מי אני

../images/Emo41.gifמי אני../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif

חיכית לזה יותר מידיי זמן מיוצ'קה. תני בראש.
MayaTheBee

Try Walking

New member
הגיע הזמן שנכיר קצת ../images/Emo8.gif

אז...מה קורה מיה/מאיה ? זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? 2.מוזיקה שקטה או קצבית? 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? 4.קינוח-גלידה או עוגה? 5.עוף או המבורגר? 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? 8.שמש או ירח? 9.מוקה או וניל? 10.דבש או ריבה? 11.ענווה או גאווה? 12.דנה או דני? 13.להיות גבוה או בינוני? 14.שכל או מזל? 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? 17.ריצה או הליכה? 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? 19.סתיו או אביב? 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? 22.מיים או מיץ? 23.שפיים או ממדיון? 24.אורז או פתיתים? 25.מלחמה או שלום מזוייף? 26.אסרטיביות או תמימות? 27.אופי חזק או רגשנות? 28.מונית שירות או אוטובוס? 29.תל אביב או חיפה? 30.בית ספר או צבא? סופשבוע נעים והיה נחמד להכיר קצת יותר :] ענבל.

MayaTheBee

New member
יששששששששששששששש

אז...מה קורה מיה/מאיה ?
זו שאלה? מיה. זה או זה: 1.יומולדת או חתונה?
יומולדת זה לא הקיק שלי אז שיהיה חתונה 2.מוזיקה שקטה או קצבית?
בין לבין 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים?
שילוב 4.קינוח-גלידה או עוגה?
אפשר גם וגם? אם לא, אז.. עוגה. 5.עוף או המבורגר?
ה מ ב ו ר ג ר 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה?
טלוויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק?
פאב 8.שמש או ירח?
ירח, הוא לא מסנוור 9.מוקה או וניל?
וניל 10.דבש או ריבה?
אממ.. ריבה? לא יודעת, שניהם לא מלהיבים 11.ענווה או גאווה?
ענווה 12.דנה או דני?
דני 13.להיות גבוה או בינוני?
לאישה? בינוני. לגבר- גבוה 14.שכל או מזל?
שכל 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)?
שניהם חרא :) 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד?
לונה פארקקק 17.ריצה או הליכה?
הליכה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל?
אממ... 19.סתיו או אביב?
סתיו! 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד?
עוגת שוקולד חמה עם גלידה!
21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע?
תלוי במצב רוח 22.מיים או מיץ?
מיץ 23.שפיים או ממדיון?
וואי בשפיים לא נראה לי שהייתי, אז שיהיה ממדיון. לא חסידה גדולה של מים בכל מקרה. 24.אורז או פתיתים?
אורז (ביתי) 25.מלחמה או שלום מזוייף?
בעולם או בין הפרט? בעולם- לא נכנס לזה, בפרט- מלחמה. 26.אסרטיביות או תמימות?
אסרטיביות 27.אופי חזק או רגשנות?
שניהם! 28.מונית שירות או אוטובוס?
רכב פרטי 29.תל אביב או חיפה?
תל אביב 30.בית ספר או צבא?
בית ספר לוקח בגדול
יששששששששששששששששששששששששששששששש

טוב, אני חייבת שמישו יסביר לי

מזה השרשור של " מי אני ? " אפעם לא הבנתי אותו... מישו מוכן להסביר לי בבקשה? :)

ShahafPoint

New member
זה פשוט,

בכל שבוע גל (ראי ערך "T h u m b e l i n a") פותחת שרשור ובו מופיע שם של אחד או אחת מחברי הפורום. חברי הפורום כותבים לו שאלות אשר יעזרו להם להכיר אותו יותר טוב או סתם שאלות שמעניינות אותם. חבר הפורום אשר עליו נפתח השרשור עונה על השאלות.

misplaced

New member
../images/Emo221.gifRIGHT BACK AT YA BABY!

איך הגעת לפורום? מה היית ההודעה הראשונה שלך בפורום? ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? לדעתך הפורום פעיל? היית רוצה לשנות בו משהו? למה את בפורום? מה את מעדיפה, פירסינג או קעקועים? מה ההודעה שאת הכי זוכרת מהפורום? מי המשתמש שאת הכי היית רוצה שיעשה קאמבק מטורף לפורום? הקעקוע שאת לא יכולה לשכוח שראית בפורום? באיזה עוד פורומים את כותבת? מה הפורום הכי מיותר שראית בתפוז? זה או זה פיצה או המבורגר? פיית' נו מור או מיסטר באנגל? פרל ג'אם או סאונד גארדן? שבק ס' או הדג נחש? משחק מכור או ארץ נהדרת? במבה או ביסלי? בננה או תות? אנגלית או צרפתית? חיפה או טבריה? אילת או ירושלים? אושר או עושר? אהבה או עושר? קעקועים: הקעקוע הראשון או הקעקוע השני? ניו סקול או קאלטי? קעקוע עם מסר פוליטי - בעד או נגד? פורטרט של מישהו שאת רוצה לזכור או כיתוב של משהו שאת רוצה לזכור? כוכבים- קיטשי ואיבד מעצמו או שעדיין אפשר לגעת בשמיים עם קעקוע כזה? קעקוע של להקה- בעד או נגד? קעקוע של קבוצת כדורגל/סל - בעד או נגד? קעקוע מתוך אימפולסיביות או אחרי חשיבה מרובה? הקעקוע שאת הכי שלמה איתו על עצמך? הקעקוע שאת הכי רוצה לשפצר? סגנון קעקועים שהיית רוצה לעשות אבל פשוט לא ישתלב על עצמך טוב? צבועני או גווני אפור שחור? אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: אופן השימוש: סכנות: מקום איחסון מועדף: האם לשמור בקירור: אזהרות: תופעות לוואי: מקום ייצור: האם להרחיק מהישג ידם של ילדים:

MayaTheBee

New member
יששששששששששששששש

איך הגעת לפורום? הכרתי אותו בגלגול הראשון שלו, שרציתי לעשות הליקס, ואז לא הייתי ילדת אינטרנט (אולי כי הייתי בת 13 או משהו) אז לא התחברתי. ולפני שעשיתי אנדר שאלתי את מוש משהו והוא אמר לי לשאול בפורום... מה היית ההודעה הראשונה שלך בפורום? משהו בקשר לאנדר ראית פעם לפחות אחד מאנשי הפורום? כן! לדעתך הפורום פעיל?לפעמים יותר מידי, ולפעמים לא מספיק. לרוב לא מספיק האמת היית רוצה לשנות בו משהו?
למה את בפורום?דיקטטורה. סתם, כיף פה, למרות הכל
מה את מעדיפה, פירסינג או קעקועים? על אחרים קעקועים, עליי פעם פירסינג, עכשיו הקעקועים יותר מושכים (האם זה הזמן?) מה ההודעה שאת הכי זוכרת מהפורום? לא עולה לי משהו לראש
מי המשתמש שאת הכי היית רוצה שיעשה קאמבק מטורף לפורום?כששאלתי אותך את השאלה היו לי מלא כאלה בראש, עכשיו קשה לי להזכר. אשאיר את זה פתוח
הקעקוע שאת לא יכולה לשכוח שראית בפורום? כנראה ששכחתי.
באיזה עוד פורומים את כותבת? שאלה קטנה, פה ושם במתגייסים, מציצה בפילוסופיה לכל, תרבות יד שנייה ומוזיקה אלטרנטיבית. מה הפורום הכי מיותר שראית בתפוז? "חנונים" זה או זה פיצה או המבורגר? פיצה פיית' נו מור או מיסטר באנגל? פיית' פרל ג'אם או סאונד גארדן? אמממ.... שבק ס' או הדג נחש? שבק משחק מכור או ארץ נהדרת? משחק מכור (שונאת ארץ נהדרת) במבה או ביסלי? במבה בננה או תות? שניהם
אבל אם אי אפשר, אז תותים אנגלית או צרפתית? אנגלית חיפה או טבריה? טבריה אילת או ירושלים? ירושלים אושר או עושר? אושר ועושר אהבה או עושר? אהבה ועושר קעקועים: הקעקוע הראשון או הקעקוע השני? ניו סקול או קאלטי? ניו סקול קעקוע עם מסר פוליטי - בעד או נגד? נגד פורטרט של מישהו שאת רוצה לזכור או כיתוב של משהו שאת רוצה לזכור? כיתוב כוכבים- קיטשי ואיבד מעצמו או שעדיין אפשר לגעת בשמיים עם קעקוע כזה? כוכב בלי משהו מסביבו- לעין שלי נראה דיי קיטשי. כוכב בשילוב עם - יכול להיות משובח קעקוע של להקה- בעד או נגד? נגד קעקוע של קבוצת כדורגל/סל - בעד או נגד? נגד קעקוע מתוך אימפולסיביות או אחרי חשיבה מרובה? חשיבה הקעקוע שאת הכי שלמה איתו על עצמך? הדמיוני הקעקוע שאת הכי רוצה לשפצר? הדמיוני השני סגנון קעקועים שהיית רוצה לעשות אבל פשוט לא ישתלב על עצמך טוב? צבועני או גווני אפור שחור? עליי צבעוני, בכללי אפורשחור אם הייתם נולדים עם הוראות שימוש, מה היו ההוראות? תפרטו: את ענית על החלק הזה טוב מידי, אני אשאיר את זה ריק

Shani Tzi

New member
מאיהלהלהלהלה

אז ככה
גיל? מיקום? לומדת/ עובדת/ צבא? פירסינגים? קעקועים? ורוד או שחור? מעשנת? וממתי? גלידה סורבה או חלבית? סושי או נודלס? פיצה או סנדוויץ בארומה? בירה או וודקה? אללה סוף שבוע!

MayaTheBee

New member
ישששששששששששששששש

גיל? 19 מיקום? רמת אפעל לומדת/ עובדת/ צבא?
פירסינגים? - קעקועים? - ורוד או שחור? שחור מעשנת? וממתי? מנסה להפחית, הולך לי לא רע האמת גלידה סורבה או חלבית? חלבית סושי או נודלס? נודלס (לא אוהבת סושי!!!!!!!1) פיצה או סנדוויץ בארומה? פיצה ובגדול בירה או וודקה? בירה אללה סוף שבוע! ווהו!

ShahafPoint

New member
ואפילו על זה קשה לך לענות?!

"10.דבש או ריבה?אממ.. ריבה? לא יודעת, שניהם לא מלהיבים" ואת עוד קוראת לעצמך דבורה. פחחחחחחח

MayaTheBee

New member
יששששששששששששששששששש

יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש יששששששששששששששששששש

למעלה