מי אני

Gen3siS

New member
../images/Emo41.gifספיישל מיה!!!../images/Emo41.gif

בגלל כינוייך ובגלל שאת מתלהבת במקצת מהבחירה שלך כאישיות המי אני המפורסמת, הכנתי שאלון מצוייר בשבילך!: VS: רון הדבורון VS הדבורה מאיה? פוקימון VS החתולים הסמוראים? הנעלולים VS היה היה? היה היה VS מומינים? מומינים VS הקטקטים? טאו טאו VS פלפלת? יער המשאלות VS סבא בונה? פינוקיו VS הקוסם מארץ עוץ? כללי: אם היית צריכה לבחור רשע אחד מכל הסדרות, מי היית בוחרת שירדוף אחרייך? [להזכירך, יש את שושו השועל, שמשון ויובב וכו'] בנני ובנוני עורכים מסיבת תה, את מוזמנת לשעה 4. את תגיעי בזמן, תקדימי או תדפקי איחור אופנתי? בימבה מגיעה אלייך לביקור, באיזה צבע את רוצה לראותה? דנבר הדינוזאור האחרון מגיע לביקור. מה תתני לו לאכול? בולי הקטן וליבי חברתו הטובה פוגשים אותך כשהם בדייט רומנטי על שפת הים. אם את מבינה בנושא, הסבירי לי את הקושי העולה מן הכתוב [מושפע ממבחן בתנ"ך
] סופשבוע רגוע!! =]

MayaTheBee

New member
ישששששששששש

רון הדבורון VS הדבורה מאיה? ברור שהדבורה פוקימון VS החתולים הסמוראים? החתולים הסמוראים הנעלולים VS היה היה? מה זה היה היה? הנעלולים (לא קראו לזה נעלולי הפלא?) היה היה VS מומינים? מה זה היה היה?
מומינים VS הקטקטים? הקטקטים, ברור! טאו טאו VS פלפלת? פלפלת!!! יער המשאלות VS סבא בונה? א... מה? פינוקיו VS הקוסם מארץ עוץ? פינוקיו! כללי: אם היית צריכה לבחור רשע אחד מכל הסדרות, מי היית בוחרת שירדוף אחרייך? [להזכירך, יש את שושו השועל, שמשון ויובב וכו']: סילבסטר מהלוני טונס, הוא ממש גרוע :) בנני ובנוני עורכים מסיבת תה, את מוזמנת לשעה 4. את תגיעי בזמן, תקדימי או תדפקי איחור אופנתי? אגיע בזמן בימבה מגיעה אלייך לביקור, באיזה צבע את רוצה לראותה? כחול כהה? דנבר הדינוזאור האחרון מגיע לביקור. מה תתני לו לאכול? אני לא אגיד מי, אבל איזה מישהו מהפורום
בולי הקטן וליבי חברתו הטובה פוגשים אותך כשהם בדייט רומנטי על שפת הים. אם את מבינה בנושא, הסבירי לי את הקושי העולה מן הכתוב [מושפע ממבחן בתנ"ך]: אמממ בולי וליבי אחים?

Musedol

New member
את לא יודעת מה זה היה היה?!

וואי, מה היא עושה כאן בכלל :( איכזבת אותי :(

Gen3siS

New member
../images/Emo2.gif

כפי שדור הראתה זה היה היה. יער המשאלות זה שכל פעם ילד מביע משאלה ואז שומר היער הופך אותו ל"קטן...קטנטן...פצפוןןן" והוא נכנס לעולם קסום שבו ערפלף הוא הרשע. סבא בונה זה מערוץ 1 באותו עיקרון כמו טאו טאו... וליבי ובולי עשויייםםם משללגגגג איך הם יהיו בים?

MayaTheBee

New member
מן הסתם אם חם בים

חם בכל האיזור של בולי, כך שהוא היה נמס בין כה וכה.

Fanty S

New member
נו, זו בדיוק הנקודה שלו

זה הקושי שבמשפט
כנראה שאם הוא והחברה שלו היו הולכים לים הם לא היו חוזרים

Laurencia

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo188.gifגשם גשם משמים../images/Emo188.gif../images/Emo183.gif

זה או זה: 1.יומולדת או חתונה? יומולדת. 2.מוזיקה שקטה או קצבית? גם וגם. 3.אהבה ממבט ראשון,או כזאת שנבנית לה בשלבים? אהבה ממבט ראשון, בלי הרצון הראשוני של לתמרן. 4.קינוח-גלידה או עוגה? גלידה. 5.עוף או המבורגר? המבורגר. אבל אני בדיאטה. 6.תכניות רדיו או תכניות טלוויזיה? טלויזיה 7.בילוי-פאב או טיול בפארק? פאב. 8.שמש או ירח? ירח 9.מוקה או וניל? פסיפלורה! קיווי! 10.דבש או ריבה? ריבה. 11.ענווה או גאווה? גאווה 12.דנה או דני? איכסי פיכסי 13.להיות גבוה או בינוני? גבוה 14.שכל או מזל? מזל :) 15.קניון-עזריאלי(ת"א) או עילון(רמת גן)? עילון 16.לונה-פארק תל אביב,או סופרלנד? סופר לנד. ואפילו לא הייתי בו, אבל כל מקום עדיף על ת"א. חוץ מבת ים. 17.ריצה או הליכה? ריצה 18.לעבוד כל היום,או לא לעבוד בכלל? כל היום. 19.סתיו או אביב? סתיו 20.בלינצ'ס או עוגת שוקולד? אוח. עוגת שוקולד. 21.להסתובב בעיר או בחייק הטבע? חייק הטבעעע 22.מיים או מיץ? מים. 23.שפיים או ממדיון? פיפי של ילדים ככה על הכל, למה לא?! 24.אורז או פתיתים? אורז! 25.מלחמה או שלום מזוייף? מלחמה. 26.אסרטיביות או תמימות? אסרטיביות. 27.אופי חזק או רגשנות? במקרה ניחנתי בשניהם. 28.מונית שירות או אוטובוס? נסיעות בעיר - מוניות שרות. נסיעות בינעירוניות - אוטובוס. 29.תל אביב או חיפה? חיפה. 30.בית ספר או צבא? צבא. דוגרי, אני בקושי בקושי פעילה בפורום, ורק נכנסת לפה לעיתים רחוקות אבל דוגרי, משעמם לי טטיייללליייםםם!!!!!!!!!!

ShahafPoint

New member
זה פשוט,

בכל שבוע גל (ראי ערך "T h u m b e l i n a") פותחת שרשור ובו מופיע שם של אחד או אחת מחברי הפורום. חברי הפורום כותבים לו שאלות אשר יעזרו להם להכיר אותו יותר טוב או סתם שאלות שמעניינות אותם. חבר הפורום אשר עליו נפתח השרשור עונה על השאלות.

למעלה