../images/Emo41.gifמעדכנת
מאז השיחה האחרונה שהייתה שלשום עם המפקחת- ובה היא אמרה שביום שני יהיה בירור אצלה לא היו יותר טלפונים מהצוות או מהמפקחת. דבר ששכחתי לציין הוא שהמפקחת אמרה שהיא תעשה את הבירור ביום שני כי היא רוצה שהעורכת דין תהיה נוכחת - ורק אחרי יום שלם שחשבתי על זה נפל לי אסימון, שאולי העו"ד תהיה נוכחת לא כדי לייצג את הילד אלא כדי להגן/לייצג את המטפלות איכשהו, אני לא בטוחה אבל בכל מקרה זה הטריד את מנוחתי. ובמקום להגיע לראות את הילד או לשלוח מישהו מטעמה היא ביקשה שאני אתן למנהלת את התמונות שצילמתי כדי שהיא תעביר לה אותן. אתמול אחרי שיחה עם בולי המתוקה (שתומכת בלי גבולות תמיד
) וחיזקה אותי כדי שאני לא אוותר ואהיה חזקה פעלתי בעצתה של בולי שאמרה שהתשובות שקיבלתי לא מספקות וזה לא ילך לכיוון טוב כי גם ככה סוף שנה שבעוד שבוע וחייבים להגן על הילדים שיהיו שנה שם בשנה הבאה - ושאני חייבת להגיש תלונה במשטרה. אז הלכתי למשטרה והגשתי תלונה. והפלא ופלא השוטר שלקח ממני עדות אמר שיש במקרה שלנו חובת דיווח (כי זה חשד לפשע לפי חוק "תקיפת קטין חסר ישע") והתקשה להבין איך המנהלת/הרופאה/והעו"סית לא אמרו לי את זה. הוא הסביר שהם יערבו פקידת סעד, חוקר ילדים ויחקרו את העניין לעומק - ואמר שאני יכולה להיות רגועה ושאנחנו בידיים טובות (ישבתי איתו משהו כמו שעה וחצי). בעניין מה שאמרה המנהלת שהיא רוצה לטפל בנושא באופן אישי ושהיא תדע אם ישקרו לה - השוטר אמר שאין לה שום סמכות ושהיא לא חוקרת .... וזה התפקיד שלהם. הקטנצ'יק נראה שעובר עליו משהו, הוא נראה מוטרד. אתמול בזמן שהלכתי לעבודה הבאתי אותו לאמא שלי, ובפעם הראשונה בחיים הוא נראה חסר ביטחון כשהגענו ולא שמח כמו תמיד כשהוא מגיע אליה- היא סיפרה שהוא התנהג שונה מתמיד כאילו משהו מפריע לו, לא רצה לחלוץ נעליים , ולא הסכים לשכב לישון צהריים והוא ילד שמאוד אוהב את שנת הצהריים. אני אמשיך לעדכן, ותודה גם לדודה הטובה המקסימה על המסרים, התמיכה ועל העיצה החכמה שלה - אני בהחלט אשתמש בה אם אני אראה שיש צורך בכך.
שתהיה לכולן שבת מקסימה ונעימה
מאז השיחה האחרונה שהייתה שלשום עם המפקחת- ובה היא אמרה שביום שני יהיה בירור אצלה לא היו יותר טלפונים מהצוות או מהמפקחת. דבר ששכחתי לציין הוא שהמפקחת אמרה שהיא תעשה את הבירור ביום שני כי היא רוצה שהעורכת דין תהיה נוכחת - ורק אחרי יום שלם שחשבתי על זה נפל לי אסימון, שאולי העו"ד תהיה נוכחת לא כדי לייצג את הילד אלא כדי להגן/לייצג את המטפלות איכשהו, אני לא בטוחה אבל בכל מקרה זה הטריד את מנוחתי. ובמקום להגיע לראות את הילד או לשלוח מישהו מטעמה היא ביקשה שאני אתן למנהלת את התמונות שצילמתי כדי שהיא תעביר לה אותן. אתמול אחרי שיחה עם בולי המתוקה (שתומכת בלי גבולות תמיד