יש לי שאלה

talrv

New member
don´t be...

we´ll still love you, even with the blood thing.. right ppl?? ppl...? just kidding..

max2k

New member
ו..

אנשים מיחסים אותו לערפד בגלל שהוא נהג לטבול את הלחם שהוא אכל בדם שנאסף מהקורבנות שלו.

מינצו

New member
הייתי בקבר שלו!!!

הרוזן דרקול קבור בבית קברות בהייגייט בלונדון שזה בית קברות מאוד מפורסם שקבורים בו כל מיני אישים כמו קרל מרקס וכאלה, בקצור אז הרוזן לקראת סוף חייו התגורר בלונדון ונקבר שם ויש כל מיני מעריצים שלו מכתהשטן וכאלה שעולים לקבר שלו כל הזמן וזה די מגניב!!! בקיצור, הקבר נראה קצת מוזר, כאילו יצאו מתוכו... אולי זה עזר להוליד את המיתוס על דרקולה!!

Schnickelfritz

New member
../images/Emo8.gif שווה לך.

מאיפה החתימה שלך?? כל כך מוכר לי... עומד לי על קצה הלשון אבל אני לא זוכרת... ואם כבר חתימה- הוספתי משפט לשלי

max2k

New member
נראה לי ש

זה מה שבאפי אמרה אחרי שמיסטר טריק עזב Band Candy.

Schnickelfritz

New member
לא חשבתי שהתכוונת אלי... ../images/Emo8.gif

אמרתי תודה על התשובה. אבל אם כבר הכנסת אותי לקטגוריה, אני אתמקם לי

max2k

New member
ועכשיו תורי לנימוסים

תודה... הידעת? אי שם באנגליה הכפילים שלנו יושבים סביב שולחן עגל ושותים תה.

זה לא ספויילר בגלל שזה כבר

שודר ובקשר לשאלה שלך היא לא תוכל להרוג אותו אבל הוא מבין שהוא לא יוכל לקחת אותה "לצד האפל" ושהיא ייותר חזקה ממנו ולכן הוא פשוט עוזב

אהה, סבבה. ועוד דבר אחד

איך הוא עשה את כל הדברים האלה? הפך לערפד כזה שנראה כמו עטלף, נעלם והופיע שוב במקום אחר. איך הוא עושה את זה?

melatonin

New member
קודם כל

הפרק הזה הוא פארודיה נטו. אין לקחת את הקטעים שקשורים לדראקולה ברצינות. מה שכן רציני בפרק זה כל הקטע עם הבאפי האמיתית ומה היא באמת רוצה ובלה בלה. בגלל זה לא משנה מה קורה עם הוא כל הזמן חוזר. זה סתם. כנ"ל לגבי הדברים שהוא עושה. ספייק אמר שהוא עושה כל מיני קסמים של צוענים, אבל שוב, זה לא משהו להתעמק בו

sour spirit

New member
שמעת פעם על דרקולה?

אוקיי, שאלה דפוקה, אבל תשובה ברורה!! הרי דרקולה הוא ה(ה הידיעה)ערפד!! הוא ה(-=דגש של ה הידיעה)כי חזק וה(-)כי עוד משואים כאלה בסגנון של הכי טוב!!! ואז זה נותן לו כל מיני יכולות מיוחדות - אחת מהן זה טלפורטיישן.....! :)

guitar lan

New member
רעיון ../images/Emo58.gif7

מה היה קורה אם דרקולה היה חוזר לסאנידייל ונלחם בערפד הראשון? מי היה מנצח??

max2k

New member
../images/Emo58.gif 710

זה לא הערפד הראשון... אפשר לקרוא לזה ערלד...

למעלה