מי אני

מיה ../images/Emo163.gif

ניסיתי להבין את השנינות בחתימה שלך, ועדיין לא הצלחתי להבינה. אז שאלתי היא: מה אומרת החתימה שלך?

MayaTheBee

New member
...

when the shit hits the fan = ביטוי שאומר שכשהאמת מתגלה, ההשלכות מורגשות יעני, כשהחרא פוגע במאוורר, החרא מתעופף לכל עבר.

amircn1

New member
מיה...

מתי את עושה קעקוע? מתי את באה לבקר אותי? למה אז היית עצלנית מדיי בשביל לעלות לתוה"ל ולפגוש אותי?

MayaTheBee

New member
../images/Emo13.gif

מתי את עושה קעקוע? כשאני אפסיק להיות פחדנית ואתחיל להיות החלטית |שפן| מתי את באה לבקר אותי? מממ למה אז היית עצלנית מדיי בשביל לעלות לתוה"ל ולפגוש אותי? כי זה רחוק!!! אבל אתה צריך לבוא עכשיו, החליפו לנו את כל העסק של החד"א, עכשיו יש משהו שווה הרבה יותר, הבנתי שלקצינים (אתה קצין כן?) זה בכלל ארוחות משובחות.

Wishmaster2

New member
יאאאאאאאא

אמממ אז ככה: קראי יחזקל לד' 1-10: א: יש האומרים כי נבואה זו נאמרה לאחר חורסב ןיהודה וירושליים בשנת 586 לפנה"ס - גלות בבל הבא הוכחה לכך מפס' 6-5 והסבר אותה....!!!!! ועכשיו ברצינות....: נכון שתנ"ך זה משעמם..!!!?!?! כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך? את יודעת שמחר יש לי מבחן ובגללך אני לא למוד עכשיו!?!?!? אמממ איזה מקצוע היה אהוב עלייך (אם את בכלל זוכרת... זקנה שכמוך...
) אמממ נכון שבגרות בספורט זה מפגר!??! ועכשיו לנושא אחר... קרה לך פעם שהיית היפר מסוכר?? ומקפה? ומנס טי? ומחלב?
ועכשיו לשאלה החשובה ביותר..!: מה דעתך על הסרטון הנפלא, האומנותי והמוכשר "2 בנות כוס אחת.." אין לי כוח לכתוב באנגלית...
אממ זהו בא ביי ויום טוב.!!!

MayaTheBee

New member
יששששששששששש

אמממ אז ככה: קראי יחזקל לד' 1-10: א: יש האומרים כי נבואה זו נאמרה לאחר חורסב ןיהודה וירושליים בשנת 586 לפנה"ס - גלות בבל הבא הוכחה לכך מפס' 6-5 והסבר אותה....!!!!! ועכשיו ברצינות....: נכון שתנ"ך זה משעמם..!!!?!?!
כן ולא. כן בזמנו (חוץ מהשבוע שלמדנו על יוסף וכותונת הפסים, ובגלל שאני גרופית של המחזמר ידעתי הכל אז היה כיף) אבל עכשיו אני מתחילה להתעניין. כמה קיבלת בבגרות בתנ"ך?!
וואי אממ.. אין לי מושג. את יודעת שמחר יש לי מבחן ובגללך אני לא למוד עכשיו!?!?!? !
עכשיו אני יודעת אמממ איזה מקצוע היה אהוב עלייך (אם את בכלל זוכרת... זקנה שכמוך... )!
לא הייתי מאלה שיש להם מקצוע אהוב אמממ נכון שבגרות בספורט זה מפגר!??!!
כן, האמת שלא הייתי אמורה לקבל תעודת בגרות כי לא הייתי ברוב השיעורים בספורט (או שהייתי באה עם ג'ינס) - אבל משום מה בסופו של דבר היא נתנה לי 60. יצאה כלה. ועכשיו לנושא אחר... קרה לך פעם שהיית היפר מסוכר?? !
לא ומקפה? !
לא, קפה מאזן אותי ומנס טי?!
לא ומחלב? !
לא ועכשיו לשאלה החשובה ביותר..!: מה דעתך על הסרטון הנפלא, האומנותי והמוכשר "2 בנות כוס אחת.." אין לי כוח לכתוב באנגלית... !
זה החרא הזה שסנאי נדיר פירסם פה? לא ראיתי אותו, אבל אני משערת לעצמי שזה שווה לתחת, תרתי משמע. אממ זהו בא ביי ויום טוב.!!!

Fanty S

New member
אז.... מיה!

כמה שעות את ישנה ביום שבת? את ישנה עם גרביים? (תזהרי עם התשובה כאן, כי היא מכילה את כל הכבוד של מי שעונה עליה
) אם היית יכולה לבחור איזה 100 אנשים שבא לך מהעולם, להרוג אותם ולצאת מזה-היית עושה את זה? היית בוחרת במישהו מפורסם? (או אנשים מהפורום... חיחיחיחי) למה את לא חוסמת אף אחד אף פעם? אני זוכרת שאיימת עלי פעם
יש לך מזל שלא הצטרפתי לצבא-נגד-מיה בתקופה ההיא.. אני דורשת פיצוי מיידי. שכחתי את כל מה שרציתי לשאול... אז זהו לבינתיים

MayaTheBee

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כמה שעות את ישנה ביום שבת?
תלוי מתי אני הולכת לישון, מן הסתם. דיי הרבה לרוב את ישנה עם גרביים? (תזהרי עם התשובה כאן, כי היא מכילה את כל הכבוד של מי שעונה עליה )
פה ושם כשממש ממש קר - אז עם גרבי צמר. בד"כ לא אם היית יכולה לבחור איזה 100 אנשים שבא לך מהעולם, להרוג אותם ולצאת מזה-היית עושה את זה? היית בוחרת במישהו מפורסם? (או אנשים מהפורום... חיחיחיחי)
מפתה מאוד, אבל לא חושבת, אולי אם היית שואלת: אם הייתי יוצאת להורג והיו מציעים לך לצרף אלייך 100 איש... למה את לא חוסמת אף אחד אף פעם? אני זוכרת שאיימת עלי פעם יש לך מזל שלא הצטרפתי לצבא-נגד-מיה בתקופה ההיא.. אני דורשת פיצוי מיידי.
מאיפה את יודעת שאני לא?
סתם, סתם. אני לא "מאיימת" בקטע של מנסה להפחיד, אני מציינת עובדה, אם מישהו עובר על חוקי הפורום X פעמים, הוא יחסם, אין מה לעשות, אני ואלי לא ננקה את הלכלוך של אחרים כל פעם, אם מישהו לא מבין שיש דברים שאין להם מקום בפורום אחרי שמסבירים לו כמה פעמים - הוא לא יהיה בפורום. למזלנו הפורום מכיל אנשים שלרוב מבינים עניין. שכחתי את כל מה שרציתי לשאול... אז זהו לבינתיים

ShahafPoint

New member
שאלון פורום !

והפעם רק בשבילך, שאלון פורום מורחב ביותר מכל הזמנים! (נו, בערך
) אלי או MIsplaced? בלאדי רוז או בלאדי ראסטי? קרן או רותם? הילה מחזיקת מפתחות או הילה עם הראסטות? אמיר או עוז? איתמר או טוש? אפי ברנר או אביב cry for? אביב אינקג'אנקי או סנאי נדיר? אני או musdol? en li shem 7 או wishmaster2? the dew או fansty s? אני או סנאי נדיר? אלי או אמיר? אביב CRY FOR או רפי? דימה או אני? ליאל1 או צול1? icy rain drop או השתקפות של כאב? MASSIVE G או MASTER BOO? Musedol או לולי עם הקרמבו? גל thumbelina או יוני Gen3siS? s u p e r s h e e p או פ ר פ ר ב ק ו פ ס א ? tin doll או b l i a t ? ע ניצן או ניצ פטל? ירדן PINK PIG או חמדונה? השתקפות של כאב או bleeding for you? Master Boo או The Dew? james blunt rules או דימה? ever wish או jo miller? nepthys או פנינית155? לולי עם הקרמבו או צול1? פ ר פ ר ב ק ו פ ס א או סנאי נדיר?

למעלה