציא את המטפלת ולהעביר אותה לגן אחר. בדיחה אה? אז העדפתי להעביר את הבת שלי. היום אנחנו בגן מדהים!!!! אין לי מילים לתאר אותו. הבת שלי נתנה לי המון אותות אבל היתה בגן רק חודש וחצי אז מאיפה יכולתי לדעת? חשבתי שזה ככה בהתחלה. בכי היסטרי, אי רצון ללכת לגן. רואה את הגן משתטחת על הרצפה בחוץ, לא רוצה חיבוק ולא רוצה אמבטיה. בחרתי גן מטריף. הבת שלי אוהבת את הגננת יותר ממני. לא הייתי משאירה את הילד עוד יום! גם אם זה סוף שנה. להשאיר את הילדה שלי במקום שאני יודעת שהיא הולכת לשם בלי חשק ועם סימנים כאלה בגוף? אין סיכוי ולו לשניה!

למעלה