למה ערלד ? בכלל לא הבנתי את הקטע שלו אם הוא לא הערפד הראשון מי הוא ? ואמרו נראה לי שהוא לא היחיד ממנו אז למה הרוע הראשון שחרר דווקא אותו ולא אחד משוחרר <?!>
לא יודעת למה ערלד אבל, הוא ערפד מזן שונה שעד עכשיו חשבו שהוא מיתוס (נראה לי ג´ילס הסביר את זה) והוא מן סוג של סופר ערפד, הרבה יותר חזק מהרגילים וכאילו מהערפדים האלו נוצרו הערפדים הרגילים שהם זן נחות וחלש יותר.והרוע הראשון שחרר אותו בדיוק בגלל זה. וגם לי יש שאלה.... מה הם רוצים מספייק? הם הולכים להרוג אותו??????
כמו שאנחנו הומו ספיאנס והיה את ההומו ניאנדרטול זן שונה לגמרי שהתפתח באבולוציה אבל נכחד. גם לערפדים היו שני אבולוציות מאב קדמון אחד. אבל זה לא אותה החיה, זה כמו ההבדל בין יהודים לערבים. שנינו באנו בערך מאותו מקום אבל אנחנו עם שונה. אין שם עיברי אז תרגמתי את זה לערלד. שפשוט יהיה הבדל כי הרי זה לא העפד הראשון. אבל זה באמת לא משנה תקרא לזה מה שאתה רוצה (ערפז ערלד ערכד...) ובקשר לספייק, נראה לי שיש לו תפקיד כלשהו, כמו שלאנג´ל היה. אז הם רוצים לצרף אותו לצד שלהם. אפרופו אנג´ל... מתי העונה ממשיכה?
דראקולה זה מיתוס, אגדה, באפי לא באמת תהרוג אותו זה יהיה ממש דפוק. הוא סתם בא לביקור והלך וגם זה פרק סתם לכיף, חוץ מהקטע של באפי שיש לה הרבה אנרגיות לקטילה זה לא אמור להיות רציני אבל פרק ענק אין מה להתווכח!
הוא אמיתי, כאילו לא שהוא באמת היה ערפד או משהוא פשוט היה רוזן באיזה מדינה באירופה (לא זוכרת איזה) שגר בטירה ענקית שאפשר לבקר בה. אז מה הקטע שלו הוא חשב שהוא ערפד אמיתי או משהוא כזה???