מסרים

matal girl

New member
מסר לורדוש../images/Emo140.gif

מה לעשות הכינוי מלווה אותך
הכוהן הגדול- את נמצאת במסע שהתחיל מזמן ובו את מלבטת על המה יותר מאשר על האיך. חשוב לך מאוד התוכן, היצירתיות, הייעוד האמיתי שבך,הנשימה לנשמה מעבר לתכלס של כמה תרוויחי וכמה תצליחי. בשבוע זה את תימצאי במצבים שבהם תיצמדי לעקרונות המוסר ולא למה שאינו טוב וברור למרות שהרבה רווח בצידו. יש לך בהחלט במה להתגאות בעצמך! אורלי

matal girl

New member
בונדית../images/Emo140.gif ברוכה הבאה לפורום

המסרים ניתנים לחברי הפורום הפעילים בלבד, כחלק ממסורת קבועה ביננו. נשמח כולנו אם תשתלבי ביננו אודה להבנתך בנושא אורלי

גריני

New member
מסר כללי יתקבל ב../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

ושיהיה לך דגדוג נעים

matal girl

New member
מסר לגריני../images/Emo39.gif

הנזיר-שבוע של מנוחה מכוונת. את מחליטה שהגיע העת להקשיב לעצמך ולמה שאת רוצה. נראה גם כי תעברי חוויה הקשורה באני העליון במהלך מדיטציה. חוויה זו תביא בפנייך תשובות באשר לדרך בה תלכי אך לא לפתרון. את מתנתקת ברצון מהיומיום כדי למצוא את הכוח המוליך בתחושה הרוחנית שקיימת ומפעפעת בך מזה זמן. אל תשכחי לספר חוויות
אורלי

גריני

New member
תודה, אורלי ../images/Emo24.gif

נשמע מזה מסקרן.... הנזיר מתאים לי וחוויות עם האני העליון - תמיד מתקבלות באהבה
חוויות כשתהיינה - יסופרו בשמחה
שבוע נפלא גם לך

wildcat6

New member
אשמח למסר בנושא עבודת אתרים

קרה לי משהו מאוד מוזר לגבי פרויקט שעשיתי

matal girl

New member
מסר לסיגל../images/Emo140.gif

7 גביעים-השמרי והזהרי! שימי לב לא להתלהב יתר על המידה ולהשגיח בעין בוחנת. מצב של רמייה וחוסר יושר מתגלה באותו פרוייקט. נראה כי אחד בפה ואחד בלב. למרות מה שאתגר אותך- הצעה נדיבה לרווח או כל דבר אחר. העניין פשוט לא קיים הוא מדומה. אורלי

wildcat6

New member
הפרוייקט הזה כבר בעברי

באמת היתה רמייה לא שולם כל הסכום, והורידו את העיצוב שלי מהאוויר, זה היה העיצוב הראשון ששילמו לי עליו (חצי מהסכום כמובן) רציתי לדעת לגבי פרוקייטים חדשים באתרים.

blue flower

New member
היי ../images/Emo24.gif אשמח למסר..

היי אורלי, אשמח לקבל מסר רוחני. שבת נפלאה, דגנית פונה, הודו.

matal girl

New member
מסר לדגנית../images/Emo140.gif

הקיסר-יציבות וחידוד המחשבה במשהו שחשבת עליו עד כה כמשהו מעורפל למדי מקבל צביון של מעשיות של בהירות והוא נראה ונגלה לעינייך באופן ברור ומוחלט. את מיישרת משהו בתוכך ומקבלת את הקיים בכל הקשור לדמות סמכותית בחייך , דמות שמשפיעה והשפיעה עלייך. אביך? אורלי

רשף כשף

New member
איזה כיף

כפי שיפעת צפתה בשבוע שעבר, התחלתי עבודה חדשה ומאוד מאוד נהנתי. מבקשת מסר כללי גם לשבוע הבא. תודה רשף

matal girl

New member
מסר לרשף../images/Emo140.gif

6 גביעים- משהו מהעבר חוזר לחייך. הוא חוזר ואת זו שמאפשרת לו לחזור. למרות שביקשת מסר כללי , יש לי הרגשה ששינית דעתך וחלפה בך מחשבה אחרת . בכל מקרה, שבוע של התרפקות על העבר ועל זכרונותיו על מה שהיה על החולמנות הנוסטלגית עם העיניים המצועפות. שבוע כייפי
אורלי

רשף כשף

New member
היי אורלי../images/Emo24.gif

תודה על המסר, לא חשבתי על משהו מסויים כאשר ביקשתי אותו לכן הוא יכול להתאים לכל תחומי החיים. לאיזו הרגשה התכוונת? לתחום הרומנטי?

רשף כשף

New member
אוקיי אקח זאת לתשומת ליבי

למרות שבאופן אישי די סגרתי מעגלים והמשכתי הלאה, אבל נראה מה יהיה ואני אעדכן אותך. תודה:)

matal girl

New member
מסר לנשיות../images/Emo140.gif

6 מטבעות-נתינה ועזרה. הרבה נדיבות שבאה מהלב מתמיכה אמיתית. מהביחד של להיות הכי אמיתי וטבעי שיש במערכת. את נמצאת במערכת הזוגית כגורם תומך ומעודד. יש לך כתף רחבה ואת יודעת היכן להניח אותה. אורלי

נשיות

New member
תודה לך!!

זה כל כך נכון לגבי! אני שמחה על העידוד בכיוון הזה. תודה ושבוע טוב!

למעלה