המשך..
יעלי יוזמת... עלי תכננה במוחה כיצד היא עושה את מה שזממה. למחרת היא מתעוררת משתדלת להישאר שקטה, כל היום עם הקפה, הסיגריות, הכאב והתקווה. אחר הצהרים עלעלה בספר בטלפונים ומצאה את השם ומספר הטלפון, היא חיכתה למצב בו תהיה לבדה. היא מיהרה וחייגה את המספר, ענה לה קול, שלום אמרה , אפשר לקבל את אלי? אלי ענה לה לטל' אלי אמרה יעלי, מי זו ענה, זו אני יעלי , אי אתה חייב לעזור לי אני צריכה אותך, מה קרה יעלי שאל אלי, אלי אני סובלת אני צריכה אותך בבקשה בוא קח אותי מכאן. תהיי מוכנה בשעה 6 בערב אבוא לקחת אותך ענה לה. אוקיי ענתה תאסוף אותי מהבית של אלה (האם המאמצת) וסגרה את הטלפון. טוב עכשיו איך אני מתכננת את היציאה? שאלה את עצמה, גם לכך מצאה פתרון. לקראת השעה 6 היא התלבשה, אימה ואבנר שאלו לאן יעלי? אני הולכת לאלה ענתה יעלי, ולך אני לא צריכה לתת דין וחשבון אני איתך גמרתי , תכניס לך את זה טוב לראש פנתה לאבנר, אני לא מתחתנת איתך נקודה אמרה בביטחון רב. אני לא הולך מכאן אמר אבנר, אז אני הולכת אמרה יעלי הוא הדף אותה למיטה שהייתה מאחוריה, תיזהר לנגוע בי אמרה, הפעם אזמין משטרה שלא תעז אמרה לו ונעצה בו עיניי שנאה, עיניים עם ביטחון ללא פחד. היא שלפה את אפרכסת הטל' וחייגה להוריו, שלום אמרה מדברת יעלי אני מודיעה לכם כי החתונה מבוטלת, ובואו קחו את הבן חולה הנפש שלכם. השיחה נעשתה ליד אבנר ואימה, יעלי לא חששה. אבנר ניגש אליה כדי להכותה היא הצליחה לחמוק ממנו, יצאה מתוך הבית בריצה, עמדה בשביל וצעקה לעברם, אף אחד לא יאלץ אותי להתחתן עם החולה נפש הזה, אמא את יכולה לשמור אותו בשבילך אם כל כך טוב לך בחברתו, אני הולכת אל תחפשו אותי. הם עמדו המומים לא האמינו כי יעלי עמדה שם מלאת ביטחון, הם התרגלו ליעלי הכנועה , יעלי ניצלה את המצב ורצה לכיוון ביתה של אלה. אלי הגיע בדיוק בזמן ואסף אותה לרכבו. קח אותי מכאן מהר אמרה והם עזבו את המקום. אלי לקח אותה לדירתו של חברו, הלילה נישן כאן אמר לה, היא הסכימה העיקר לא לחזור הביתה לסיוט. לקראת הלילה ניסה אלי "להתעסק" עם יעלי, אלי, היא פנתה אליו, אני לא מה שאתה חושב, אני לא באתי לכאן או פניתי אליך בשביל זה , אני פניתי אליך שתעזור לי ודמעות זלגו מעיניה. אלי היה "פרפר" גדול, אך היה לו לב זהב, הוא חיבק את יעלי ועודד אותה לספר לו. יעלי סיפרה לו את הסיפור עם אורי ועם אבנר תוך כדי שהיא בוכה. אני מצטער בשבילך אמר לה וחיבק אותה אני מבטיח לעזור לך. כל הלילה ישנה כזרועותיו של אלי מחבקות אותה, הביטחון שלה חזר והיא הייתה מוגנת עתה. למחרת לקח אותה אלי לבית אמו, שלום אמרה יעלי לאם אותה הכירה שנים קודם, האם לא הכירה אותה וענתה לה חזרה בשלום, בלבה חשבה האם: עוד אחת מהבנות שבנה נהג להביא הביתה, נעים מאוד אני יעלי הוסיפה יעלי , נעים מאוד אני שרית בואי כנסי.... יעלי נכנסה לבית, היא הרגישה כיצד שרית בוחנת אותה, אלי הכניס אותה לחדר, אני הולך לדבר עם אימי אמר חכי כאן. יעלי ישבה בחדר בעוד אלי מספר לאמו שהנערה שהביא היא לא ככל הבנות שנהג להביא , וסיפר לה מה עבר על הנערה. שרית הייתה אלמנה טרייה עם לב מלא רחמים, מיד נכמרו רחמיה על הנערה והיא הסכימה שתישאר בביתה. אלי חזר ליעלי והודיע לה כי הוא שוחח עם אימו והיא תישאר פה עד שיסתדרו העניינים. לאלי היו עוד שני אחים, שתי אחיות וסבתא שהתגוררו בבית, ובכל זאת נמצא מקום ליעלי. בערב גילה אבנר את מקום מחבואה של יעלי (עד היום איני יודעת איך) הוא הגיע לשם וצעק מלמטה לה ולאלי, יעלי נתקפה לפאניקה של פחד, אלי יצא אל החלון ואמר לו תישאר שם אני יורד אליך. אלי לא אל תרד הפצירה בו יעלי הוא חולה נפש, אל תדאגי יעלי אני אסתדר איתו.דמעות שוב זלגו מעיניה של יעלי היא חששה לאלי, אימו גם נלחצה ונעלה את הדלת מחשש שאבנר יעלה אליהם אלי ירד אליו בביטחון, אבנר שלף סכין, אלי נרתע אך לא הראה זאת לאבנר , לא רצה לתת לו ביטחון. תחזיר אותה אמר אבנר ואם לא מה תעשה ענה אלי אני אדקור אותך בסכין יעלי צעקה מלמעלה אני אזמין משטרה , אלי אמר לה שתקי וכנסי פנימה, אך יעלי לא יכלה היא חששה לשלומו של אלי. שמע, אמר אלי והדף את אבנר בידו , מיד הבחין כי מבחינת כוח הוא יותר חזק מהבחור, קח את עצמך ועוף מכאן או שאני בעצמי שוחט אותך, מספיק התעללת ביעלי עכשיו היא אצלי ופה היא נשארת אמר בתוקפנות. אבנר שנבהל מההדיפה ניסה שוב , ואלי הדף אותו שוב. אבנר ראה שיש לו עסק עם בחור שלא יוותר לו הסתובב על עקביו והלך. אלי עלה לבית מתנשף, אימו גידפה באנגלית ובהודית (שפה מדוברת אצלם בבית), יעלי הבינה חלק מן הגידופים וחששה, היא עומדת לסלק אותי אמרה לעצמה. אלי הרגיע את אימו ויעלי נשארה שם. יעלי קיבלה מיטה בחדרם של הבנות ושם ישנה. אלי היה חייל בבוקר היה הולך לבסיס ובערב חוזר, יעלי נותרה במשך היום עם אימו, הן שוחחו ויעלי התחבבה על שרית שהבחינה כי אכן היא לא סתם אחת אלא בחורה שמזלה לא שפר עליה. בערב כשחזר אלי מהבסיס אמרה לו יעלי כי היא זקוקה לבגדים אך חוששת ללכת לביתה לקחת. בואי אני אקח אותך אל תחששי אני איתך אמר אלי, וכך עשו. כשהגיעו לביתה של אנט יעלי התקרבה בחשש כשהיא אוחזת בזרועו של אלי בחוזקה, הם נכנסו, באתי לקחת בגדים אמרה יעלי וניגשה לחדרה אספה מעט בגדים בחופזה והאיצה באלי שילכו משם מהר. בעודם הולכים לכיוון הרכב הם שומעים את אנט צועקת הצילו תראו מה הוא עושה לי, יעלי ואלי הסתובבו לאחור אלי החל צועד לכיוון הבית , אלי עזוב אמרה יעלי ואחזה בזרועו, מגיע לה מבחינתי שיהרוג אותה. יעלייייייי שמעה את אימה צועקת שוב, אלי רץ לכיוון הבית ויעלי בחשש אחריו, אבנר שם השתולל, שבר והרס דברים, אלי אחז בו , הכניס בו מהלומה, תירגע ציווה עליו, אבנר לא יכל שלוט בעצמו, יעלי מיהרה לטל' חייגה להוריו, בואו קחו את הבן שלכם אמרה הוא משתגע פה, האם ענתה לה אני כבר שולחת את בני הגדול. אלי הצליח להשתלט על אבנר והרגיע אותו. בינתיים לקול הצעקות כל השכונה התקהלה סביב. שעה וחצי ישבה יעלי מכווצת מפחד , היא לא הפסיקה לבכות ואכן אחיו של אבנר הגיע, כשאבנר ראה אותו החל להשתולל שוב, אני לא בא איתך אמר, אתה בא איתי ענה אחיו בקול רגוע , אבנר החל משתולל, איך שהוא כמה גברים הצליחו להשתלט עליו והכניסו אותו לרכב של אחיו שנסע משם. יעלי נשמה לרווחה, הסיוט נגמר. כשיצאה החוצה מביתה את מי היא רואה, מי אם לא את אורי שנעץ בה עיניים. יעלי נעצה בו עיניים יוקדות, הפנתה אליו אצבע ואמרה לו: ואתה תשמע אותי היטב, צא לי מהחיים, עזוב אותי לנפשי, ואני רוצה שתדע דבר אחד אתה הרסת לי את החיים, אם יהיה לי טוב זה יהיה בזכותך (בזכות הלקח שלמדתי מהקשר לי איתו) ואם יהיה לי רע זה גם יהיה בגללך, מובן לך ועכשיו שלא תעז לשלוח לי שוב אנשים שאתה רוצה אותי אמרה זאת אחזה בידו של אלי והלכה משם. לאן ממשיכה יעלי מכאן? אחזור יותר מאוחר.....