יום רביעי

Efrat K

New member
זהו שאצלנו

שנה שעברה עשינו משנה א' שזה מסכת ביצה,יומא וכל החרא הזה. השנה עשינו באפריל את היחידה השנייה בע"פ שזה לקט שו"ת של רשת אמי"ת(זאת חוברת מיוחדת כזאת)ומחר אנחנו עושים משנה ב'.

linoy7

New member
אההה.. וואי שונה לגמרי../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

שיהיה לנו בהצלחה!

yaelush3

New member
אצלנו..

השנה [2 י"ח], עושים שבת ומועד+סעודה וברכות+השתלשלות ההלכה [מבוא לתושב"ע], ולא למדתי היום והמורה אמרה שהמתכונות היו גרועות..
טוב, נו.. בהצלחה לכל מי שנבחן מחר..!

Blue Aura

New member
מגנים - אנגלית...../images/Emo189.gif

C-95 [נראה לי...] D-93 או שזה הפוך. זה בסדר אני חושבת. שעתיים היסטוריה על הבוקר, חזרה. שעה ספרות. המשכנו את הספר. שעה היסטוריה. חזרה. שעתיים כלבנות עיונית - שעה ראשונה, החזירה את המבחנים - 100!
ועשינו דף על עין הכלב. אנחנו בחושים.
שעה שנייה ראינו סרט על אותו דבר... סנברנרד, ניו פאוונלנד [?] ושרפאיי.
אני הכי אוהבת את הניו! אך איזה כלבים! דובים!
עוד מעט אני נוסעת לטבריה, מתנה לחברה שלי, שבוע הבא יש לה יום הולדת, על הבגרות באנגלית.
מחר עושים מן מסיבת פרידה מאנגלית, יום שני הבגרות! סיימנו אנגלית להשנה.
אני צריכה לקנות כמה חטיפים. וזהו. אני לא קונה ספרים. ><" אם כבר יצא לי אז אני אקנה מיקוד במת'. זה שווה לקנות.

Keren I6

New member
כלבנות=נדיר!../images/Emo99.gif

בחיים לא שמעתי על זה. איזה כיף לך!

dark dumb

New member
חחח באמא'שלי אני צריכה לעשות רשימה כבר ../images/Emo85.gif

חחחח אני צריכה לעשות רשימה של כל הדברים המטומטמים שעשיתי... חחח היום הוספתי לזה עוד משו.. חחח נדפק לנו המקרר, אז הוצאנו את הכל, אוכל מדפים... הכל... וניתקנו מהחשמל כמובן... חחח אני עוברת לידו כשהוא פתוח ככה וריק לו... חחחח פתאום עולה בי הירהור... חחח אני עושה לסבתא שלי "את יודעת מה עדיין לא עשיתי בחיים שלי..? אף פעם לא התיישבתי בתוך מקרר!" חחחח באתי התיישבתי במקרר
חחחח זה מה שקורה כשצריך ללמוד למתכונת בהסטוריה, ואין כוח... חחח מתחילים להתחרפן...

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif שווה, למה לא שווה?

היום לא היה לי יותר מדי.. התעוררתי די מאוחר, נגמר לי הריטלין ואני לא יודעת מה לעשות קצת
(עד מחר) ..אממ.. למדתי, כל מה שהמורה הפרטי אמר לי, רבתי עם אמא שלי, כרגיל
יותר מאוחר יש לי ארוחת ערב עם המשפחה שלי לחגוג באיחור את היומולדת של גיס שלי
ואח"כ נראה, יש מצב שאני אפגש עם זה שאני יוצאת איתו, יש מצב שלא סתם עוד יום

גליזה

New member
לא../images/Emo122.gif

רק אם החומר של המורים שלך ממש גרוע או לא מסודר, או שאתה בעצמך טבעת בחומר ולא מצאת איפה ימין ואיפה שמאל..

למעלה