יש לי שאלה

B a n j o

New member
זה דווקא

נכון הרוזן ולאד דרקול חי בימי הביניים, לא זוכר את השנים. ונודע באכזריותו הרבה במלחמות באותה תקופה שהיה משפד חיים אנשים ושותה את הדם שלהם ומה לא כיום קשה כבר לדעת מה היה נכון ומה נוצר כמיתוס אבל אמרו שהוא עבד את השטן והתעסק במאגיה. רוב המיתוסים המאוחרים עליו נולדו בעקבות סיפרו של בראם סטוקר האירי "דרקולה" שהציג אותו כבר כערפד. אבל הוא לא הערפד הראשון, האגדות על ערפדים קיימות כבר מאות על מאות של שנים.

../images/Emo41.gifיש לי שאלה../images/Emo41.gif

השאלה שלי היא בקשר לפרק של באפי נגד דראקולה (אולי זה יהיה קצת ספויילר אז שמתי את הכוכביות למעלה... אחרי שתקראו את ההודעה תגידו לי אם זה נחשב כספויילר) בסוף הפרק באפי אמרה שהיא ראתה את כל הסרטים של דראקולה והוא תמיד חוזר, וכמובן אחרי שהיא הרגה אותו אז הוא חזר. אז איך לעזאזל היא תוכל להרוג אותו???

talrv

New member
קצת מידע על דרקולה

בהודעה שכתבתי לפני הרבה זמן.. אין לי מושג איך זכרתי אותה בכלל
יש לציין שבשרשור ההודעה יש ספויילרים לעונה החמישית והיא מתייחסת לספייק ואם הרעיון של היתדות של פסי הרכבת נגנב מדרקולה. בנוסף, דרקולה הוא לא הערפד הראשון, לא לפי באפי ולא לפי שום מקום. היו סיפורים שהבנאדם דרקולה שתה את הדם של קורבנותיו ודברים בסגנון וגם שהוא עסק במיסטיקה. הסיפור שנכתב על דרקולה הוא פשוט מסיפורי הערפדים המפורסמים ביותר. לא יותר מזה.

אם זה נכון אז...

הבנאדם היה ממש מטורף!!!!!!!!!!!! אבל... תקראו לי משוגע... אבל זה נשמע די מגניב

Schnickelfritz

New member
אוי, אתה צוחק../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

חברות שלי חושבות שאני מטורפת לגמרי כי ציינתי שאני אוהבת טעם של דם (ואין לזה שום קשר לבאפי, באמת!, אני אוהבת את הטעם הברזלי). זה לא אומר שאני אלך ואתחיל למצוץ לאנשים את הדם!! I´m not THAT crazy!!! אז אתה לא המשוגע היחיד

B a n j o

New member
גם אני !!!!!!

כל פעם שאני נחתך בעבודה מהסכין (וזה די עמוק בד"כ) אנשים באים ושואלים אם אני רוצה פלסטר ואני אומר לא ומוצץ את הדם עד שהוא מפסיק לזרום החוצה....

B a n j o

New member
ממממ......

NOW ? או שהתכוונת ל- NOT ? זה פשוט משמעותי בהקשר הזה...

לiלה

New member
טעם של דם זה לא מגעיל....

אבל אני לא חושבת שזה דרך חיים לשתות דם...

ANGEL N

New member
לפי התנ"ך זה אסור...

אסור לאדם למצות את הדם שלו או של משהוא אחר (כולל חיות)!!!

Schnickelfritz

New member
אהה, and just to make it clear...

אני לא מדברת על דם של אחרים. רק שלי. וזה לא שאני שותה אותו או משהו- אני מדברת על פציעות ודברים כאלו... *עכשיו כשאני חושבת על זה, אולי היה עדיף אם לא הייתי כותבת את זה
*

מטורף- :)

ערפדים זה דבר אחד אבל לשתות דם של אנשים זה יאקי! ולטארלב (זה נכון?) אז קראתי מה כתבת ואת שווה!

talrv

New member
באמת מטורף..

בפעם הראשונה ששמעתי את הסיפור על האדם האמיתי באמת נגעלתי.. הוא פשוט בנאדם אכזרי, לשפד אנשים?? בעעעע.. ותמר - הכי פשוט לקרוא לי טל, בכלל לא מסובך, ואם את מתעקשת, זה טלרב, השם הפרטי שלי וקיצור של שם המשפחה. לגבי המשך המשפט, לא הבנתי מה רצית להגיד, אכפת לך לנסח את זה מחדש? שניקל, אולי באמת עדיף היה שלא היית אומרת את זה
סתם.. אני יודעת למה את מתכוונת, אני אישית לא סובלת את הטעם של הדם שלי, אבל אם אוהבת את שלך (ורק שלך.. נכון?), תהני לך..

למעלה