לך...

שאייאן

New member
חם שם וטוב שם..

וסעעעעעמק על הרמי מרטין ויסקי שלקחו לו תאישיות...

לפחות הייתה לו אישיות בהתחלה../images/Emo99.gif

בניגוד לאנשים אחרים שאני מכירה...(למה אין פה אייקון של אצבע משולשת????
)

אה ועוד משהו../images/Emo124.gif

רמי מרטין זה ממש ממש ממש לא... וויסקי
כמו שאמרתי אתה מחליד....או שמא תמיד היית ככה????

שאייאן

New member
תמיד הייתי ככה...זו את

שחשבת שיש שם משהו מבריק...ככה זה אלו שאין להם מה לאכול חושבים שגם חתכת מסטיק על הרצפה זה חתכת זהב.. אבל שטויות.

האמת חשבתי שזו שן זהב שנפלה לך

וקיוויתי שאם אאסוף את כולן אוכל לקנות לי בקבוק רמי מרטין כדי לשתות ולשכוח שבעצם אין לך אישיות....

שאייאן

New member
וואלה אז צדקת

עכשיו קחי תשיניים ולכי קני רמי מרטין ותני למושיק עפיה שירגיש טוב איתו ואיתך ותחיו באושר. יאללה שלום.

חיבוקון

New member
אם היית שם, היית יודע!

בינתיים אתה מוזמן להסתפק בהופעות מתנס אם זה עושה לך את זה

חיבוקי אתה בסדר../images/Emo24.gif ושאיין...

שמעתי ששרה'לה שרון הפסיקה לעשות מתנ"סים ויצאה לפנסייה, אתה מוזמן לתפוס את מקומה

שאייאן

New member
אוח אוח אוח איזה צחוקים ..

אני כולי מתגלגל פה(בטון של איש זקן) אה פאק איט תגידי לי... זה שהוא אהבל והוא תומך בך ואת שמחה שהוא מגבה אותך ומגבה אותו בחזרה.. זה עושה אותכם משוואה אינסופית של דכאון או שזה רק עושה אותכם מצגת לעליבות המין האנושי. אה פרחחים תעלמו.

חיבוקון

New member
שאייאן משום מה לא התפלאתי

שבמצב המשפחתי שלך מצויין אלמן, כי להרוג עם הבדיחות שלך אתה כן יודע. התפלאתי דווקא מזה שהיא התחתנה איתך. אבל לא לנו הפיתרונים למסתורין שבייקום. אם היית יודע מה זה קסם אולי היית נעלם, לצערנו אתה תקוע איתנו

אני אגיד לך מה זה לא עושה אותנו../images/Emo70.gif

תתקרב!!! זה לא עושה אותנו ממורמרים, מבואסים , עצבניים ומעצבנים ולא מסוגלים לפרגן בשיט .....זה מה שזה עושה אותנו. יום משובח קוקי

שאייאן

New member
אבל אני יכול לפרגן קושקוש..

כשאני רואה משהו שעושה לי מדליק בעין ולא סיפור על מרצדס ועל רמי מרטין יותר מדי אלמנטים מטיראליסטים ופחות מדי מהשאר מה גם שכל הסיטואציה עם הרמי מרטן באה לי מסריח מאז שראיתי שזה מה שחופני שותה. קיצר...קוקי...אל תתפלאי.. ושכחת שאני גם דכאוני.

לא שכחתי שאתה דכאוני../images/Emo8.gifותתפלא

לא מצליחה לכעוס עליך גם כשאתה מגיב כמו שמוק קטן....ובכל זאת, האלמנטים הללו הינם תפאורה ותו לא ... מה שחשוב הוא הקסם
והיה שם קסם והוא נמשך עד הבוקר ...מה אכפת לי מה חופני שותה?
חבר ש'ך????? שלי לא! יאללה קוקי, אתה לא חייב לפרגן, מוותרת לך, קיבלתי את מנת הפירגונים שלי תמשיך הלאה

למעלה