מסרים

matal girl

New member
מסר לגילי../images/Emo140.gif

מלכת החרבות-שבוע של פתרון בעיות ויכולת הבחנה חדה במה שקיים בפועל ולא במשהו ערטילאי. כל צעד שאת עושה בשבוע זה מגיע ממקום של שליטה עצמית והפעלה מנטאלית מהירה. הכל מגיע מהראש ולא מהלב. אין איבוד של אנרגיות ואת לא מתענה בספקות של אולי. אורלי

וואו, ../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

שמחתי לקבל את המסר, מתאים לי
ושוב
ושבוע קסום לכולנו

p i a

New member
חשוב לי מאוד לקבל מסר ממך ../images/Emo68.gif

אורלי למרות שאני לא חברה קבועה בפורום (ואם לומר את האמת אני די מקנאה בכן על הידע העצום שלכן בקלפים) אשמח, כמחווה של רצון טוב, לקבל ממך מסר בתחום הזוגי. רקע: אני ובן זוגי נפרדנו השבוע על רקע חילוקי דעות קשים שהתגלעו בדיוק כשעמדנו לאחד דירות לקראת מיסוד הקשר. שבת נעימה לכולנו

matal girl

New member
pia שולחת לך ../images/Emo24.gif בשעתך הקשה

ועם זאת, אני זוכרת שכתבת על כך ב- 9.3 בפורום -שואלים את הקלפים. אם תרצי לברר שוב באופן מסודר, כתבי שם שוב. כאן בפורום, המסרים הם חלק ממסורת בין חברי הפורום הפעילים. תודה על הבנתך אורלי

p i a

New member
../images/Emo7.gifחבל כי אני אוהבת לקרוא

את מה שאת כותבת תודה על ה

matal girl

New member
מסר ליפעת../images/Emo140.gif

4 מוטות-שבוע של יציאה החוצה. של מפגשים של הנאות של שמחת חיים. את מחליטה שאת מוכנה לקבל ולתת. להראות פתיחות ע"י שיתוף הזולת בחייך את והזדהות עם מה שעובר על סביבתך. אורלי

אורלי ../images/Emo140.gif ואני בנושא הזוגיות

זוגיות חדשה נרקמת לה בחיי אשמח למסר בנושא זה לשבוע הקרוב. תודה
אורקולית

טורנדו1

New member
אורלי יקרה ../images/Emo24.gif

אשמח למסר הקשוא למצבי הכלכלי, מעניין מה מצפה לי בשבוע הקרוב. תודה וסוף שבוע נעים.

נועָה

New member
../images/Emo23.gif אורלי יקירה

אשמח לקבל איזושהי אינפורמציה בתחום האהבה והחברוּת. המשך שבת שקטה, ותודה רבה!

matal girl

New member
מסר לנועה../images/Emo140.gif

מלכת החרבות-יש בך מימד אחר מימד שאינו מוכן לקבל רמייה והעמדת פנים. את מבינה שהתרחקות נחוצה כדי להבין דברים באופן ברור ונהיר יותר. תקופה שבה את מבקשת לעצמך רצינות והעמקה. תודות לעבודה פנימית עמוקה ביותר את נראית לסביבה כחדורת התלהבות ונחישות בנושא. יופי
אורלי

נועָה

New member
../images/Emo149.gif אורלי, ../images/Emo13.gif כמה טוב לי

שדגדג (
+
) לך באצבעות. התחזקתי באמצעותך לא להיות דג, ולהמשיך וללכת בכיוון הנכון לי ושאני מאמינה בו. המון תודה עד הכוכבים ובחזרה.
|כוכב|

matal girl

New member
מסר לעירית../images/Emo140.gif

האוהבים-את בצומת מכריעה בנושא זה. את בהתלבטות לגבי שתי אפשרויות שהן זהות אך מטוות עבורך דרך שונה בתכלית. חשוב לא להחליט עדיין ולהמתין לרגע ההכרעה הנכון. אורלי

matal girl

New member
מסר לאורקולית../images/Emo140.gif

לא אשת בשורות אנוכי, צר לי
7 חרבות-יש משהו שאינו אמיתי וכן מספיק בקשר הזה. תחושה של רמייה שאין תוכו כברו.הוא אינו דובר אמת. ממליצה לבדוק! אורלי

הקלף מתאים - הפירוש......

אולי יש פה רמז אחר. יקירה, מכיוון שלא היה באמתחתך כל הפרטים הנחת שהוא מסתיר פרטים (ואולי כן, ולי נראה שלא). אולם, בוודאות אני מסתירה מפניו משהו מאד חשוב שקורה כרגע בחיי, ושיכול להשפיע על המשכיות. כל פעם נמנעת מלהגיד ומלחשוף. למרות אולי שהמסר הוא לא לחשוף השבוע (מה את אומרת?) אולי מוטב שאגיד וזהו, כמה שיותר מוקדם, כי אחר כך נראה לי שאסתבך. תודה לך. שבוע טוב ומהנה
רונית

matal girl

New member
בוודאות מלאה להגיד

וזה לאחר שקראתי את מה שכתבת. עכשיו ללא דיחוי. ואם יהיה קשה תתמודדי עם הקושי הקיים כי האור יבוא אחר כך. היי אמיצה למרות הקושי!
אורלי

למעלה