מסרים

matal girl

New member
../images/Emo41.gifמסרים../images/Emo41.gif

אתם יודעים מה קורה כשמדגדג לי בקצות האצבעות...
מי מחברי הפורום הפעילים שחשקה נפשו במסר מוזמן לבקש. סופ"ש נעים
אורלי

תודה אורלי

איזה מסר אבקש הפעם ? לכבוד יום נישואיי המשמש ובא בדיוק בעוד שבוע (11 שנה !) ולקראת כל ההפתעות שאני מכינה לגבר חיי (כולל סופשבוע בצימר מפנק בצפון) אשמח לקבל מסר בנושא זוגיות ואהבה תודה :)

batgalim

New member
אורלי ../images/Emo24.gif

אשמח לקבל ממך מסר
הנושא: עבודה...

matal girl

New member
מסר למגי../images/Emo140.gif

2 גביעים-שבוע של הודעות , של שינויים בעבודה. שינויים טובים ואיכותיים עבורך. תתקיים שיחה עין בעין בינך לבין בכיר שידבר תכלס על מה שיש. על איך מתקדמים הלאה ואיך מתחילים. תאריכים, פרטים קטנים של תיאומים.תהייה הרבה הבנה ופתיחות לכך שאת לא יכולה לקום ולעזוב עכשיו ונדרש זמן להודיע למי שצריך. הם ימתינו בסבלנות , מתוך איכפתיות אמיתית. רוצה שאגיד לך.... אמרתי לך...
אורלי

batgalim

New member
אורלי../images/Emo140.gif את נהדרת ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

תודה מקסימה

matal girl

New member
מסר לטל../images/Emo140.gif

נער המטבעות-שבוע של הזדמנות בפתח. הזדמנות שבאה לפתע פתאום ע"י משהו שאת החלטת שהגיע זמנו להגיע ולצאת החוצה. תגיע אלייך הצעה מעשית לדבר מה שקשור בקריאה בקלפים. אם יציעו לך, אל תסרבי. חשוב לחתום על משהו ברור ומובן.
אורלי

matal girl

New member
מסר לאוסנת../images/Emo140.gif

נער החרבות- עשית בחירה מוצלחת בבחירת חגיגת יום הנישואין.זהו הזמן ליישר את כל הקימוטים הסמויים והגלויים ע"י הביחד המיוחד הזה. מכירה את המשפט... זו תחילתה של ידידות נפלאה... על משקל שווה- זו השבחה של אהבה אדירה... חשוב לדבר על מה שהיה ולדבר על הכל כולל הכל ומשם להעצים את הביחד שקושר ביניכם בחוטי חשמל סמויים וגלויים. יום נישואין שמח
אורלי

r o n n e y

New member
אורלי ../images/Emo24.gif

אשמח למסר בעניני פרנסה ועבודה. יש לי כמה אירועים בכיוון בשבוע הבא ואני לא יודעת למה לצפות או אם בכלל..
תודה.
רוני

matal girl

New member
מסר לרוני../images/Emo140.gif

הכוהנת הגדולה-אם תביני שעלייך להקרין את מה שבליבך החוצה אל העולם הגדול והמאיים, תצליחי לעבור את השבוע הקרוב. חשוב לחבר בשבוע הקרוב בין שתי רוני שיש בך. זו שעושה דברים בהתמדה ובאורך רוח ומשמיעה ומראה מה היא יודעת לבין ההיא שיושבת בתוכך ואינה בולטת בד"כ אלא רק במצבי איבוד שליטה ולחץ ואז את נראית כבלתי צפויה בעיני אחרים וסובלת ממצבי רוח, בעיניהם. המסר הוא - להיפתח להכל, להסיר את החשאיות בענייני מה את רוצה כקידום מקצועי. לא להקשיב בעניין הזה רק לעצמך ולדבר עם עצמך, לדבר עם מי שצריך על מה שיש ומה שאת רוצה. אורלי

r o n n e y

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif

זה לא מסר שבועי, אורלי. זו אחלה עצה (כמו שאומר הנוער). את מכירה את מה שקורה אצלי בפנים בלי שאספר לך...
רוני

r o n n e y

New member
ברחה לי מלה

זה לא -רק- מסר שבועי.... זהו. עכשיו זה ברור יותר. המסר מתחיל לתת בי את אותותיו.
רוני

matal girl

New member
מסר להילה../images/Emo140.gif

3 מוטות- לא כתבת אם את בקשר זוגי כרגע או לא ולכן אני מתייחסת לקלף כאל יכולת. את עשית עבודה עצמית ארוכה וטובה על עצמך. הבנת במהות כדי להרגיש בצורך. כעת יש לך בסיס טוב ללכת לכיוון של מערכת יציבה שתשרה עלייך ביטחון. טיפלת במה שיש לטפל וכעת את מוכנה אל העתיד בציפיה אמיתית לנתינה וקבלה בקשר. אורלי

h i l u l i

New member
את כל פעם מדהימה אותי מחדש

במסרים המדויקים שאת נותנת לי. תודה ענקית מכל ה
הילה

matal girl

New member
מסר לשרון../images/Emo39.gif

נער המוטות-למרות שתהייה הזדמנות והייתי אומרת אף מפתה משהו, חשוב להמתין ולא להחליט דבר בשבוע זה. זה שבוע של הרפתקות משהו בסגנון של התלהבות יתר וכן כדאי ללכת על זה. יחד עם זאת,אין ספק שהחלטה שתקבלו על האיך היא טובה כי יש בה מימד של הבנה במודע שזהו הצורך הקיים ואיתו יש ללכת. כן להתחיל בתהליך ! חשוב לא להכריע למרות ההתלהבות והפיתוי הקיים. אני יודעת שיש לך סבלנות...
לא כמוני מזל קשת
אורלי

ורד 34

New member
../images/Emo23.gifישששששששששש אני אוהבת לקבל

מימך מסרים הם כל כך חייכנים.
את עושה את זה בחפיסה החדשה?????? בכול אופן רוצה מסר על עבודה.

למעלה